dzis od rana czulem sie słabo i od południa glowa mnie boli,a na boisku samoistnnie od tak poszla mi krew z nosa,i leciała jak z kranu,dieta byla normalnie prowadzona tylko moze troche mniej wody wypiłem,wie ktos od czego to moglo byc ?
Printable View
dzis od rana czulem sie słabo i od południa glowa mnie boli,a na boisku samoistnnie od tak poszla mi krew z nosa,i leciała jak z kranu,dieta byla normalnie prowadzona tylko moze troche mniej wody wypiłem,wie ktos od czego to moglo byc ?
[QUOTE=.rocky;414260]dzis od rana czulem sie słabo i od południa glowa mnie boli,a na boisku samoistnnie od tak poszla mi krew z nosa,i leciała jak z kranu,dieta byla normalnie prowadzona tylko moze troche mniej wody wypiłem,wie ktos od czego to moglo byc ?[/QUOTE]
zobacz w mojej relacji,też miałem dziś krew z nosa na siłowni.chodzi o przemęczenie i wysoką temperature,organizm nie wytrzymuje w dodatku przy intensywnym wysilku.
[QUOTE=fallenursus;414065]no lepiej od Micka [img]http://img153.imageshack.us/img153/9674/44258467.gif[/img][/QUOTE]
chciałbyś:)
klata+brzuch
-wyciskanie sztangi skos+ 4x12-10 50kg
-wyciskanie hantli płasko 4x10-8
-krzyzowanie na bramie 4x14-12
-unoszenie kolan w zwisie 4x10
siła ucieka,jeszcze 2 mies temu na 12 ruchów szło 70kg a teraz ledwo 50,źle się dzieje niewiem jak niektozi to robia ze na redukcji siła im idzie w góre,cos zle robie ? ale wazne ze smalec spada
mama kupila mi dzis ten preparat sesja w tabletkach musujących,z magnezem l-karnityną i kofeiną,wypilem dwa tabsy które mialy juz 200mg kofy i do tego wypilem kawe z 3 łyzek...
i nic w sumie nie poczułem,moze sie jedynie bardziej wypociłem
1.kubek owsa+ 4 surowe jajka bo sie spieszylem
2.szejk z tunczyka pomidor i lniany
3.250 kury ryz pomidor
trening- po serwatka i mały banan
4.260g duszonego schaba bez tluszczu pol wora ryzu, sałata
5.twarog pomidor lniany
przed chwila natrafilem na cos takiego
[QUOTE=;414361][SIZE=3]Wysoki poziom pobudzenia oferowany prze kofeinę, może zwiększać katabolizm białek mięśniowych, obniżając jakoś muskulatury. Dlatego [B]Extreme Speed® Shot[/B] wzbogacono [B]aż 1000 mg tauryny[/B][/SIZE][/QUOTE]
z ta kofa to prawda ?
tak z tym że kofeina oprócz właściwości pobudzających orhganizm ma takze te relaksujące pozwalające na lepszą regenerację i lepszy sen.
czyli z tego co piszesz wychodzi na to ze dobrze by bylo wypic kawe przed snem co wydaje sie troche sprzeczne
nie,nie bezposrednio przed snem,kofeina moze utrzymywac się w organizmie do 24godz i nadal działać ale zarzycie kofy pod postacią zwyklej kofy z kawy czy kapsów,tauryny,czy guarany postawi ci oczy na zapałki:)
Tak jak mowilem wyzej , ja robie trening silowy po max 6-8 powtorzen i odkąd zgubilem z 97kg na 82 nie spadla sila a nawet wzrosła.
[QUOTE=.rocky;414376]czyli z tego co piszesz wychodzi na to ze dobrze by bylo wypic kawe przed snem co wydaje sie troche sprzeczne[/QUOTE]
nie misiu.
Wypij goraca kawe przed samym snem a zasniesz jak maly dzidzius:)
to czym sie rozni wyjeta z lodowki na drugi dzien a wypita odrazu po zaparzeniu bo sie juz gubie