-
4 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]4851[/ATTACH]dzis
[ATTACH=CONFIG]4848[/ATTACH]25 Marzec 2011
[ATTACH=CONFIG]4849[/ATTACH]dziś
[ATTACH=CONFIG]4850[/ATTACH]dzis
jakis tam efekt jest ale czuje sie jak słaby flak i do tego wyszła prawda na jaw że prawie nie mam klaty :/
podpale jeszcze zeby dol brzucha sie uwidocznil i znow masa ale juz czysta,redukcja trwa juz ok 1 miesiac mysle ze do konca czerwca sie juz w miare dobrze wyrobie
-
-
Jest ładnie, nawet mięśnie brzucha widać :)
PS: jak tam obwody?
-
no lepiej od Micka [img]http://img153.imageshack.us/img153/9674/44258467.gif[/img]
-
na pierwszym zdjeciu ładna opalenicna od polowy bicepasa...
-
pioter obwody tyle ile wiem to pas 100cm zszedl do 92cm,biceps z 42 do 40,5cm ale nareszcie na napince czuje ze jest twardyy
ninja wzrost ok 183cm ale jeszcvze musze dorwac sie jakiejs wagi bo nie wazylem sie od poczatku i ciekaw jestem czy jeszcze bedzie +90
-
Hehe , widze ze tez masz taką klatke jak ja i wzrost podobny ;)
Redukcja najbardziej chujowa rzecz ale niestety mamy taką genetyke , ze co nie wpierdolisz idzie w bebech.
-
niekoniecznie w bebech tylko, tez sporo w dupe i w nogi ale kurde jeszcze prawie nic z tych partii jeszcze nie zeszlo dalej smalec zacny ://
a z tą klatą to co miałeś na myśli ?
-
Że jest słabo rozwinięta ;)
Mi najbardziej pod redukcje podchodzi treningi siłowe i bieganie.
-
poprostu trzeba znalesc na nia sposób,chociaz juz niewiem jaki,ciagle robilem ciezkie skosy+ hantlami niewiecej niz 10powt byly tez serie laczone co jakis czas wrzucalem wl i nic,po rozciagnieciu ramion na boki żebra mam na klacie i obojczyki jak u szkieleta