Lepiej zainwestuj w bcaa. Zobaczysz różnice chociażby na treningach.
Printable View
Lepiej zainwestuj w bcaa. Zobaczysz różnice chociażby na treningach.
narazie musze sie obejsc bez tego,ale proboje trzymac bialko na wysokich ilosciach wiec moze duzo nie strace
efekty nie powiem,jakies juz widze ale tak minimalne ze rownie dobrze to moze mi sie tylko wydawać,wagi do ludzi nie mam wiec nie sledze na biezaco stanu jedynie sie mierze,pas 96cm (była prawie stówa) ramie 41,
dzis łapy, w superseriach,ciezary małe,duzo powt 14-18,i mimo niskich wegli pompa jako taka,nawet dwie żyłki wyszly na przedramieniu,ale takie małe które ostatnio widziałem z rok temu : )
-prostowanie i uginanie na wyciagu
-francuz sztanga i hantle z supinacja
-modlitewnik sztanga i prostowanie hantla zza glowy
-i na przedramie takie zwijanie linki trzymanej w ręce,w bok jak kołowrotek,to co pokazywał ten armwrestler w temacie SW
potem wypilem serwatke i banana,pol h potem kura i polowa ryzu i 2,5 godziny w bale,troche za dlugo ale tak jakos wyszlo
dieta ok,tłuszczy ciagle pije tyle samo,praktycznie łyzka stolowa do kazdego posilku oprocz okołotreningowych,moze powoli zmniejszac ?
klatka
-wyciskanie sztangi skos 40kg x4sx13-15powt przerwy 30-40 sekund
-wyciskanie hantli lekki skos- 12kgx4x15powt jw
-krzyzowanie na bramie 4x18-20
brak sil i pompy dlatego ciezar taki jaki jest,no ale skąd brac pare po jednym worku ryzu i owsiance ?
dzis wsuniete pół kilo kury,tunczyk,bialko,jajecznica i na wieczor twarog
dzis zmierzylem pas,93cm.. czyli niecałe 7cm spierdoliło sobie ładnie,ale poza pasem nigdzie wiecej narazie nie widze zmian.. co mnie zaczyna nie pokoić
zapotrzebowanie kcal-3729.28,około, na kazdej stronie wychodzi te +/- 100kcal a dzis policzylem w miare dokladnie ile teraz jem dziennie, wyszlo ok. 2283kcal czyli prawie 1400kcal ucięte, nie za duzo cos? ale fat cos tam leci, talia sie wyszczupla a łapa spadła mi z 42 na 41, a z samegorana z 40,5 cm :( o tyle dobrze ze sie zaczyna podkreślać, siła szkoda gadac, juz zapomniałem co to jest 30 kilowy hantel, ale jeszcze sobie przypomne..
1400kcl to za duzo stanowczo,robisz jakies zdjecia na bierząco zeby obserwować?i liczyłeś w ogóle jaki masz stosunek B W T?
najbardziej aktualny u samej góry, ale jutro porobie
stosunku b t w nie liczylem,a jaki pownien byc i jak policzyc ?
tez mnie to nurtuje dlaczego tyle mam uciete ale jakos przesadnie zle sie nie czuje z tym,miałem wrażenie ze jest wszystko ok,to podniesc kcale ? ile ?
Ty jesteś niepełnosprawny?? jak już tyle ćwiczysz i jeszcze nie umiesz czegoś takiego ogarnąć, to ja bym się nie przyznawał tylko sobie poszukał :p no offence, ale naprawdę pytanie jakie powinno być btw no to :p
poprostu nie mam smykałki do cyfer i nigdy mnie zbytnio nie interesowalo jaki trzymam stosunek b t w,wszystko wale na oko jak stary górnik ze ślonskiej kopalni ale chyba czas to zmienic
to w jaki sposób policzyłeś ile masz kalorii skoro nie wiesz ile jakich makroskladników miałeś?
ile powinien wyglądac minus kaloryczny wiesz,ile twoje zapotrzebowanie tez wiesz,teraz jeszcz epomysl jak się odżywiałes przez jakiś czas i poszukaj ile powinno byc makroskładników.
Roki praca domowa:D
[img]http://3.bp.blogspot.com/_FFVtz3crFyM/TUtm_lBPMZI/AAAAAAAAFGA/l03elaqNRDM/s1600/sexy_teacher.jpg[/img]
kuzwa gardło mnie zaczeło boleć,ale tak mocno że nawet bez połykania czuć, ale kwa z czego jak dni jak i noce upalne i spie prawie goły,przed chwila wziolem paracetamol i 2 min potem doczytalem sie ze przeterminowany, z sierpnia 2010..
jak szybko to zniwelowac bo ciezko nawet bedzie z takim bólem spac