no to tylko troche obetne,bieganie 3x na czczo, i mniej tluszczy,powinno byc ok
Printable View
no to tylko troche obetne,bieganie 3x na czczo, i mniej tluszczy,powinno byc ok
dzis mialo nie byc silowni ale z nudow se poszlem pocwiczyc plecy z bicepsem
-wioslo sztanga 4x8-5 70-80kg
-martwy ciag 4x7-4 90-100kg lekko bym jescze mogl dorzucic z 20kg ale chwyt juz puszczal mimo ze naprzemienny,kupie jednak te paski
-uginanie sztanga biceps 4x6 45kg troche dlugi gryf bo olimpijka ale weszlo super
dzis jeszcze jem co chce ale od poniedzialku redukuje juz
z supli to myslalem jedynie nad bcaa przed bieganiem,koło mnie w aptece sprzedaja bcaa na listki olimpowe,i na nie bym kase dostal bo mama bierze herbate zielona i witaminy z olimpu wiec dla niej ta firma nie jest 'sterydowa',wiec jak,warto?
Nie biegaj na czczo, bo będziesz potem żałował!! Aero najlepiej po lekkim posiłku z rana, np owies+węgle proste (proporcje 1:1)+amino/izolat i możesz praktycznie po 10 minutach biegać, od razu po posiłek.
Nie ma za bardzo różnicy jakie kupisz bcaa, olimpa możesz znaleźć już za 50zł/200g czystych amino, także nie jest aż tak źle.
Możesz dorzucić do nich jeszcze kofeinę albo jakiś termogenik na ostatnie kilka tygodni
jak to aero po posilku? wtedy chyba przez jakis tam czas bede ten posilek spalac a dopiero wtedy tluszcz
Rocky ale tłuszcz nie spala się przecież tylko podczas robienia aero! Aerobami podkręca się głównie metabolizm. Same amino bez wspomagaczy dużo Ci z rana nie dadzą.
Przykład? jak sobie wyobrażasz palenie fatu podczas interwałów gdzie tętno cały czas skacze i trwają 15 minut? a są efektywne? Jak najbardziej, bo mocno napędzają metabolizm!
Procentowy udział pobieranej energii z tłuszczu podczas aero wynosi niewielką część w porównaniu z tym co spali się przez resztę dnia. Zresztą organizm aż tak szybko nie przejdzie na rytm dzienny, a taki lekki posiłek zapobiegnie katabolizmowi.
Redukcję robi się w kuchni, więc to właśnie jedzenia i suplementacji musisz najbardziej pilnować
dzis z rana 30min biegania,w sumie to przeplatane z marszem niedalem rady utrzymac tempa i sie meczylem
potem:
1.4 jajka kubek owsa na wodzie
2.3/4 worka ryżu polane jogurtem naturalnym z serwatką,tluszcze,pomidor
3.kubek owsa 4 jajka,salatka z pomidorow salaty i brokółu polana sosem jogurtowo czosnkowym - niebylo miesa w domu
trening-jakies nieporozumienie
4.3/4 ryzu,200g filet, brokol
5.twarog chyba
dzis miala byc klatka+przod barkow z zalozeniami FST-7
ogolnie niewiem od czego bo wegle wsumie nie małe,moze przez te aero z rana ale nic mi sie niechcialo i slaby bylem ale na silke sie zmusilem isc
po pierwszym ćwiczeniu na klatke wyciskanie sztangi skos+ zrobil mi sie zawrot w glowie i kompletna niechęc do ciezarow to wstalem i poprostu wyszlem nawet bialka nie wypilem
Może nie przyzwyczjony organizm.. ja też tak miałem jak redukowałem że źle się czułem na początku ale potem wszystko do normy wróciło.
być może,zaczne pić kawe z rana
Kawa na redukcji podstawa. Ja po 3-4 piłem dziennie.
Dodaj coś do tego treningu na grzbiet jakieś 2 wyciągi np.
ale ona też chyba zakwasza czy przy 1-2 dziennie nei zaszkodzi ?
dzis sobie zrobilem biceps+triceps+przedramie
bic i tric w superseriach, moze ta metoda nie zadobra na mase ale z pewnoscia zaszokuje moje leniwe i znudzone łapy
-uginanie sztangi lamanej stojac 40kg + prostowanie na wyciagu 80kg (tak pisalo na sztabce chyba ze to lbs) 4x8 8 7 6
-młotki 18kg + franzuc lezac hantle 12kg 4x9-6
-uginanie na kolanie nachwyt 9kg + pompki tylem w oparciu o lawke 4x10-7
-na przedramiona 2 serie prostowanie hantli na kolanach 4kg 20powt potem juz niewiedzialem co to wziolem w rece talerze 26kg i trzymalem jak najdluzej i tak 2 razy
jak to przy superseriach dobra pompa,niewiem ile bylo bo nie bylo miary ale z 44 jak nic
po wczorajszych 4 seriach na klate jest nawet spory zakwas ale jak to klata,nawet po glupich pompkach na drugi dzien bedzie sie ja czuc
jadło:
1.kubek owsa, omlet z 2 całych jaj,3 białka
2.3/4 worka ryzu 2 duze plastry pieczonego schabu,warzywa,mała łyżka lnianego, już nie stołowa
3. to samo co w 2
trening,po-serwatka+pol kubka owsa wcześniej wyparzonego we wrzątku zeby podnieść troche IG
4.3/4 worka ryzu 200g gotowanej kury,warzywa
5.pewnie twarog albo jajka ale raczej twarog