Wychodze z zalozenia ze jesli cos dziala dobrze to po co na sile szukac wez jeszcze raz greena i po tym wtedy mysl nad innym jak efekt bedzie lipny:D
Printable View
Wychodze z zalozenia ze jesli cos dziala dobrze to po co na sile szukac wez jeszcze raz greena i po tym wtedy mysl nad innym jak efekt bedzie lipny:D
ale green nie kopał tak jak powinien. ledwo ledwo. samo mono tym bardziej. ale razem jak biorę to cos tam pomaga, ale dupy nie urywa :)
dlatego szukam ciągle alternatyw i zmieniam produkty
20zeta za kofe i cie kompnie. gm czy clout nie ma kopaczy
Jack3d,meso,noxi pro ;). Już takich rzeczy nie biorę bo trudno trening zrobić jak się to odstawi :D.
kofy nie ruszam bo mi banie ryje..
wlasnie chodzi mi o takie halsa jak Ufp, sprawdze sobie składy, obczaje co i jak i sobie cos tam wybiore :)
Jak kofa ci beret ryje to z tym bardziej nie ruszaj tego co wymieniłem ;).
chyba ze jakis dobry stak ale bez pobudzaczy, i do tego osobno kupujesz samo geranium za 10zl 1g i se porcjujesz ladnie stak plus gera w jednej porcji
W takim wypadku polecam White Blood 2 masakra :D 90 tabs a 0.5-1tasb to już maks po 2 tabsach miałem fazy ;d brało mnie na wymioty,blady,osłabienie ....
hehe nie no takiego czegos to ja nie potrzebuję :D cos w stylu wlasnie green magnitude i takie tam :)
SCITEC CREA BOMB kupię :) moze byc?
bede go jadł przed treningiem i np parę godzin pozniej (lub wieczorem), dzialając jako antykat.
a rano na czczo i po treningu bede ładował mono :)
Jako produkt jest dobry calkiem spoko sklad mozesz brac:D
[QUOTE=yaro09;450319]kofy nie ruszam bo mi banie ryje..
[/QUOTE]
What ???
cisnienie skacze, serducho wali, energetyków nawet nie ruszam. nie wiem jak ludzie mogą to pić litrami (np te tanie z biedry), w dodatku z alko łączą
Ja tam mogę :D
Właśnie dostałem Neurocore wersja z geraminą w porcji 4.2g 177mg geraminy .... :D
Badziewie to jest :P
W sumie dzisiaj się okaże wczoraj wziąłem 2 miarki przed jedzeniem od razu zjadłem i po jedzeniu jeszcze 1 to tylko głowa mnie rozbolała :P. Zobaczymy jak dzisiaj będzie.
[QUOTE=Ufp;450485]W sumie dzisiaj się okaże wczoraj wziąłem 2 miarki przed jedzeniem od razu zjadłem i po jedzeniu jeszcze 1 to tylko głowa mnie rozbolała :P. Zobaczymy jak dzisiaj będzie.[/QUOTE]
na chj tyle?? nigdy wicej jak 50mg nje brale..
neurocore do tej pory stoi u mnie otworzony. smietnik. teraz lece hemorage. jesli ktos szuka mozgojeba to jak najbardzej polecam. lepiej mnie ora niz mesomorph.
Też ostatnio ostatnio dostałem porcje. ht jak lubisz ostre pier... noxi pro polecam ;).
[QUOTE=fallenursus;450532]na chj tyle?? nigdy wicej jak 50mg nje brale..[/QUOTE]
Dziwny ten suplement niby 177mg geraminy ,a klepie słabiej o jack3d zjazd dosyć dziwny...
mam dwie krety:
- scitec crea bomb
- olimp creatine 1250 caps (mono)
jakieś pomysły dotyczące dawkowania?
chyba najlepiej bedzie brac scitec po przebudzeniu i po treningu, a mono przed treningiem, hmm?
z tym ze na crea bomb napisali, żeby przyjmować 5g na każde 15kg masy ciała. wiec wychodzi na to że musiałbym brać ją w ciągu dnia 5-6 razy? troche glupie...
dlaczego 5-6x? jeśli przykładowo ważysz 90kg, to wystarczy 2x po 15g ;)
dziwne jest to że 5g na 15kg masy ciała masz na opakowaniu napisane
wszędzie piszą że 5,5g - porcja i stosować nalezy 2x - rano i przed treningiem/w ciagu dnia
rób tak żeby wychodziło 10g kreatyny na dzień.
chociaż niektórzy twierdzą że można brać więcej
jak bym to widział tak, że olimpowską kreatyne na czczo 5g i crea bombkę siteca porcję przed treningiem.
ok, jeszcze pomyslę co i jak :)
zazwyczaj podawane jest dawkowanie 2x dziennie po 5g. wiec razem 10g w ciągu dnia.
a jeśli by się brało jakieś wieksze dawki, powiedzmy 20-30g w ciągu dnia, to ma to jakiś sens? bo raczej skutków ubocznych nie ma, nie?
tylko kwestia taka, czy to nie marnotrawstwo :)
Kwestia taka czy jest sens katować tak te nery :)
no tez prawda, bo wszystko co sie żre to organizm musi przetrawić
panowie szukam jakichś aminkowasów, najlepiej z dodatkiem eaa. znacie coś fajnego, nowego, niedrogiego?
w sumie już testowałem chyba więkoszść dostepnych na rynku, ale może coś wyszło nowego.
Standardowe pozycje sa na rynku a jeski chodzi o jakies nowosci to bedzie ciezko. Stosunkowo dobra cene jezzcze ma activlab. Alkiem dobra piuras mkze potwierdzic;)
no do activlabu nic nie mam, kiedyś często brałem te amino. ale kiedyś jeden sklep mi powiedział, że nie prowadza sprzedaży tej firmy, bo to shit...
A czym argumentowali? Jesli chcesz sprawdzone dobrej firmy to purple wraath czesto spotykam sie z tym z sprzedawce nazywa gowno dlatego ze tego nie ma. Bo nie udalo mu sie dobrej ceny dostac
no moze i tak. tylko ze [B]puprle wraath[/B] cena powala. teraz z hajsem cienko dlatego wezmę cos tańszego.
wiec chyba wezme [B]activlab xtra[/B] bo dawno nie jadlem, ewentualnie z[B] fitmaxa[/B], z dodatkiem glutaminy czy cytruliny.
w sumie jeszcze ciekawy sklad ma [B]muscle pharm re-con 600g[/B], ale tam na porcję idzie 40g = 15 porcji - nieopłacalne ;/
a co myslicie o braniu amino rano na czczo razem z kretą ? jest sens?
Hmm? Coś ktoś wie?
aha :)
Znam kolesia, który nawet przed myciem zębów brał amino bo się bał katabolizmu;D .... to oczywiście żart, ale możesz z tego wywnioskować co sądzę o amino. Nie jesteś szczupaczek, ale lepiej zainwesować w inne rzeczy, a amino dopiero wtedy gdy naprawdę masz co spalić ;)
A co do brania rano to po co? Amino bierzesz przede wszystkim przed aerobami/cardio. Można jeszcze brać przed i po treningu. Jeśli bierzesz rano, a nie ćwiczysz rano to sens jest 0.
właśnei po to brać na czczo, zeby kata nocnego zatrzymać. tym bardziej ze sie szybko wchłaniają (wątroba nie musi ich juz rozkladać, bo są rozłożone).
bo przed i po tren to stosuję zawsze. no i swego czasu brałem wieczorem/rano. tylko wlasnie nie wiem czy to ma sens.
Jakiego kata nocnego? Myślisz, że jak nie jesz przez 8-10godzin to następuje katabolizm? Nie znasz metody jedz/nie jedz? Ludzie nawet po 20godzin nie jedzą i notują przyrosty ;)
chu wie. i tak pewnie bede jadł je rano z kretą, "bo tak" :)
Przy braniu krety, powinno się pić 3-4 litry wody dziennie. Czy herbaty/kawy i tego typu pierdołki też się wliczają? Pewnie tak, ale wole się upewnić, bo czystej wody to na piję gdzieś 1,5-2 litry a reszta to właśnie tego typu rzeczy.
I w przypadku zbyt małej ilości wody, jakie problemy mogą się pojawiać? Ból nerek itd.?