Vitalmaxa zieloną możesz śmiało brać,jest to dobra kreatyna.
Printable View
Vitalmaxa zieloną możesz śmiało brać,jest to dobra kreatyna.
Kto jadł tą kretę? Slim, chyba Ty?
[IMG]http://store.bbcomcdn.com/store/prodimage/prod_prod460124/image_prodprod460124_white450px.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.xplosivsupplements.co.nz/images/Musclepharm-CreatineNT.jpg[/IMG]
W środku jest taka malutka łyżeczka o pojemności na oko 1 czy 1,5g.
A na opakowaniu jest wzmianka, żeby brać dziennie 3 takie łyżeczki :) trochę mało.. dawkowaliście w ten sposób?
Ja kretę ładuje zwykle po 5g na czczo, przed tren i po tren.
Jakie dawkowanie polecacie?
Może dokupić mono i brać je na czczo, zamiast matirixa? Bo niektórzy mówią, że na czczo najlepiej wchodzi tylko mono (moim zdaniem w tym wypadku bez różnicy jaki rodzaj krety bierzemy).
Chyba, że walić po 5 g rano, przed i po tren i tyle...
jadłem i dobrze wspominam, jadłem 3 miarki przed i 3 miarki po treningu a w dni nietreningowe tylko 3 miarki w ciągu dnia, moim zdaniem tej krety nie ma co mylić z mono i walić identycznych dawek, nie zawsze wiecej musi być równe lepiej
ok, tez bede brał 3 miarki przed i po.
a co z dawką poranną? odpuscic sobie?
to zależy od Ciebie, jaki sposób brania sobie obierzesz, możesz też rano i po treningu dowolnie jak uznasz za stosowne :)
kosztowna kreta 300g w opak
ja brałem 3 miarki na dzień i też było ok
no drogo wychodzi, ale za to małe dawki można brać :)
[QUOTE=yaro09;462136]no drogo wychodzi, ale za to małe dawki można brać :)[/QUOTE]
mono jak kupisz za 40 zł 500g (strzelam) też możesz brać dawki 3g a nawet 1g jak odmierzysz - pytanie jaki w tym sens, a cudownej kreatyny gdzie 1 g zrobi robotę za 10 czy 5 innej nie ma.. poza takimi z fajnym marketingiem by za dużą kasę sprzedać mało surowca.
oczywiście każda nowa forma kreatyny jest 10x lepsza niż zwykła działająca
tak tylko mnie zastanawia, ok nawet jak 1 g = 5g mono to po przeliczeniu nawet ceny wyjdzie sporo drożej, to jaki sens się bawić i kombinować (?)
po prostu lubię kupować różne tego typu wynalazki (jeśli chodzi o krety), tylko nieraz ciężko jest trafić w odpowiednie dawkowanie.
zazwyczaj biorę każdej krety 3 dawki w ciągu dnia, każda po 5g. Tylko w tym przypadku się spotkałem z małymi dawkami.
takie stacki dobrze na mnie działają, a czego w moim przypadku nie mogę powiedzieć o mono. Dlatego mono mógłbym stosować np jedynie rano na czczo i chyba tak zrobię, a przed i po będe brał tę muscle pharm
[QUOTE=maniak7000;462138]mono jak kupisz za 40 zł 500g (strzelam) też możesz brać dawki 3g a nawet 1g jak odmierzysz - pytanie jaki w tym sens, a cudownej kreatyny gdzie 1 g zrobi robotę za 10 czy 5 innej nie ma.. poza takimi z fajnym marketingiem by za dużą kasę sprzedać mało surowca.
oczywiście każda nowa forma kreatyny jest 10x lepsza niż zwykła działająca
tak tylko mnie zastanawia, ok nawet jak 1 g = 5g mono to po przeliczeniu nawet ceny wyjdzie sporo drożej, to jaki sens się bawić i kombinować (?)[/QUOTE]
Może i bez sensu ale u mnie wszystkim ładnie podszedł ten produkt, dla mnie były lepsze wrażenia niż po zwykłym mono, ale to moja opinia i nie trzeba się nią sugerować :) jak nie mam kasy kupuje mono i jest fajnie, jak mam uderzam w jabłczan, orotan i też jest fajnie :)