-
[QUOTE=Pikaczu;489596]umnie z gazet to by była telegazeta jak bym miał telewizor.a z ksiazek to szeroko pojeta psychologia kontaktów między ludzkich.a specjalizacja w relacjach damsko meskich%-)[/QUOTE]
uuuuu Pan psycholog :smile: Wyleczysz mi głowe? :smile:
-
Davaj do nas do spamu to Cie wyleczymy %-)
Ja z gazet to nic bo nawet te tematyczne jak MD to bzdury sa przewaznie albo podstawy wole w jakas ksiazke zainwestowac raz na ruski rok %-)
-
[QUOTE=USgorn;489601]Davaj do nas do spamu to Cie wyleczymy %-)
Ja z gazet to nic bo nawet te tematyczne jak MD to bzdury sa przewaznie albo podstawy wole w jakas ksiazke zainwestowac raz na ruski rok %-)[/QUOTE]
hihi ja po prostu zdjęcia oglądam :P :)
-
Ty teraz udajesz ze pracujesz czy bezsennosc Cie dorwala ? %-)
-
[QUOTE=USgorn;489612]Ty teraz udajesz ze pracujesz czy bezsennosc Cie dorwala ? %-)[/QUOTE]
Nie no pracuje przecież :smile: Jestem kierownikiem zmiany - pilnuję innych :smile: A tak w ogóle po prostu mam dobrą podzielność uwagi i robię wszystko na raz :smile:
-
a to kogo pilnujesz? tzn w jakiej firmie pracujesz ?
-
[QUOTE=Pikaczu;489618]tez robie wszystko na raz%-)zalety ćpania noopa i piry%-)[/QUOTE]
dzis tez mam podzielna uwage zalety bourbona %-)
-
Pika nadal pije z tej ujowej szklanki (chociaz ja ja lubie) wiec foci nie bedzie %-)
-
[QUOTE=USgorn;489619]a to kogo pilnujesz? tzn w jakiej firmie pracujesz ?[/QUOTE]
Alcatel-Lucent, zajmuję się logistyką i współpracą z inżenerami. Takie tam bzdurki. Ćpuny i akoholicy :smile: Z kim ja się zadaje.. :P
-
haha %-)
no kiedys to nawet z plastikowych kubkow sie łyche pila wiec wiesz %-)