-
[QUOTE=banita;490505]Keep the game tight.[/QUOTE]
i will :) ;)
-
To jest piekne, to mi sie podoba. Pozytywnie zdeterminowani ludzie na okolo. Brak toksycznych, nostalgicznych elementow w moim otoczeniu.
Brac zycie jakie jest, a jak cos nie pasuje zmieniac to. Nigdy lewitowac w marnej egzystencji.
-
Im not a tree, if i want something Ill go get it :)
-
Jakie fajne pozytywne nutki :smile:
-
Winners tend to stick together. The rest..xfits
-
1 załącznik(i)
LOW CARB robi swoje - zmiany humorku co godzinę :smile:
Po odstawieniu syntetycznego hormonu tarczycy t4 juz się czuje lepiej, biorę tylko w dawcę 25 mcg t3 i za 3 tygodnie zrobię badania zobaczę jak będą wyglądać wynniki. Jak narazie więcej odpoczynku chyba zaczyna robić swoje i wody się robi trochę mniej, co prawda trochę puchnę od tych 50gram węglowodanów, ale myślę z tydzień i się organizm przyzwyczai i można będzie jeszcze dodać WW. Nadal zallaniec ale nawet jakieś tam mięśnie sie odsłaniają:
[ATTACH=CONFIG]8221[/ATTACH]
Przy tym stopniu podlania ale już widzę że bardzo poprawiłam od początku grudnia najszerszy, i to motywuje i daje krople nadziei że będzie dobrze i znowu wyjdę na scenę :smile:
-
[COLOR=#B22222][/COLOR][QUOTE=banita;490512]To jest piekne, to mi sie podoba. Pozytywnie zdeterminowani ludzie na okolo. Brak toksycznych, nostalgicznych elementow w moim otoczeniu.
Brac zycie jakie jest, a jak cos nie pasuje zmieniac to. Nigdy lewitowac w marnej egzystencji.[/QUOTE]
well said brah, well said
[QUOTE=N3ver_quit;490650]LOW CARB robi swoje - zmiany humorku co godzine
bardzo poprawiłam od początku grudnia najszerszy, i to motywuje i daje krople nadziei że będzie dobrze i znowu wyjdę na scenę :smile:[/QUOTE]
nie widac zmian humoru wogole majaczysz :)
plegar rosnie!! omnomnomnomnomnom
[COLOR=#B22222][/COLOR]
-
wytrwalosc i dazenie do celu robi swoje;) gratki
-
Dzięki :* Idę walczyć dalej - męczyć poślady i długłowy uda :smile:
-
[video=facebook;306195826203737]https://www.facebook.com/photo.php?v=306195826203737&set=vb.246393372183983 &type=2&theater[/video]