MAM PYT jesli moja zaproszona osoba napisala posta, a temat wraz z tym postem zostal wywalony do kosza, to czy bedzie ona mi sie liczyla do konkursu????
Printable View
MAM PYT jesli moja zaproszona osoba napisala posta, a temat wraz z tym postem zostal wywalony do kosza, to czy bedzie ona mi sie liczyla do konkursu????
[b]sylwka[/b], niesety jezeli post został usunięty to oznacza ze nie był wartościowy i nic nie wnosił do tematu. Będą liczone osoby ktore w momencie zliczania bądą miały na liczniku 1 post
to chyba nie ma takiej osoby :???:
[b]marcinczwa[/b], nie zrozumiales mnie. Chodzi o to, ze temat zostal usuniety, a kumpel napisal w tym temacie posta. I czy on bedzie mi sie wliczal do konkursu?? Wydaje mi sie, ze post byl sensowny:)
[b]sylwka[/b], aha, ale nie mamy możliwości sprawdzenia czy post był czy nie. bierzemy posty z licznika
dobra, spoko, dzieki:) a jeszcze jedno: te posty to one beda sprawdzane? tzn czy beda oceniane ktory jest na temat a ktory nie?? chyba sie kapniesz o co mi chodzi:) w razie niejasnosci sorry ale ja dzisiaj nie do zycia jestem:(
[b]sylwka[/b], tak bedziemy sprawdzali:) ale tylko wyrywkowo bo za duzo czasu by nam zeszło na sprawdzeniu wszystkich :mrgreen:
a takie bezensowne posty takie np jednowyrazowe beda sie wliczaly?? bo niby takie by sie znalazly ale np w hydeparku??
[b]sylwka[/b], tak
dobra dzieki:)
[b]marcinczwa[/b], ciezki ten konkurs z zapraszaniem nidosc ze trza zaprosic to jeszcze namow do pisania :mrgreen: zycze wszystkim powodzenia zobaczymy jak to bedzie wygladalo
a sa juz jakies wyniki ,osiagniecie w pulmetko konkursu
pewnie nie bo teraz zeby wogole jakis konkurs roztrzygnac ma admin bardzo duzo roboty
no ja mu wspulczuje tej roboty nie zazdroszcze no ale taka jego rola niestety lub stety
ale pewnie tego sam nie bedzie robil bo na wyniki bysmy czekli z miesiac i forum by bylo zamkniete zeby liczyc posty i zeby nie pisac bo jak kazdy bo co chwile cos pisal to wtedy by bylo przerabane liczyc te tematy
Wiecie czym sie koncza takie konkursy ?
Spamem i hackingiem !!!
Jakis pojeb z adresu [email]ownedteam@wp.pl[/email] hackuje rozne fora w necie i probuje tak wygrac ten wasz zasrany konkurs.Wy sobie gostka poszukajcie sami...a sprawa skonczy sie na policji i w sadzie.I cobyscie nie robili, smrod wokol TEGO forum wlasnie sie zrobil....
Gratuluje pomyslu .... :neutral:
[b]punitor[/b], [email]ownedteam@wp.pl[/email] < takiego adresu nie ma u nas w bazie
podaj lepiej linka z jakiego zacheca do zapisu to wtedy bedziemy wiedzieli kto to
Szczerze mówiąc, to ten konkurs z zapraszaniem ludzi robi się bezsensowny.. Co z tego, że się zaprosi osobę, skoro i tak porządnego posta nie napisze :/ Zaproszeni powinny udzielać się regularnie i na temat. Nie mówię tego, dlatego, że mam mało osób, ale dlatego, że np. moi zaproszeni też nic nie piszą porządnego.. :/ Ludzi na forum może być i nawet 1000, ale co z tego?? A regularnie będzie się udzielało nie wiem, może ze 100? A nawet mniej..
moim zdaniem ma sens.... jak komus sie spodoba to zostanie proste.. i bedzie pisał cos sensownego...a jak nie to nie.. :)
fajnie moze cos sie wygra :D
juz wszystko wyjasnione z [b]punitor[/b]
osoba rozysłajaca spam i włamujaca sie na inne fora dostała bana
hmmm mysle ze jesli macie zamiar robic nastepny konkurs na zapraszanie kolejnych ludzi to warto by zaznaczyc ze osoba zaproszona musi miec conajmniej np 10 postow... lub cos w tym stylu.. mysle ze to powinno juz ograniczyc takie nieprzyjemne sytuacje...
Pozdro
[b]Jose[/b], nie wiem czy juz bedzie kolejna edycja takiego konkursu bo widze ze sa same problemy, znajedzie sie taki jeden i włamuje sie na fora i wysyła maile;/
hmm no poniekad racja ze troche z tym klopotow... ale jednak to jest najlepsza droga zeby wypromowac to forum... i mysle ze jesli by np byl konkurs ze tylko naprawde aktywni uzytkownicy byli by brani pod uwage to by juz nikt raczej sie nie bawil w takie bez sensowne zapraszanie a zapraszal by jedynie osoby zwiazane z tematyka kulturytyski i zainteresowane udzialem w tym forum...
no ale pozyjemy zobaczymy jak to dalej bedzie.. ;)
Pozdro
[b]Jose[/b], zobaczymy jak będzie
Ciekawe czy coś z tego będzie?? :?:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-29, 22:54[/i] ][/size]
Kiedyś troche sie ćwiczyło teraz lenistwo :razz: Ale zamierzam od nowa?/ Już nie rosne więc nie ma obaw o kręgosłup. :wink:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-29, 22:59[/i] ][/size]
a cha dodałem stronke do ulubionych :smile: :smile:
[quote]a cha dodałem stronke do ulubionych[/quote]sluszna decyzja... ;)
Ciężko pisać takie poosty, nie? :roll:
jak taki fajny konkurs to moze wezmiecie w nim udział? a nie piszecie ze fajny aby odbębnic tego 1 posta :cry:
załoze sie ze nawet 50% co tak pisza nie wezma udziału w konkursie.. :roll:
Witam
No konkurs spoko - poprawna inicjatywa tylko te odżywki powiedziałbym ... dość wysublimowane. Myśkle że najbardziej uniwersalne, czyli odpowiadające wszystkim byłby jakiś gainer, białko i kreatyna. Ale to tylko moje zdanie.
pozdrawiam
kempek
1. Olimp Knockout 500g
2. Olimp HMB 300+100 kaps
3. 2 x Olimp Gain Bolic 1000g
1. Biogenix Cell Pump 450g + Gain Bolic 1000g
2. Olimp Kreatyna 1000 400tabl.
3. Olimp Profi Whey Mass 1000g + Carbo 1000g
a co to jest?? Knockout, Cell Pump,Olimp Kreatyna 1000- kreatyny
Gain Bolic ,Profi Whey Mass- kreatyny
o co ci chodzi??? uwazasz ze te rzeczy nie sa uniwersalne... mysle ze wszystkim odpowiadaja te nagrody..
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-30, 19:48[/i] ][/size]
Gain bolic, Profi Whey MAss oczywiscie gainery.... pomyłka :wink:
To jest poprostu straszne z tym jednym postem, to naprawde już nie robi się zabawne. :evil:
no fakt...wszyscy w kołko jedno i to samo pisza...np. o fajny konkurs napewno wezme udział :roll: trzeba przetrwac do konca konkursu to spamowanie :wink:
jak to przetrwac??? !!! to ktos kto spamuje ma wygrac konkurs?! no sorry ale to smieszne nie jest! :/
[quote=sylwka]to ktos kto spamuje ma wygrac konkurs?![/quote] kogo masz na mysli?? :roll:
nie no kurwa zaraz nie wytrzymam...co tak dzisiaj wszystkich na spamowanie wzieło...i jeszcze wszystko w tym samym temacie i w kółke jedno i to samo :neutral:
[b]kuchcik_crm[/b], ja nikogo nie mam na mysli, tylko no sam zobacz,--- tomek1, pasterz, jodi---itd. przeciez widac, ze to spam!! lub jakis przekret!! wszyscy pisza jak sam stwierdziles w jednym temacie, i moge sie zalozyc ze juz wiecej postow napisanych przez te osoby nie zobaczymy :/ Moze admin cos z tym zrobi?? :|
! ! ! U W A G A ! ! !
osoby o nickach:
...Mateusz...
2pio
Kein
Pasterz
melon
tomek1
które napisały posta wg szablonu "fajny konkurs, wezme w nim udział" proszone sa o NORMALNE wypowiedzi, posty tych osob zstały usunięte wiec na liczniku maja 0 = nieaktywne
dziekujemy adminie :))