-
micek pytales sie ile ogolnie musze jesc,jezeli przyjac 4g na kmc to wychodzi ok 400g
fallen zgadza sie dosyc nie czysto jadlem ale jak juz kazdy mi zaczal mowic ze zmieza to juz na zla droge to sie opanowalem
jaca,z ww zeszłem około tyle ile mi pisałeś, ze 100 na 75g ryzu na porcje,czyli wydzielam poprostu ok 3/4 worka
przed chwila skonczylem schody,28min,dziś dzien bez silowni,
-
schody na maszynie? Czy biegałęs z góry na dół?
-
z gory na dol,potem z dolu na gore i tak kilka razy
-
Rocky to teraz wytrzymaj trochę bez oszukanego posiłku i zobaczymy co się będzie działo. 2-3 tygodnie i metabolizm się podkręci dzięki aero.
Nie musisz aż tak biegać po schodach. Wystarczy wchodzić na jeden schodek i z powrotem schodzić tak jakby steper. Na pewno więcej Ci to da niż takie latanie.
Dostałeś już wagę kuchenna?
-
dzis zamówiłem,przyjdzie na dniach
ale myśle też czy by się zwykła łazienkowa nie przydala,zeby jakos obserowac czy fat leci czy nie
-
28 min schodow a potem:
1.kubek owsa na wodzie,omlet z 2 jaj,3 białek
2.3/4 worka ryżu 250g duszonego filetu,mała łyzka lnianego,kapusta
3.2 jajka,90g sardynki z puszki,3 kromki chleba zytniego
4.3/4 worka ryżu,200g gotowanego filetu,łyzeczka lnianego,pomidor
5.szejk serwatka+mleko+lyzka stolowa lnianego,pomidor
6.wiejski niestety wersja nie light wiec tu juz bez tluszczow,mg+b6,cynk
-
barki+kaptury
1.wyciskanie hantli 4x8-6 co serie dropset do upadku
2.unoszenie bokiem 4x10-8 to samo
3.z opadu stojac 4x10 to samo
4.szrugsy na szmicie z przodu+z tylu w seri laczonej 5x8-6 90kg bez paskow jedynie 1 seria
pompa ok,choc szukam jakiegos innego dobrego treningu na barki,bo zestaw powyzszy robie juz od pol roku zmieniajac jedynie zakres powt,ciezar i intensywnosc (jakies dropy,dlugosc przerw).. bo juz mi sie nudzi i na drugi dzien nic nie czuje
-
daj moze:
wyciskanie sztangi unoszenie bokiem i unosznie do brody...Co Ty na to?
-
ok na sztange moge zamienic,ale do brody chyba nie umie dobrze robic bo raz zrobilem i malo czulem,bardziej kaptury,za tydzien pokombinuje cos z wyciagami
-
pie*dol wyciagi...wolne i duze ciezary ładuj