1. nie musisz jeść posiłku
2. Nie stosuje tego
Printable View
1. nie musisz jeść posiłku
2. Nie stosuje tego
Zależało mi szczególnie na odp. na pierwsze pytanie. :P Hehe, a teraz sobie przeglądałem w necie różne tematy na temat thermo speeda i jacyś kolesie pisali, że na ostrej redukcji nawet 9-10 tabsów brali.. :D
Widziałem takiego jednego po tylu kapsach trochę był na haju
Po takiej dawce kofy to się nie dziwię. :D
Mam pytanko co do kolejnego cyklu na kreatynie w zasadzie kretyne bralem 3 razy, zawsze mono, ogolnie 2 ost razy to tak 2 miechy temu i roke temu? i mam pyt czy teraz mam zabrac znow mono czy lepiej juz Jablczan? i mam pyt czy kreatyna Olimp1250 rozni sie jakos od innych bo ja bralem i czy jak bym mial zabrac znowu mono to czy moge jakas tansza, ta byla skuteczna ale mozna powiedziec ze moj brzuch na nia zle reagowal?
jak poprzednio na mono byly dobre efekty, to bierz mono. wrzuc link do jakiejś krety to ci powiemy czy dobre, czy nie. zazwyczaj mono to mono i wiekszosc jest dobrych, a cena zalezna jest od producenta
mozesz jesc tansze
najlepiej wychodzi mono, ale jak lubisz sprawdzac nowe rzeczy i wiecej zapłacic to mozesz sprobowac jabłczan,orotan
Ogólnie znalazlem taka oferte, 1200 to by mi starczylo tak na 3 cykle, wiec by wyszlo po 25 zl na cykl, wiadomo ze to by bylo w odstepach, i wlasnie czy np, wciagu roku po otwarciu nic nie powinno sie stac z ta kreatyna?
Szukam mozliwosci edytowaniu postu ale cos znalezc nie moge, chodzi o kreatyne w proszku z Vitalmax 1200g.
moze stac w suchym miejscu spoko rok