-
barki lubią troche wiecej powt,efekt 'pieczenia',na unoszenie bokiem robilem nawet po 6 powt co mnie wogole nie pieklo, moze tu kot pogrzebany..
30min biegu
jedzenie takie jak wczoraj i przed wczoraj,jedynie w sklepie na degustacji zostalem poczestowany pierogiem ruskim w jakims sosie,a nigdzie wokol śmietnika nie bylo..a akuraj bylem troche glodny .
nogi:
-prostowanie siedzac 4x12-8 40-50kg
-przysiad ze sztanga 4x10-8 70kg,potem dolozylem tylko 5kg, m a ł o s i ł
-wykroki z hantlami 4x7-5 18-15 kg na łape,calkiem zmeczony,tracilem juz rownowage
- wspiecia z hantlami 4x15-12 18kg na łape,po kazdej serii odkladalem szybko hantle i dojebywalem juz na sucho bez kg,wtedy najlepiej pieklo
po tych wczorajszych szrugsach kaptury mi rozwala,zakwas podchodzi nawet pod sama potylice,no moze troche nizej,tych hantli na wykrokach dzis ledwo trzymalem,nie ze wzgl na przedramiona ale wlasnie na te bolace kaptury,moze dlatego ze pierwszy raz robilem serie szrugsow po 6powt,ale miłe uczucie
-
mnie juz dawno nic nie piekło, chyba ze brzuch ale nie narzekam
-
mnie wlasnie tez,wiec proboje wszystkiego zeby na drugi dzien,moze nawet na trzeci bylo czuc i jakos do tego dochodze
-
dzis z rana:
35 min szybkiego marszu,bieganie chyba odpuszcze,bo jaki sens 5min biegu potem 5 min chodu,a tak to przynajmniej stała intensywnosc
i jestem juz posniadaniu:
kubek owsa, jajecznica z 2 jaj,4 białka,pomidor
a zaraz pojade do centrum po jakas kofe albo guarane,niewiem co bedzie lepsze to sie poradze koksa zza lady
-
[QUOTE]bieganie chyba odpuszcze[/QUOTE]
no nie pierdol! nic Ci się nie stanie z masą, że będziesz musiał wbiec pod górkę i będzie intensywność przez chwilę większa haha
-
niby tak ale jestem bez zadnego bcaa,a czytalem ze prawidlowe tempo to takie aby moc normalnie rozmawiac w trakcie,a ostatnio przy bieganiu pluca prawie wypluwałem,a przy takim szybkim marszu 30 minutowym tez sie mozna nasapać,przynajmniej u mnie
-
hmmm no chyba że masz aż tak słabą kondychę.. ale to wtedy jak już poprawisz trochę wydolność, to wprowadź motyw w stylu: pod górkę idziesz marszem, a z górki i na płaskim biegniesz itd. a to bcaa jest prawie nieistotne, w porównaniu do tego jak ważna na redukcji jest dieta ;p ten proszek to tylko mały dodatek, jak będziesz dobrze jadł to masa nie spadnie..
-
kurde teraz ten tydzien bede miec prakty od 7 godz a za tydz 11 godz bedzie sie tak zmieniac co tydz,raz na 7,raz na 11,w te dni na 7,widze ze nie bede mogl biegac z rana,musialbym wstac o 5 chyba,wiec zamiast z rana,moge biegac np pod wieczór ?
-
Jakie prakty? Tak w ogóle Rocky do jakiej szkoły chodzisz?
-
geodezyjne,plus z tego taki ze regeneracja,4godz lezenia na trawie i do domu
to jak,bieganie moze tez byc skuteczne wieczorem zamiast z rana ?