-
[QUOTE=fallenursus;504627]Kajdanki już masz...[/QUOTE]
a co kajdanki wspolnego z sedziowaniem maja hehe ? :smile:
-
no i bardzo dobrze caly czas do przodu kariera bedzie sie krecic :)
bedziesz oceniac Dominika forme jak bedzie slaba to go bedziesz w komorce zamykac po to kajdanki ;p
-
Już krzyczy ze za suchar :(
Boję się wyjazdu -_- krzepka babka
-
[QUOTE=USgorn;504629]no i bardzo dobrze caly czas do przodu kariera bedzie sie krecic :)
bedziesz oceniac Dominika forme jak bedzie slaba to go bedziesz w komorce zamykac po to kajdanki ;p[/QUOTE]
ahahaha :smile: No te uprawnienia sędziny by byly fajne, bo wiesz kręcić się w tym gronie, nawet jako sędzia alternatywny, ale wiesz..znajomości, bycie ciągle w trendach oceniania zawodnikow, poszło by na plus dla mnie jak chce startować w sylwetkowym kiedyś. Zawodnicy często mają problemy z tym jak bardzo się dociąć, a będąc między śedziami, uczęstniczyć w ich zebraniach by było pomocne :smile:
-
[QUOTE=fallenursus;504631]Już krzyczy ze za suchar :(
Boję się wyjazdu -_- krzepka babka[/QUOTE]
może nie tak ty za suchy jak ja za podlana :smile: w kązdym bądź razie nie zrobie z tobą ani 1 zdjęcia jeśli będę podobna gabarytowo do ciebie więc u know.. masz 2 tygodnie..
-
Już w tym tygodniu zaczynam dzielony, bedzie 5 dni silowego. Wczoraj miałam 1 ładowanko ww przed snem po 14 dniach keto, zjadłam na ostatni posilek 35 gr wegli-50 gr kaszy gryczanej /10gr oleju koko/150 gr indyka, dziś rano nadal byłam w ketozie więc wszystko gra! jej. Dobry news na kasze gryczaną żadnego uczulenia :smile: Kaloryczność 2250 :smile:
w zasadzie posiłki wyglądają tak 160 gr tłuszczu/ 160 białka/ 35 węgli (mam napewno do 50 zwiększyć)
[B] 1 i 2 okołotreningowo[/B] : po 40 gr oleju kokosowego, 150 gr kuraka lub indyka, warzywa - kapusta, sałata, rzdokiewka w zależności na co mam ochotę, jednak zazwyczaj to pekińska kapusta czuje się najlepiej po niej
[B]2/3/4/5[/B]: po 23 gr oleju z awocado lub z oliwek, 150 gr kuraka lub indyka/ kapusta pekińska
[B]6[/B]: 35 gr węgli - kasza gryczana, 10 gr oleju kokosowego, kapusta pekińska
A ile siły na treningu po ladowanku, power taki że ojej, nosiło :smile: Nóżki zajechane, ledwo się wyturlałam z siłki
[B]Nogi:[/B]
[LIST=1][*]Przysiady klasyczne na wolnym obciążeniu[I]. Rozgrzewkowe 3 serię - 20 kg - 15/ 40 kg -10/ 60 kg -8[/I], [B]80 kg 6/6/6/6/6/maks 8[/B][*]Przysiady sumo na suwnicy do ławeczki [B]100 kg[/B] [B]6/6/6/6/6/maks 8 - [/B]nigdy wczęsniej nie robiłam tego ćwiczonka, się spodobało! Pośladki piekąąąąąą[*]Wykroki chodzone po [B]6/6/6/6/6/maks – 8[/B] na nogę z [B]20 kg[/B] sztangielkami[*]Uginanie ud leżąc [B]35 kg[/B] [B]6/6/6/6/6/maks -9[/B][*]Wyciskanie obciążenia na maszynie do tyłu (pośladkowe) [B]60 kg[/B] [B]10/10/10/10/10/ maks - 15 [/B]więcej reps bo nie było możliwości ustawić większe obciążenie[*]Odwodzenia na maszynie [B]60 kg[/B] [B]10/10/10/10/10/ maks - 15 [/B]więcej reps bo nie było możliwości ustawić większe obciążenie[*]Unoszenie zaciśniętej piłki między nogami leżąc na brzuchu [B]6 serii do maks [I]wyczerpania[/I][/B][I] 20 powtórzeń - [/I]na dobicie[*]Łydki [B]120 kg[/B] [B]10/10/10/10/10/ maks - 25[/B][/LIST]
Jutro jadę po plegarach <3
-
3 załącznik(i)
Koksik rośnie, co prawda nie bez tluszczyku ale uj z tym już hehe. Ostatnio mam lepszy humor i wali mnie to jakoś heh
[ATTACH=CONFIG]9098[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9099[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9100[/ATTACH]
ciekawie co sie dzieje pod tą oslonka....eh ta Julka i jej beznadziejne "kobiece" treningi które nie działają.. :smile:
-
Kto zgadnie ile poduszek w pierwszej z lewej jest?
:p
-
[QUOTE=fallenursus;504664]Kto zgadnie ile poduszek w pierwszej z lewej jest?
:p[/QUOTE]
haha to wszystko te leginsy Freddy :smile: A rzeczywiście wygląda jak photoshop lub jak bym coś podłozyła haha. A to sa tylko uroki pozowanie odpowiedni kąt i napięcie mięśnia :P
-
Nie wiem. Będę musiał się przyjrzeć z bliska.
-
-
[QUOTE=USgorn;504686]Ale kaczy kuper ;p[/QUOTE]
hahaha to ma byc komplement? ze kaczy haha 1 raz slysze takie okreslenie :)
-
1 załącznik(i)
Dziś dzien off od pracy i treningów, nogi po wczorajszym... płoną, ledwo sie ruszam, temperatura w nogach aż skóry zwiększona w porównaniu do reszty ciała hehe, wyniszczyłam na maksa, i niema jak mega bolący zastrzyk glutationu w mega zakwaszony mięsień posladkowy, szczyt mazohizmu.
Dziś natomiast zakupy, gotowanko i praca głową, pisze art. na temat tłuszczy ogólnie, cholesterolu. Siędzę w ksiażeczkach i badanich. Czeka mnie pare dobrych dni parowania głowy, trza noop. :smile: heh Ale ja narazie keto robi swoją robotę, uwielbiam to jak na mnie działa keto, mega dobrze pracuje głowa.. a do tego...robię się chodzącym chciwym ludzikiem i to zdecydowanie aż za bardzo.. hehe
[ATTACH=CONFIG]9102[/ATTACH]
-
[QUOTE=N3ver_quit;504688]hahaha to ma byc komplement? ze kaczy haha 1 raz slysze takie okreslenie :)[/QUOTE]
no wiadome ze komplement :*
----
Hah w inny miesien przybic nie moglysscie ? ;p
No widzialem smaczek tego arta ;) Dobrze moze chociaz paru osoba uda Ci sie przemowic do rozumu. Chociaz niestety szkoda ze tak duzo osob wyksztalconych wlasnie pisze/mowi glupoty na temat cholesterolu Ci ktorzy za to hajs maja powiedzmy rozumiem ale reszta zwykle barany :D
-
[IMG]http://i62.tinypic.com/91m4n9.jpg[/IMG]
-
Wczorajszy trening plecków, bo jakoś nie doszły ręcę by wpisać wczoraj. Cięzki był, dużo serii i czułam już bół po 4 g po treningu że będzie dziś ładnie bolało :smile:
1. Przyciąganie drążka z wyciągu górnego bardzo szerokim nachwytem [B]50 kg [/B]6/6/6/6/6/6
2. Ściąganie drążka w bramie wąskim nachwytem w opadzie tułowia do brzucha [B]40 kg [/B]6/6/6/6/6/6
3. Przyciąganie uchwytu 1-rącz z rotacją w bramie z wyciągu górnego [B]40 kg[/B] po 6/6/6/6/6/6 na rękę
4. Przyciąganie uchwytu 1-rącz z rotacją w bramie z wyciągu dolnego w pochyleniu tułowia [B]35 kg[/B] po 6/6/6/6/6/6 na rękę
5. Wiosłowanie hantlą 1-rącz w opadzie tułowia [B]25 kg [/B]po 6/6/6/6/6/6 na stronę
6. Przyciąganie obciążenia na maszynie siedząc nachwytem średnim [B]50 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Dziś trening bareczków w McFicie, siłownia wymiata! Poziom kosmos, 2 już sie otworzyły w warszawie, 1 mam w centrum jakieś 15 min tramwajem więc nie daleko i po urlopie sie skusze na wykupienie karnetu bo do tego jest całodobowa i pasuje mi dojazd prosto z siłki do pracy. Takiej wyje..nej siłki w życiu nie widziałam, mega, się zakochałam. DO tego same osóbki z branży, zawodowi sporstmeni, dużo znanych twarzy, całkiem miłe towarzystwo kiedy niema klaunów :smile:
a więc barunie z brzusiem dziś były męczone. Trochę większe ciężary może kurdę będą w końcu rosły
1. Wyciskanie hantli siedząc [B]15 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
2. Arnoldki siedząc [B]12.5 kg [/B]6/6/6/6/6/6
3. Unoszenie hantli bokiem siędząc [B]12.5 kg +7 kg dobicie do odmowy [/B]6/6/6/6/6/6
4. Odwodzenie linek w bramie do tyłu [B]50 kg [/B]6/6/6/6/6/6
5. Unoszenie hantli do boków w opadzie tułowia [B]16 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
1. Allachy w bramie [B]90 kg 15 razy[/B] + izometryczny podpór przodem z [B]15kg[/B] talerzem na plecach 6 serii
Interwały 15 minut + 5 minut wyciszenia na schodkach Stairs Master hell yeah w McFicie jest to cudenko, zrobione 200 pięter. 40 sek maksymalna szybkość / 40 sek o połowe mniej ale z unoszeniem nogi do tyłu (wykopem do tyłu)
Kolejne sprawdzone na uczulenia produkty - pomidory - cholernie uczulaja i wpływają strasznie na układ trawienny, avocado - układ trawienny ok, ale sedzenie i podlanie niesamowite. Heh...
-
1 załącznik(i)
A to te wlasnie schody i pamiętacie ten moj wielki cel oddzielone poslady od dwuglowego, rok czasu i to osiagnelam, chociaz nawet nie marzylam przy takim zallaniu miec to widocznie a tylko w formie startowej a tu jednak mila niespodzianka się dzieje, jak teraz jest tak, to na redu bedzie bajeczka..pewnie hehe. sie pozyje sie zobacze.
[ATTACH=CONFIG]9103[/ATTACH]
a tu dla mojego koksika przyszedł prezencik, waga jubilerka i dla mnie taka sama 2 , bo jak koksić to razem hihi :smile:
[ATTACH=CONFIG]9105[/ATTACH]
-
Herene bedziecie odmierzac ta waga ? ;p
No widzisz i bardzo ladnie dobra robota :D
-
Co ty kurwa wiesz o zabijaniu...
-
Dziś męczyłam klatkę, biceps i triceps.
A jeszcze jakie jaja były, znajomy trener mnie zapytał czy przy tych wyciskaniach mi nic w piersiach nie pęknie hahahaha, nie mogłam zrozumieć o co mu chodzi, pomyslałam o naciągnięciu lub rozerwaniu mięśna klatki piersiowej, a on taki że no przecież ty masz silikony, no nie OMG OMG OMG. Masakra..mówiłam że te cycki już zbyt duże się zrobiły BRRR
Klatka piersiowa:
1. Wycikania leżąć [B]50 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
2. Rozpiętki hantlami na skośnej ławce po [B]15 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
3. Rozpiętki w bramie z wyciągów górnych w lekkim pochyleniu do dołu [B]20 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Biceps:
1. Uginanie gryfu szerokim chwytem [B]25kg [/B]6/6/6/6/6/6
2. Uginanie hantli młotkowym z rotacją na skosie [B]9 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
3. Uginanie w bramie z dolnego wyciągu wąskim podchwytem w oparciu łokci o kolana [B]30 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Ticeps:
1. Uginanie wąskim chwytem zza głowe leżąć na skosie [B]20 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
2. Prostowanie w bramie drązka podchwytem z wyciągu górnego [B]30 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
3. Prostowanie rąk z linkami w bramie z górnego wyciągu z supinacją dłoni w końowej fazie do zewnątrz [B]25 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Interwały na rowerku 40 sek/20 sek przez 15 minut + 5 wyciszenia.
Zmęczona...
Ostatnio marszeruje z pracy do domciu po 6 kg tylko w dni wolne od siłowych, bo i tak ten system treningowy jest wystarczająco ciężki. Psychika i ciało dobrze dostają w kość
-
[QUOTE=N3ver_quit;504798]mówiłam że te cycki już zbyt duże się zrobiły BRRR[/QUOTE]
Mmmmmmmmmm :D
-
[QUOTE=Wikidajło;504817]Mmmmmmmmmm :D[/QUOTE]
tobie mmm, a ja mam to na sobie targać :P
-
Jakby to napisać... Ja to bym mógł kobietom po ciężkim dniu targania tego waszego "problemu" masaże robić, nawet tak zupełnie bezpłatnie ;)))
-
[QUOTE=Wikidajło;504823]Jakby to napisać... Ja to bym mógł kobietom po ciężkim dniu targania tego waszego "problemu" masaże robić, nawet tak zupełnie bezpłatnie ;)))[/QUOTE]
no dziś rzeczywiście potrzebuję masażu , ale mięśni klatki piersiowej po wczorajszym treningu :P Ale poczekam do piątku ... :smile:
-
Jak wykonczysz Dominika to Cie forum pozwie ;p
-
[QUOTE=USgorn;504828]Jak wykonczysz Dominika to Cie forum pozwie ;p[/QUOTE]
phephephe..kto jeszcze kogo wykonczy..
-
[IMG]http://i59.tinypic.com/3355e80.jpg[/IMG]
-
2 załącznik(i)
Wczoraj intensywny dzień z moimi laskami, pozowanko prawie 3 godziny, trening nóg u mnie u dziewczynek przedostatnia obwodowka góry ciała.
z Justyną do tej pory pracowałam tylko nad pozowaniem, ale czuje że po FitLooku to się zmieni i będzie moją podopieczną heheh :smile: Ma raczej sylwetki modelki która ,ćwiczy trochę, Kaśka natomiast zupełnie inna bardziej umięśniona sylwetka, sporo mięcha na sobie ma, waży 58-60 kg przy 163 i sucha jak wiór, na zdjęciu trochę ma wody bo ładujemy sód od 3 dni, jutro odstawiamy i ładujemy węgli, wpieprza ponad 2300 kcal, w dzniu startu to będzie miała z dobre 2800 kcal, zyłka się ciągnie na całej ręcę i skośnych brzuszka, forma mega. Jaram się startem dziewczynek bardziej niż swoim rok temu :smile:
[ATTACH=CONFIG]9120[/ATTACH]
Mam mega fajny prezent od Justyny, karykaturka, no teraz nie mam wyboru, po redukcji mam obowiązek mieć takie zajefajne proporcję :smile:
[ATTACH=CONFIG]9121[/ATTACH]
I moje wczorajsze nóżki, prawie wszystko zadukomentowane :smile:
[video=youtube;lqe_uPr3ipY]https://www.youtube.com/watch?v=lqe_uPr3ipY&feature=youtube_gdata[/video]
-
Wczoraj znowu caliusenki dzień na nogach, u mnie trening plecków, a Kaśce poprowadziłam obwodówkę, potem 1.5 g pozowanka i latanie po sklepach szukanie mi sukni na FitLook żeby jako tako wyglądać a dla Kaśki strój w którym ma wyjść na Fitlooku, powrot do domu o północy i gotowanko dla vipa swojego :smile: Zmeczona juz bardzo nie tak fizycznie jak psychicznie, chce jak najszybciej odpocząć.
Trening plecków:
1. Przyciąganie drążka nachwytem szerokim 50 kg 6/6/6/6/6/6
2. Przyciąganie trapezu z wyciagu dolnego do klatki piersiowej 45 kg 6/6/6/6/6/6
3. Wiosłowanie sztangą podchwytem w opadzie tułowia 70 kg 6/6/6/6/6/6
4. Przyciąganie uchwytów na maszynie wąsko młotkowym 40 kg 6/6/6/6/6/6
5. Przyciąganie linek w bramie z dolnego wyciągu 50 kg 6/6/6/6/6/6
6. Przyciąganie w bramie z górnego wyciągu uchwytu z rotacją 1-rącz 40 kg 6/6/6/6/6/6
Interwały na orbitreku 15 minut 20/40sek + 5 min wyciszenia
Dzisiejsze barunie:
1. Wyciskanie hantli młotkowym uchwytem 13 kg 6/6/6/6/6/6
2. Arnoldki 13 kg 6/6/6/6/6/6
3. Unoszenia bokiem 13 kg + 7 kg dopompowanie do odmowy 13 kg po 6/6/6/6/6/6 , 7 kg po ok jeszcze 10-12 unoszeń
4. Odwodzenia linek w bramie z wyciągu gornego 45 kg 6/6/6/6/6/6
5. Unoszenie hantli w opadzie tułowia 15 kg 6/6/6/6/6/6
Brzusio:
Allachy 80 kg 15/15/15/15/15/15
Coś dziś mega słabo z brzuszkiem, ostatnio spokojnie 90kg robiłam na wiecej nawet niz 15, a dziś nawet 85 się wydawały jak by było 100 :smile: Albo to przez 2 dni ciężkich nóg i plecków gdzie brzusio na maksa mocno pracuje, albo przez to że ogólnie nie najlepiej się czułam dziś. Skończył mi się probiotyk i zdycham od bolów w jelitach i wzdęcia niemiłosierdne :( Jutro z rana po probiotyk do apteki kurde
-
sposod tych trzech klusek i tak najlepiej sie prezentujesz ;)
----
wygon kochanka bo ptaszki cwierkaja ze Dominik bedize wczesniej w Wwa i po rynnie bedzie wchodzil sprawdzac czy nikt tam u Ciebie nie siedzi ;p
-
[QUOTE=USgorn;504932]sposod tych trzech klusek i tak najlepiej sie prezentujesz ;)
----
wygon kochanka bo ptaszki cwierkaja ze Dominik bedize wczesniej w Wwa i po rynnie bedzie wchodzil sprawdzac czy nikt tam u Ciebie nie siedzi ;p[/QUOTE]
hehe no pani trener musi być na poziomie :smile: a tak na serio to dzięki za te słodzenie :P
wygoniłam kochanka na wszelki wypadek jeszcze tydzień przed hahaha :smile:
-
Pewnie ten stroj a la superbohaterki z filmu w stylu X-men sprawia ze tak dobrze sie prezentujesz ;p
haha no jak to sie mowi przezorna zawsze ubezpieczona ;p
-
[QUOTE=USgorn;504939]Pewnie ten stroj a la superbohaterki z filmu w stylu X-men sprawia ze tak dobrze sie prezentujesz ;p
haha no jak to sie mowi przezorna zawsze ubezpieczona ;p[/QUOTE]
stroj ala z filmu X men.. hehe??
-
no nie wiem poprostu w tym stroju mi przypominasz ogolnie jakas nie mowie ze konkretna superbohaterke z rysowanego filmu oO
-
[QUOTE=USgorn;504943]no nie wiem poprostu w tym stroju mi przypominasz ogolnie jakas nie mowie ze konkretna superbohaterke z rysowanego filmu oO[/QUOTE]
hahah cat woman :smile:
-
oo wlasnie. moze jak kiedy beda castingi do czegos takiego to musisz sie wybrac ;)
-
-
[QUOTE=USgorn;504945]oo wlasnie. moze jak kiedy beda castingi do czegos takiego to musisz sie wybrac ;)[/QUOTE]
czuje się ogromna i gruba, więc castingi odpadają haha :smile:
-
Czas wprowadzic nowy styl myslenia nie wazne jak se czujesz wazne jak wygladasz ;p
-
[QUOTE=USgorn;504948]Czas wprowadzic nowy styl myslenia nie wazne jak se czujesz wazne jak wygladasz ;p[/QUOTE]
hehehe no ale mam lustro... :smile: to samo widze w lustrze jak się czuje .. Ogólnie chyba rzeczywiście mam chorą głowę, zaburzone widzienie siebie, i ogólnie ta anoreksja ktorą miałam z bulumią nie przeszła bez śladu..zawsze coś zostaje w głowie..
NP miałam dziś w pracy komplement od kolegi, tzn w zasadzie miał to być komplement i on to mówił jako komplement, ale moja chora głowa jak zwsze słyszy to co chcę
mówi: "when we've met 4 years ago, sorry for that but you was fat (but any way looking very sexy and attractive), after that you was sooooo skinny looking very bad, sick and not sexy at all any more , but now you looking stronger and stronger and stronger and this is just amazing, i see how you progressing all the time and love it"
Oczywiście z tego wszystkiego usłyszałam FAT, i looking stronger and stronger - co dla mnie oznacza ze jestem masywniejsza masywniejsza i masywnijesza :smile: yep... i've got issues, but mirror too