-
jutro mialem zamiar biegac z rana ale jesli bedzie tak jak dzis czyli snieg z deszczem,i do tego las w ktorym bedzie zimno i mokro,a nie mam nawet dobrych butow tylko trampy za 16 zl
to pobiegam po schodkach w klatce,moga byc schodki zamiast biegania? i w sumie nawet komfortowiej,odrazu za samymi drzwiami bez wychodzenia
-
Czemu nie? Urozmaicaj aero.
Owso po treningu wywal i daj ryz biały jak nie masz carbo bo mimo, że podniesiesz IG to chodzi tu o błonnik. Po prostu płatki maja za dużo błonnika i będzie zalegał na żołądku niepotrzebnie.
-
rocky kawe zaparz, wsadz do lodowki na noc i nie bedzie zakwaszac.
-
O kawę się nie martw.
Pij dużo zielonej herbaty.
Ja jestem na masie i miedzy posiłkami normalnie pijam po 5-6 herbat dziennie.
-
ok jutro tak zrobie
ogolnie narazie to zauwazylem ze zaledwie delikatnie mniej wegli i juz samopoczucie sie zaniza,jakos bardziej zmeczony niz zazwyczaj sie klade spac..
-
Spokojnie. Przyzwyczaisz organizm. Po prostu nie ma tego do czego wcześniej był przyzwyczajony.
Z ile gram ww zszedłeś na to co masz teraz?
-
[QUOTE=.rocky;410116]4g nie za duzo? tyle to ja nawet wczesniej nie jadlem, dotychczas mialem tylko dziennie 3 worki ryzu i owsianka a i to wygladam jak wygladam
czyli co, mowisz zejsc z weglami tylko,ale tak nagle,nie schodzic powoli?[/QUOTE]
ja bym najpierw zaczął od wyliczenia ile ogólnie musisz jeść i choć ramówke diety zrobił,bo skoro cie zalewa przy 300g ryzu i100owsianki (czyli mniej niż 300g węgli) to znaczy ze jesz strasznie nie czysto.
-
Chyba za wcześnie żeby stwierdzić że go zalewa. Bo ile jesteś na nowej diecie? 2 dni?
-
Nie,nie ja mówiłem o całokształcie bo Roki nigdy nie miał jakiejkolwiek zbilansowanej diety a mimo to przy ilości węgli które podał jest nie oszukujmy sie mocno zalany,gdzies dawał ostatnio swoje foty.dltego najpierw bym pobawił sie w cyferki.
-
On codziennnie czitowal. I nigdy porzadnego cardio w zyciu nie widzial.
Wiec niwch zpstawi tak jak jest i obada za trzy weeks.