-
[QUOTE=gl;489997]regenerecja jest wazna ze w 'pyte strzelil' jak to mowi moj kolega jozek;)
dobrze odpocznij troszku i sie tak nie przemeczaj;)[/QUOTE]
No już to czuje, 2 dzień wstaje wyspana i wypoczęta dużo wcześniej niż nastawiony budzik, a przez ostatnie miesiące potrafiłam spać po 13 godzin i nadal chodzić śpiącą i zmęczoną... :smile: 5 dzień bez treningów, już chodzę skacze po mieszkaniu od nadmiaru energii :smile: Ale już w sobotę zrobię lajtowy trening w końcu :smile: Będę się starała przez kolejne 3 tygodnie bardzo na luzie treningi robić i zobacze co to da :smile: Mam nadzieje że powoli będę wracać do homeostazy
-
dokladnie spieszmy sie powoli;)
gratuluje wytrwalosci w dazeniu do celu:)
-
[QUOTE=gl;490016]dokladnie spieszmy sie powoli;)
gratuluje wytrwalosci w dazeniu do celu:)[/QUOTE]
A dziękuję. A tak w ogóle znasz to uczucie kiedy się nie trenuje..? Czuje się jak flak haha, ciało takie miękkie i nie nabite wrrr :smile: Az korci coś spompować :smile:
-
no znam rok nie trenowalem, polamalem lokiec i wybilem bark i tyle z silki mialem, zalalem sie fatem do 90kg...ale juz trenuje powoli,waga spadla do 80,
ciezko ale daje rade;)
-
[QUOTE=gl;490038]no znam rok nie trenowalem, polamalem lokiec i wybilem bark i tyle z silki mialem, zalalem sie fatem do 90kg...ale juz trenuje powoli,waga spadla do 80,
ciezko ale daje rade;)[/QUOTE]
współczuję :( :( :( No to trzymam kciuki też za powrót do formy! :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;490061]ciiii hooo bo spam%-)
[/QUOTE]
FOCH? haha
-
[QUOTE=N3ver_quit;490018]:smile: Az korci coś spompować :smile:[/QUOTE]
[IMG]http://i57.tinypic.com/2vtbau1.jpg[/IMG]
-
drugi %-)
Wszystkiego naj, powrotu do zdrowia i formy. I spelnienia marzen
-
Dziękuję bardzo chłopaki!!!! 2 i 3 , 1 był fallen prywatnie hihi :smile: :P
Siedzę w pracy teraz i właśnie zjadłam urodzinowy wielki 250 gramowy kawał steka hehe :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;490089]przed północa sie nie liczy:))wale w kime%-)[/QUOTE]
A chociaż nie ty jednak 1 :smile: Dobranoc i jeszcze raz dziękuję :*