-
No, tak liczyłem na Polaków a tu znowu dali dupy;/ OJ BĘDĄ ZMIANY!!<>:sick::sick::sick:
A tak ap ropo po co MAJEWSKI brał Dudka i dał go na ławę??;/ Majewski, patrząc na ciebie wyglądasz jak menel, ale każdy menel ma od ciebie chociaż ciut więcej rozumu!!
-
[QUOTE]Majewski, patrząc na ciebie wyglądasz jak menel, ale każdy menel ma od ciebie chociaż ciut więcej rozumu!! [/QUOTE]
hola hola kolego
-
No nie hola hola kolego, ale to co z składem zrobił Majewski to... żal.pl
Po flaszcze czystej można by lepszy ułożyć;/ Jedyne co dobrze zrobił to wywalił Krzynówka... a tak spartolił wszystko...
Ale nawet jak by wygrali to i tak by im to gówno dało bo Słowenia wygrała, więc...
Dajcie Smudę na trenera, a piłkarze NIECH PRZESTANĄ PRZEPRASZAĆ KIBICÓW A ZACZNĄ GRAĆ!!!!
-
jak długo pzpn bedzie sie jeszcze zastanawiał zanim trenerem zostanie smuta ile mozna czekac i patrzec na to jak piłkarze udaja ze graja?
-
Tak długo aż obecny PZPN nie dorobi sobie sporej emeryturki
-
ja wogule w tych chłopakach nie widze zapału do gry jakichkolwiek checi sorki ale jak bym tak pracował jak oni graja to pracodawca wyjebałby mnie na zbity pysk!!!
-
TM7 gratulacje - trafiłeś wynik :>
-
hehe dzięki
no mnie się tak samo wydaje, że im się nie chce i się nie przykładają, jak żewłakow gra w LM to się stara, a w reprezentacji udaje paralityka
teraz to już na pewno niewielu polskich kibiców przyjdzie na następny mecz, dobrze by było jak by na ligowe jeszcze przestali chodzić i zrujnować tych leśnych dziadków do reszty
-
Nie no, wiadomo, że się nie zgodzę.
Np. taki Lech Poznań, na którego przychodzi najwięcej kibiców w tamtym sezonie był rewelacją polskiej ligi i pucharu uefa. Widać, że gdyby nie doping kibiców Lech by tak dobrze nie grał.
W tym sezonie idzie im trochę gorzej, ale to podobno wina trenera heh z resztą mimo tej słabszej postawy, kibiców na trybunach nie brakuje :silenced:
-
Przecież nie będą puste stadiony do końca świata, w końcu PZPN-owi się skończą pieniądze i zniknie, wtedy będzie można tworzyć polską piłkę od podstaw bez tych złodziei. W jednym kraju już była taka akcja i zakończyła się powodzeniem. Władze UEFA przeszkadzają nam w rozwiązaniu tej sytuacji, bo było już interwencja rządu, wprowadzony został kurator i nie mieli już tak wesoło.