-
haha xD ona w ramach zemsty bedzie za Toba z serkiem chodzic xD
-
[QUOTE=USgorn;510581]haha xD ona w ramach zemsty bedzie za Toba z serkiem chodzic xD[/QUOTE]
mnie nie rusza jedzenie z " zabronionej listy" ani trochę :smile: Jeszcze może ze 2 lata temu ruszało, a teraz tym bardziej nie wiedząc że mogę skończyć na karetcę hahaha
-
No a ja pewnie ginko nie rusza ;p
-
[QUOTE=USgorn;510583]No a ja pewnie ginko nie rusza ;p[/QUOTE]
widocznie jeszcze nie tak mocno ją boli głowa, jak zaczna się migreny do wymiotów przyleci do mnie, a tym się skończy
-
Haha ale zlorzeczysz siostrze.
wiem nie tlumacz ja to rozumiem dla niej widocznie praktyka bardziej przekonujaca ;p
-
[QUOTE=USgorn;510585]Haha ale zlorzeczysz siostrze.
wiem nie tlumacz ja to rozumiem dla niej widocznie praktyka bardziej przekonujaca ;p[/QUOTE]
heehe nie no..bo wiem ale ona jak i mama...jakieś delikatne korekty w zywienie wniosla..ale zeby calkowicie zrezygnowac to nie.. a w takich sytuacjach niestety calkowicie jest konieczne wykluczenie
-
2 załącznik(i)
Miałam fajne przygody z upadkiem i uderzeniem sie głową o łód pod czas jeżdzenia na łyżwach, jakis mały uj na mnie naleciał, skończyło się wstrząsem, obrzękiem mózgu, karetką i szpitalem. Obrzęk w szpitalu zdjęli całe szczęście nie było wylewu, przez parę dni się męczyłam że stratą krótkotrwałej pamięci i kompletnym brakiem koncentracji a więc znowu 4 dni wytrącona z siłowych. Zato jak odpoczełam uuuu za wszystkie czasy.
Wczoraj z pewną moca wróciłam do treningów, zmeczylam barunie kolejne pare miesiecy nacisk na barunie i czworoboczny pleckow bedzie. Dziś znowu szmigałam 2.5 g na lodowisku..zostało ostatnie 11 dni owartego lodowiska..normalnie ból....nie wiem..może pójdę na łyżwiarstwo figurowe na grupowe zajęcia jak mi juz całkiem odbije..bo czuje że mega będę tęsknić..tak sie wkręciłam..
Troch e odpoczełam waga poszła znowu w dół, coś tam sie delikatnie dzieje, trochę fatu zleciało, jak już widac na nogach zarys mięsnie to w ogóle cudo, bo nogi najcięższa do podrzeżbienia partia ciała.. tym bardziej u kobiet, woda i tłuszcz się zbiera najchętniej własnie w biodrach i nózkach
[ATTACH=CONFIG]9392[/ATTACH]
Mam abitny plan wstac o 5 na sile bo do pracy mam na 10 :( potem chce jeszcze na lodowisko, ale to w praniu wyjdzie, napewno silowy musze przed pracą bo po pracy totalny brak poweru mam zawsze na siłowy trening. jestem pewnie jakiś koń ale mnie 2.5 g łyzew w ogóle nie męczą mimo że ani na chwile nie stame odpocząć i cały czas cos wydziwiam, by było zbyt nudno jechać tylko do przodu lub przeplatanką, dziś nauczyłam się nagle zmieniac kierunek z przodu do tyłu, upadków było....oj duzo..kolana i łokcie poobijanie ale ile szczęścia!! :) haha Mazohizm
A no akcja taka.. kobiety też gadają o seksie i maja chcicy hahahaha Byczkuuu czekam na ciebie <3 :P Szybko przylatuj bo będę głałcić facetów w miejscach publicznych LOL
[ATTACH=CONFIG]9393[/ATTACH]
-
Puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk
Lina się będzie wkurwiac tylko dopóki się nie przeprowadzimy.
Oh well ,tough shit
:p
-
taki okres u mnie koty zaczely po nocach "beczec" xD
-
[QUOTE=USgorn;510860]taki okres u mnie koty zaczely po nocach "beczec" xD[/QUOTE]
nie, u kobiet taki okres się nazywa owulacja :P
-
hahaha
ale teraz jeszcze tak mnie zastanowilo moze Ty piszesz apropo "taki okres" ale to mi chodzio taki okres czasu xD
-
[QUOTE=USgorn;510917]hahaha
ale teraz jeszcze tak mnie zastanowilo moze Ty piszesz apropo "taki okres" ale to mi chodzio taki okres czasu xD[/QUOTE]
wiem wiem co miales na mysli :P
-
1 załącznik(i)
Dopiero co opanowałam jazdę do tyłu i zwroty/zmiany kierunków, a dziś już zbyt nudno było robic zwykłe zwroty więc się zaczeło wydziwianie zmiany kierunków na 1 nodzę z dalszą jazdą do tyłu nadal zostając na 1 nóżcę, megaaaa, spadłam 10 tys razy ale ile radochy za kazdym razem jak wychodziło dłużej sie utrzymać. Jazda do tyłu była wyzwaniem nie mówic już o 1 nodzę. Ciesze się jak dzieciak, teraz tylko udoskonalać technikę i nie bać się na wiekszęj prędkości to robić <3
[ATTACH=CONFIG]9400[/ATTACH]
Jutro klata biceps i plegarki będą katowane
-
brak na Ciebie slow ;p
PS. Gdzie ta Twoja siostra bez spodni poszla ?!
-
[QUOTE=USgorn;510922]brak na Ciebie slow ;p
PS. Gdzie ta Twoja siostra bez spodni poszla ?![/QUOTE]
QUEEE? skąd wiesz?? :smile:
-
jestem wszewiedzacy i wszechobecny ;p
-
[QUOTE=USgorn;510940]jestem wszewiedzacy i wszechobecny ;p[/QUOTE]
hehe coś ostatnio wszyscy mnie slędzą uuuuuu :P
-
nie masz wyjscia musisz z gazem chodzic ;p
-
[QUOTE=USgorn;510952]nie masz wyjscia musisz z gazem chodzic ;p[/QUOTE]
no wlasnie chodze haha
-
Dziś miały byc nóżki i triceps, ale obudzilam się lekko już w odciskach, cała zakwaszona, stan zapalny buszuje więc zostalam w domciu bo już z doświadczenia wiem że jak bym poszła na trening jutro by była porażka z podlaniem i obrzekami, tym bardziej jak nogi są po plecach. Pospałam sobie 1.5 g dłużej czyli 10 godzin hehe (mimo to nadal nie wyspana..mogłabym jeszcze na 2-3 g paść) :smile: potem długo i mocno rollowałam plecy rollerem bo na nich żywego miejsca dzis niema, bola barki, biceps całe plecy, ledwo się ubrałam.
Teraz w pracy dumna z tego że taki progres psychiczny zrobiłam i potrafie odpuścić trening bez wyrzutów sumienia, i co najfaniejsze wiem że mi to robi tylko lepiej i jeśli chodzi o sylwetkę i zdrowie i nawet utratę tkanki tłuszczowej. Będę do końca życia wdzięczna Kathryn za pracę która dokonujemy nad moją głową, od kąd współpracuje z Kathryn i Craigiem czuje się o wiele wolniejsza psychicznie od rzeczy których więżniem byłam latami - nadal jestem, ale z 70% jest lepiej, zostało tylko 30% :smile:
Kathryn prosiła napisac pare pozytywnych zmian od początku naszej współpracy..szczerze..to na paru to się nie ograniczyło..pisałam z dobrą godzinę po kolei punkt za punktem, pomijając już fakt że ja robię się lepszym trenerem dzięki doświadczeniu współpracy z tak mądrymi osobami.
Jestem Happy, dla całościowego 100% Happy brakuje byczka obok i zdrowia , ale na to zapracujemy hehehe
-
tak mi sie pamieta Ty jakis czas temu niebieskie ksiazki zamawialas takie. To byla czasem Neurologia? Bo tez zamawialem dzisiaj wlasnie niebieska i tak mi sie skojarzylo i mowie musze zapytac ;p
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]9404[/ATTACH]
Chyba ta.
-
[QUOTE=USgorn;510980]tak mi sie pamieta Ty jakis czas temu niebieskie ksiazki zamawialas takie. To byla czasem Neurologia? Bo tez zamawialem dzisiaj wlasnie niebieska i tak mi sie skojarzylo i mowie musze zapytac ;p[/QUOTE]
hm niebieskie nie, zamawiałam Neuropsychologia Medyczna są raczej brązowe ale na zdjęciu nie widac tego, niesbiekie to 5 tomow anatomii :smile: Jakie zamawiasz? pochwal się linkiem? Ja czekam na dostawę w języku angielskim swietnej ksiazki 1700 stron "Principles of Neural Science, Fifth Edition" :smile: hehehe
-
[QUOTE=fallenursus;510982][ATTACH=CONFIG]9404[/ATTACH]
Chyba ta.[/QUOTE]
głupek :P nie na twoją mobilność ta książeczka hahahahahaha :P porozciągam cie wtedy zamowimy :smile: Nie chce byś sie połamał LOL
-
Obie po holendersku
[url]http://www.bol.com/nl/p/neurologie-druk-3/1001004001953306/[/url] nowa by mnie stowke euro kosztowala a uzywana za 15 euro wyrwalem :) Do tego stan dobry ma byc. To sie okaze ale szkoda bylo w takiej cenie nie brac. 528 stron.
[url]http://www.bol.com/nl/p/de-blauwdruk/1001004002135048/[/url] ta o DNA nowa a 7 euro. Szkoda by bylo nie zamowic ;p
Ogolnie liste ksiazek dluga mam ale na wszystkie narazie fundusza nie mam xD
"[COLOR=#333333]Principles of Neural Science[/COLOR]" hmm ciekawa
Fallen bys sie wzial za nauke a nie tylko jedno Ci w glowie bo Cie mlode wilki wyprzedza ;p
-
[QUOTE=USgorn;510985]Obie po holendersku
[URL]http://www.bol.com/nl/p/neurologie-druk-3/1001004001953306/[/URL] nowa by mnie stowke euro kosztowala a uzywana za 15 euro wyrwalem :) Do tego stan dobry ma byc. To sie okaze ale szkoda bylo w takiej cenie nie brac. 528 stron.
[URL]http://www.bol.com/nl/p/de-blauwdruk/1001004002135048/[/URL] ta o DNA nowa a 7 euro. Szkoda by bylo nie zamowic ;p
Ogolnie liste ksiazek dluga mam ale na wszystkie narazie fundusza nie mam xD
"[COLOR=#333333]Principles of Neural Science[/COLOR]" hmm ciekawa
Fallen bys sie wzial za nauke a nie tylko jedno Ci w glowie bo Cie mlode wilki wyprzedza ;p[/QUOTE]
wow fajna ta o DNA, a o neurologii to kazda jest podobna, ta anglo języczna na która czekam jest mega rozbudowana nie szkoda było 300 zl wydać na takie cudenko :smile: A tak co do funduszy też musze już przychamować ato nie nadążam przeczytać wszystkiego jak już nowe zamawiam, juz dla Dominika ze stanow zamowienie na 5 ksiażek, będę długo zawaloną nauką :smile: Ale lubie mieć cudeńka u siebie na półeczcę i sięgać po książke na temat na który akurat teraz lub potem mam chęć, w zależnosci od dnia mam na inne tematy cheć poczytać. Jeszcze musze 3 tomy endokrynologii mieć hehehe i juz bede szczęśliwa :smile: targam ze soba wszędzie te ksiażko bo w domu rzadko mam czas czytać ale w drodzę na siłkę/do pracy itd 2 godziny dziennie żeby nie tracić patrząc w okno poświecam na czytanie
-
no pewnie podobne no bo w koncu o tym samym. Jak wlasnie dajesz rade nawet takie trudne ksiazki po angielsku czytac to fajnie :)
No nie ma watpliwosci ze ksiazki najlepsze zrodlo wiedzy. Zdecydowanie wole klasyczne od ebookow. Oczy sie mniej mecza i mi sie jakos szybciej czyta.
Dobrze robisz jak jest czas to lepiej go wykorzystac ;)
-
PS. to niebieskie to wlasnie anatomia u Ciebie bylo pokielbasilo mi sie xD
a Ty piwo pijesz !! i sa na to dowody nie wywiniesz sie ;p
-
[QUOTE=USgorn;511003]PS. to niebieskie to wlasnie anatomia u Ciebie bylo pokielbasilo mi sie xD
a Ty piwo pijesz !! i sa na to dowody nie wywiniesz sie ;p[/QUOTE]
piwo???? dawaj dowody bo coś nie wiem ocb
-
Wczoraj 4 godziny latałam na lodowisku, już mnie wszyscy znają i bezpłatnie wpuszczają hehe , wczoraj 2 tury miałam za free i lekcję z intruktorami, się zapoznałam z fajnymi ludzikami , będe miała jak cos szmigać na rolkach o ile nie pójdę na figurowe zajęcia.
2 godzinki wczoraj skakałam po tym juz jak na maksa pobijałam kolana zaczełam się uczyć jechać w przysiadzie na 1 nodzę by jak coś obijac tyłek a nie kolana hehe
macie się pośmiejcie trochę :smile:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=gAzFcvlsCSo[/url]
dziś na zakwasach po wczorajszych wydziwianiach zrobiłam trening nóżek i nagrałam świetne ćwiczonka na rozciąganie po treningu nóg, i rozgrzewka na mobilność stawów przed treningiem nóg, ENJOY
[url]https://www.youtube.com/watch?v=hOnn_3wiF6k[/url]
-
[QUOTE=N3ver_quit;511052]piwo???? dawaj dowody bo coś nie wiem ocb[/QUOTE]
nie wiem czy tu moge Twojego prywatnego fejsa wrzucic ;p ale juz bedziesz wiedzial ocb pewnie nawet nie pamietasz ze taka fotke masz xD
----
hmm nie podpisywalas dla nich jakiegos spadku czy cos ze Cie za darmo wpuszczaja ? ;p
e no co chcesz akurat na tym filmiku Ci dobrze idzie ;p
-
[IMG]http://i62.tinypic.com/2m4rmdd.jpg[/IMG]
Ponoć po nootropikach nie ma skutków ubocznych..
-
[QUOTE=fallenursus;511062][IMG]http://i62.tinypic.com/2m4rmdd.jpg[/IMG]
Ponoć po nootropikach nie ma skutków ubocznych..[/QUOTE]
Czyli jednak mozg ztapiaja ? :(
;p :*
-
[QUOTE=USgorn;511057]nie wiem czy tu moge Twojego prywatnego fejsa wrzucic ;p ale juz bedziesz wiedzial ocb pewnie nawet nie pamietasz ze taka fotke masz xD
----
hmm nie podpisywalas dla nich jakiegos spadku czy cos ze Cie za darmo wpuszczaja ? ;p
e no co chcesz akurat na tym filmiku Ci dobrze idzie ;p[/QUOTE]
to czasem nie zdjęcie z okresu 6 lat temu kiedy mieszkałam w Lublinie? bo tylko to do głowy mi przychodzi :smile:
mnie po prostu lubią ludzie, mam taką osobliwość przyciągania :smile: Mi często mówią że jestem osobą którą łatwo się uzależnić :smile:
A tak na serio widzą że godzinami się katuje by czegoś się nauczyć, powiedzieli że na tyle tysięcy osób mało kto przychodzi by potrenować, więc chętnie patrzą jak się męcze hahahaha LOL W sobote i niedziele 2 ostatnie dni poszmigam ok 3-4 godzin codziennie. A potem lodowisko na narodowym zamykają, zato na warszawskim Torwarze jest jeszcze otwarte do końca kwietnia jejjj, wczoraj o tym się dowiedziałam, więc będę miała jeszcze 2 miesiące by się uczyć jazdy i roznych trikow :smile: W sobotę i niedziele mi przynoszą kask i nakolanówki będę się uczyć skakać/przeskakiwać/ kręcić się itd FRajda
-
1 załącznik(i)
Dupcia dalej rosnie na tej katordze od trenerow zza oceanu :smile:
[ATTACH=CONFIG]9406[/ATTACH]
Mimo że koncentrujemy się na baruniach teraz , treningi nóg nadal 2x w tygodniu podzielone na czworki i dwojki z dupcią. Swietnie u mnie sie sprawdza, bo nogi nie rozrastają się a nabierają kształtów i krążenie jest o wiele lepsze. Barunie 2x + 3 z treningi pleckow cwiczonka takie ze barki mocno zaaganzowane tez..wiec jedziemy z tym koksem haha
-
5 lat temu ;p a czy w Lublinie mieszkalas to nie wiem ;p
jest moc umyslu u mnie juz tez :D Na przeziebieniu ale lepiej niz normalnie dzis lecialem z nałka xD. Ale i tak tak sobie mysle chcialoby Ci sie spojrzec na dawkowanie moje? moze mialabys jakies korekty ;)
-
[QUOTE=USgorn;511094]5 lat temu ;p a czy w Lublinie mieszkalas to nie wiem ;p
jest moc umyslu u mnie juz tez :D Na przeziebieniu ale lepiej niz normalnie dzis lecialem z nałka xD. Ale i tak tak sobie mysle chcialoby Ci sie spojrzec na dawkowanie moje? moze mialabys jakies korekty ;)[/QUOTE]
uuu 5 lat temu nie tylko piwo było haha :P czasy imprezowickie, byłam w stanie przepić każdego faceta..jak sięgam po strae zdjęcia to nie wierze że to ja.. hahaha
dawaj jedziesz wrzucaj :P
-
czyli masz tak jak ja. wyroslismy z alkoholu ;p
no to jade ;p
noopept 2 x 20 mg
cholina 500 mg w dwoch dawkach
PEA 2 x 300 mg
Pikamilon 100 mg
Teanina 2 x 100 mg
DMAE 300 mg
Sulbutiamine 200 mg i 100 mg
chyba nic nie zapomnialem
jednak zapomnialem o Ginko biloba 160 mg ale to tak wrzucilem bo akurat tabletki tego mialem
-
[QUOTE=USgorn;511096]czyli masz tak jak ja. wyroslismy z alkoholu ;p
no to jade ;p
noopept 2 x 20 mg
cholina 500 mg w dwoch dawkach
PEA 2 x 300 mg
Pikamilon 100 mg
Teanina 2 x 100 mg
DMAE 300 mg
Sulbutiamine 200 mg i 100 mg
chyba nic nie zapomnialem
jednak zapomnialem o Ginko biloba 160 mg ale to tak wrzucilem bo akurat tabletki tego mialem[/QUOTE]
jak dla mnie choliny i straczyło by 300 mg dziennie
sulbutiamine 2 razy po 300 mg
-
no z sulbu(-B1) taka sytuacja ze tylko na probke tak 5 g wzielem. I dlatego takie male dawkowanie ale mysle ze zwieksze do 500 mg lepiej krocej ale zeby zobaczyc co tam daje.
no to choline zmiejsze o 100 mg to bede mial 2 porcje po 200 mg i juz.