[QUOTE=yaro09;462638]Pytanie do osób stosujących beta alaninę.
Czy zauważyliscie jej działanie?
Z czym ją łączyliscie (chyba ze solo)?[/QUOTE]
brałem solo i combo z kreatyną (mono) - podobne odczucia (trudno żeby były inne) wydolność/wydajność na +
Printable View
[QUOTE=yaro09;462638]Pytanie do osób stosujących beta alaninę.
Czy zauważyliscie jej działanie?
Z czym ją łączyliscie (chyba ze solo)?[/QUOTE]
brałem solo i combo z kreatyną (mono) - podobne odczucia (trudno żeby były inne) wydolność/wydajność na +
yhym. ja brałem z kretą przez miesiąc, zbytnio różnicy nie zauważyłem. niedługo chyba jeszcze raz spróbuję, może za małe dawki brałem
wytrzymałość na plus, brałem z bcaa, czasem z AAKG
a jakie brałeś dawki ?
Kurcze już nie pamiętam.
Bralem tę z treca i dawki chyba takie jak na opakowaniu
ja brałem z activlaba 4-5 g codziennie
bede brał krętę to dorzucę beta alaninę w wiekszych dawkach i moze bedzie efekt :)
[QUOTE=yaro09;462703]bede brał krętę to dorzucę beta alaninę w wiekszych dawkach i moze bedzie efekt :)[/QUOTE]
co rozumiesz pod pojęciem większej dawki ?? samo dowalenie 10g na porcję BA niewiele zmieni (poziom karnozyny szybciej osiągnie swoje naturalne "maximum" ale zwiększanie dawki później nie spowoduje ciągłego wzrostu jej poziomu - to tak btw
chodzi o zwiększenie dawki, jeśli dawka z opakowania nie bedzie działac
[QUOTE=yaro09;462711]chodzi o zwiększenie dawki, jeśli dawka z opakowania nie bedzie działac[/QUOTE]
jak ocenisz czy dawka działa?? bo brak swędzenia to nie wyznacznik jeszcze a BA nie działa właściwie doraźnie - dawkuj po prostu dziennie 4 do 6g i powinno być dobrze ;)
ponoć wyraźnie zwiększa wydolność i opóźnia zmęczenie, dlatego jej działanie powinno być też pod tym względem zauwazalne :)