-
[QUOTE=yaro09;459959]no to git :) tak pytam bo wiadomo, co za duzo to niezdrowo :)
a jeszcze jedno pytanie. suple w capsach są pakowane w osłonki tylko aby byly odpowiednie porcje? czy osłonka pełni również funkcje taką osłonowa, jak przy lekach?
Pytam, bo niektórzy wysypują te kapsułki, mieszają z woda i pija[/QUOTE]
BCAA, KREATYNA itp. pakowanie w capsy są dużo droższe więc po co kupowac capsy a poźniej je wysypywać? wtf?
-
u mnie przerwa bez z supli to przeważnie 2 miesiące, zawsze robię w wakacje
jeśli chodzi o proch to głównie kwestia wygody, ja wole wsypac do ust, albo niektórzy nie są w stanie połknąć malutkiej tabletki, a inni wolą kapsy
-
w prochu wychodzi o wiele taniej. u mnie bcaa praktycznie caly rok.
-
Witam Wszystkich.
Nie chciałem rozpoczynać nowego tematu więc napisze tutaj , ponieważ obecnie nie ćwiczę a nie chcę znajomego wprowadzać w błąd. Ponieważ zakupił sobie Olimp Creatine Xplode ( to chyba stack ) , ma jeszcze około 150kapsów cm3 , i jakieś tam białko. Dietę posiada , jest po 2 cyklach na cm3 ( tyle wiem). Chciałbym się zapytać o dawkowanie w DT i NT. Czy może gdzieś dorzucić cm3? Np w nietreningowe? Nwm jak mu doradzić. Myślałem by w treningowe sb brał xploda 2x 5ga w nt rano xploda po południu cm3? Proszę o sugestie. Pozdrawiam.
-
ja bym najpierw zjadł cały jabłczan a potem xploda. dawkowanie to codziennie jedna porcja na czczo, jak trenuje to dodatkowo porcja przed tren i po tren, jak nie trenuje to jedna porcja po poludniu i tyle.
-
Witam, jak dawkowac big zone plasma w DNT ? czy tylko brac w DT ? , dodam ze nic wiecej nie posiadam do tego tylko sama przed treningówka.
-
[QUOTE=Karagel;460545]big zone plasma to tylko sama przed treningówka.[/QUOTE]
odejdz na metr od monitora. i przeczytaj powoli.
-
Panowie, czy johimbina firmy Swanson będzie pomocna przy lekkiej redukcji? Jadł to ktos?
-
-
Witam, 2 pytanka :P
1. Czy możecie mi polecić Gainer (i czy wogóle taki istnieje :D) do 200 zł aby przy przyjmowaniu zalecanych dawek starczył na miesiąc? Jeśli się nie uda poradzcie coś wydajnego i przyzwoitego w dobrej cenie. Moja studencka kieszeń nie może sobie pozwolić na gainery z wyższej półki które kosztują 200 zła starczają na 10~ dni
2. Kreatyna - planuje kupić monohydrant i powiedzcie mi proszę czy ACTIVLAB Creatine 120k lub StiTec pure creatine monohydrant to dobry wybór , którą wybrać i czy poza różnicą wynikającą z wygody stosowania istnieje jakaś różnica (np przyswajalność) pomiędzy kreatyną w proszku a tabletkach?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc i uzasadnienie wyboru :)