-
najlepszego, zdrowia przedewszystkim i progresu;)
-
1 załącznik(i)
Dzękuję wszystkim jeszcze raz za życzenia :* :* :*
Ja dziś przez pół dnia spałam, a przez kolejne pół dnia leniuchowałam oglądając seriały! Na to ja w ogóle nigdy czasu nie mam więc tak sobie swiętuję urodzinki :smile: Oczywiście żadnych odstępstw od dietki, a żeby poczuć atmosferę urodzinową zrobiłam swój ukochany omlecik w takiej postaci:
[ATTACH=CONFIG]8216[/ATTACH]
Jest pyszny! Dodałam jeszcze odrobinę odtłuszczonego kakao i maku do polewy z isolatu, oleju kokosowego i wody - wyszła dosyć gęsta konsystencja. Omnomnom i po co ten sklepowy syf napchany cukrem.
-
Wszystkiego najlepszego!! ;) Przede wszystkim zdrowia i jak najszybszego powrotu na scenę + oczywiście życzę wygranej i to nie jednej! ;) Szczęścia i spełnienia marzeń!
-
[QUOTE=N3ver_quit;490167]Jest pyszny! Dodałam jeszcze odrobinę odtłuszczonego kakao i maku do polewy z isolatu, oleju kokosowego i wody - wyszła dosyć gęsta konsystencja. Omnomnom i po co ten sklepowy syf napchany cukrem.[/QUOTE]
no ja juz nic nie kupuje zrobionego w sklepie, no czasem pizze z zona ale tak to staram sie sam robic wsio bo uje laduja cukier i gluten gdzie sie da o soli nie wspomne, chca nas wykonczyc jebance;)
-
[QUOTE=gl;490279]no ja juz nic nie kupuje zrobionego w sklepie, no czasem pizze z zona ale tak to staram sie sam robic wsio bo uje laduja cukier i gluten gdzie sie da o soli nie wspomne, chca nas wykonczyc jebance;)[/QUOTE]
No po prostu masakra jakaś :smile: sód cukier gluten w chorych ilościach :smile: Ja akurat strasznie reaguje na jakąkolwiek przetworzoną żywność, więc tak jak mówisz wszystko co tylko sama ugotuje.
-
Uff przebrnalem strona po stronie.
Bede odwiedzal.
-
[QUOTE=banita;490323]Uff przebrnalem strona po stronie.
Bede odwiedzal.[/QUOTE]
trochę było tego czytania co :smile:
-
Na szczęście ja nie umiem więc mam z głowy problemy z czytaniem bzdur ;)
ps. Kiedy wchodzisz na redukcje ?? ;) :) :)
-
[QUOTE=Baloniarz;490414]Na szczęście ja nie umiem więc mam z głowy problemy z czytaniem bzdur ;)
ps. Kiedy wchodzisz na redukcje ?? ;) :) :)[/QUOTE]
Redukcja, żartujesz? Chyba rzeczywiście nie czytałeś nic :smile:
-
Ciekawie nie powiem. Mam okazje przyjzesz sie jak wyglada cala sprawa pod wzg technicznym u kobiet.
Moja silka fakt z piekna historia wieloma tytulami jest tylko mens only. Mam ogromny szacunek do ludzi startujacych w zawodach. Tygodnie, miesiace przygotowan wyrzeczen, walka ze slabosciami. Imho bez wzgledu na wynik na scenie kazdy z nich jest juz dla mnie championem. Poprzez to co przeszedl I ile pracy wlozyl. Szczegolnie pod wzg psychicznym