-
[QUOTE=yaro09;461430]dostęp jest do tego co w sklepach :) firma popularna? nie wiem, na pewno nie tak jak olimp czy trec. następną kretę jaką kupie to chyba bedzie wlasnie mono z multipowera[/QUOTE]
a jak zapatrujesz się na wersje bezsmakowe - 100% BCAA w prochu?? - skład super, ale ciężki smak jak zwracasz na to uwagę ;)
-
ale co masz na mysli mowiąc wersje bezsmakowe? bcaa zawsze biorę w prochu i jakims smaku
-
[QUOTE=yaro09;461446]ale co masz na mysli mowiąc wersje bezsmakowe? bcaa zawsze biorę w prochu i jakims smaku[/QUOTE]
są produkty gdzie 100% prochu to aminy np. FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 - nie masz tam dodatków smakowych i zbędnych wypełniaczy (tzw czyste BCAA) ale smak tak samo mocny :D
-
mialem to musialm do szejka potreningowego walic bo stawalo w gardle i sie dusilem :)
[video=youtube;_dZ4qyizFQc]https://www.youtube.com/watch?v=_dZ4qyizFQc&feature=youtube_gdata_player[/video]
:p
-
[QUOTE=maniak7000;461453]są produkty gdzie 100% prochu to aminy np. FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 - nie masz tam dodatków smakowych i zbędnych wypełniaczy (tzw czyste BCAA) ale smak tak samo mocny :D[/QUOTE]
w sumie tych bezsmakowych nie próbowałem. zazwyczaj biorę smakowe, dodaje do tego krete i pije. Ale chyba wezmę te z multipowera, zobaczymy co to takiego :)
-
[QUOTE=yaro09;461475]w sumie tych bezsmakowych nie próbowałem. zazwyczaj biorę smakowe, dodaje do tego krete i pije. Ale chyba wezmę te z multipowera, zobaczymy co to takiego :)[/QUOTE]
nie mam do nich łatwego dostępu raczej, ale podziel się "wrażeniami" w razie jakbyś je kupił (i smakowymi i oceń skład etc. ) hehe
ze smakowych to najwyżej cenię jednak HiTeca i Fitmax'a z cytruliną (przy czym ekonomiczność różna - ale ogólnie BCAA to drogie zabawki)
-
no fitmax ma dobre, olimp tez ma dobre, activlab tez ujdzie.
drogie ale wg mnie jedne z wazniejszych supli
-
[QUOTE=yaro09;461477]no fitmax ma dobre, olimp tez ma dobre, activlab tez ujdzie.
drogie ale wg mnie jedne z wazniejszych supli[/QUOTE]
wszystko kwestia cen za jakie możesz kupić .. activ jak na BCAA z 50% amin jednak ma zawyżoną cenę ale jak kto lubi
-
no z tym ze to jedne z tanszych na rynku i duzo ludzi kupuje :)
-
[QUOTE=yaro09;461479]no z tym ze to jedne z tanszych na rynku i duzo ludzi kupuje :)[/QUOTE]
no i w tym "pies pogrzebany" :-) wszystko warto przekalkulować :)