-
w superseriach Tric+bic+przedramie
-prostowanie wyciagu 4x12-10 +uginanie sztangi 4x8-6
-francuz sztanga 4x9-7 + uginanie hantli supinacja 4x7-5 z dropami
-pompki odwrotne 4x9-6 - wg mnie najlepsze cwiczenie z tych wszystkich trzech
-zwijanie i odwijanie ciezarka na badyl, kilka takich zwijek i odwijek az do bezwładu rąk
z pierwszego mam film,nizej
dzis przerwy ok 2min,wole cwiczyc sam wtedy bardziej pilnuje czasu i przerwy sa krotsze
dzis 30min biegania z rana
1.kubek owsa, jajecznica 3 jajka+2 bialka
2.szejk z tunczyka,1/3 worka ryzu,pomidora i oleju lnianego,w sumie w smaku bylo jak niedoprawiona zupa pomidorowa,ale wole to niz szamac 10 min widelcem, tymbardziej w czasie szkoly
3.filet z kury gotowany,worek ryzu,siekana papryka
trening, po serwatka i ciemny banan (przedojrzały)
4.to samo co w 3
5.jajecznica z 3 jaj + pomidor
6.wiejski + pomidor
[video=youtube;gZOTlBnyrtM]http://www.youtube.com/watch?v=gZOTlBnyrtM[/video]
-
czemu nie biegasz po siłowym tylko z rana??
-
obejrzalem film i kurcze uwazam ze troche mało technicznie robisz, na bica zmniejszyłem bym ciezar ale robil wiecej reps i poprawnie, nie bujajac tak tulowiem, dopiero ostatni 2-3powtórzenia pomógł. bo tak to nie widac w ogóle takiej pompy i zmęczenia po Tobie,
p.s kolega widzę silowo na skosie ? po 1reps trzaska? ;>
-
Więcej agresji na treningu i życia ;)oraz dźwięku w filmach ,bo dziwnie.
-
sosna nie widac pompy i zmeczenia bo ty byly pierwsze dwie serie,co do kg denerwuje mnie ze od dluzszego czasu malo biore na to cwiczenie wiec sie chce jakos zmusic i zaadaptowac to wiekszych kg
seras po treningu myslisz ze by mi sie chcialo,jeszcze bez zadnego bcaa..
kowal dlatego tak ze bylem wczoraj bez ani jednej kawy
-
ja też biegam w dni nietreningowe to źle ? przed bieganiem, jem jabłko, piję kawę i 10 g bcaa, 40 minut biegania, potem kolejna dawka 10g bcaa i śniadanie
-
[QUOTE=.rocky;412436]sosna nie widac pompy i zmeczenia bo ty byly pierwsze dwie serie,co do kg denerwuje mnie ze od dluzszego czasu malo biore na to cwiczenie wiec sie chce jakos zmusic i zaadaptowac to wiekszych kg
kowal dlatego tak ze bylem wczoraj bez ani jednej kawy[/QUOTE]
Stymulant ma pomóc ,a nie robić za Ciebie trening. :) Co do kilo to może zmień trening,bo przy takim czymś ciężko będzie Ci zrobić siłę. W ogóle jeśli już zaczynasz to celuj w wolne ciężary na początku,a nie wyciągi. Najcięższe ćwiczenia na początek. Nie wiem jak u Ciebie z ciężarami,ale co trening spróbuj dodawać np. po 1kg-2kg nie więcej. I przed treningiem węgle i białko żeby było z czego te energię mięć.
-
Kowal a ja myslalem ze przed treningiem najlepszy bigos :)
jako 1 cwiczenie na triceps robie na wyciagu poto zeby dobrze rozgrzac i przygotowac na ciezsze
-
Nogi
-prostowanie 4x12-10
-wykroki 4x9-6 24-18kg na hantel,kroki dosyc głębokie
-suwnica wypychanie 4x10-7 110kg (gryf dlugi byl ciagle zajęty razem ze stojakami wiec zamiast siadow )
-wspiecia z hantlami 4xNiewiem,18kg na hantel do pieczenia i potem na sucho kilka reps
najbardziej poczulem dwuglowe i poslady,teraz gdy siedze inagle zegnew kolanach to skurcz lapie
dieta trzymana
w dni nietreningowe moge robic kardio 2x ? z rana 30 min biegu a popoludniu z 2 godzinki gry w piłke
-
32min biegu z rana, z tego 10-15min chodu
i naszła mnei dzis taka refleksja że gdyby nagle pies wyrwał się z bramy i zaczoł mnie gonić nie spierdolił bym,ni huja,źle ze mną
potem podwieczor 2h rowera ale przez te 2h nie bylo jazdy bez przerwy,od tak, tam wolniej tam szybciej,tam jakas ławka itp
1.kubek owsa 4 jaja+2 białka
2.tunczyk pol worka ryzu,2 pomidory,olej lniany
3.pol kubka owsa,serwatka,tluszcz
4.filet z udka kurczaka,troche kaszy,brokuly,tluszcz
5.twarog,tluszcz,pomidor
wiem ze malo :/