siad twojego kumpla i napoj energetyczny miazdzy! ^^
kiedy wlaczysz jakies aeroby?
Printable View
siad twojego kumpla i napoj energetyczny miazdzy! ^^
kiedy wlaczysz jakies aeroby?
juz skladam bike'a i jeszcze z 2 tyg az sie ociepli bardziej i jedziemy
a tu takie cos powstalo na biologi wczoraj
[ATTACH=CONFIG]4303[/ATTACH]
jutro mam poprawe z fizyki 18 pierdolonych zadan na jutro a czasu mialem 3 tygodnie,jak zawsze..
szykuje sie nocka przy biurku ale specjalnie sie meczyc nie bede musial zeby nie zasnanc,wystarczy ze nie wezme melatoniny i moze lekka kawa chyba ze sie uwine z tym szybko ale watpie
wiec po raz kolejny huj z regeneracji
ja bym pierdolił fizykę, niby jak jutro trening zrobisz niewyspany?? haha
No chyba że wiążesz z tym przedmiotem przyszłość to wtedy warto :p
ps. idź na asp, masz talent!!!!
wczoraj byl triko dzis of
prostowanie na wyciagu 4s 12-8
francuskie hantlami lezac 4s 10-6
uginanie oburacz hantla zza glowy 4s 10-7
a dzis jedynie lekkie aero w formie wfu 45min w siate
niewiem co se zrobic jutro,jak najdzie mnei ochota to moze barki z kapturami,a jezeli sie dobrze wyspie to walne kilka ciezkich seryjek mc i przedramion
teraz zaczne dokladac po 4 dodatkowe serie do kazdej grupy z racji iz calego obiegu nie robie w tydzien tylko nie całe dwa wiec na regeneracje jest duzo czasu,az za duzo
panowie chyba znow zaczyna cos rosnanc kilka drobnych rozstepow ostatnio wypatzylem
[ATTACH=CONFIG]4306[/ATTACH]kilka malych na dole i drugi u gory
i cos z dzisiaj:
[ATTACH=CONFIG]4307[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4308[/ATTACH]
wcziraj byly bary z kapturami ale wena mnie poniosla i zrobilem chyba z 6 albo 7 cwiczen po 2-3 serii kazde wszystko chcialem wyprobowac od 17powt do 5powt i zakwas taki ze reki na bok nie moge uniesc od teraz pezy kazdym treningu chyba bede kierowac sie intuicja nie ma co planowac
wczoraj byl dead lift i dol przedramion,mc serii 6+1 rozgrzewkowa 6-4powt 98-110kg
ciezary nieco wieksze niz przy poprzednim treningu a odziwo chwyt nie puszczal jedynie w 2 ostatnich naprzemienny,nawet pasa zapomnialem założyc :) a na przedramiona 4 serie na wyciagu nachwyt nawet nieco lepiej poczulem niz na sztandze
dzis klatka
wyciskanie skos+ sztanga chwyttroche szerszy niz rosztaw barkow ciezar lipny,4s 12-7 po kazdej serii dropset hantlami
rozpietki 4s 12-8
sztanga skos- 4s 10-6 po 2 ostatnich dropset hantlami
biko cos tam zaczyna ruszac,41,5 na zimno, do sierpnia ma byc 44 nie ma innego wyjscia
znalazlem kolejna fotke z 2008 i mozecie se gadac co chcecie ale ja mowie ze jest na [SIZE=4]+[/SIZE]
[IMG]http://img18.imageshack.us/f/p1020568d.jpg/[/IMG]
[IMG]http://img522.imageshack.us/i/p1040735ou.jpg/[/IMG]
[ATTACH=CONFIG]4312[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4311[/ATTACH]
nom redukcja bedzie szła napewno...
jak on nie ma nawet fundamentów diety to jak ma sie redukować >>?
będzie jadł 2paczki chipsów mniej i odejmie czokobąsy i redukcja jak talala
[QUOTE=mtm;400382]jak on nie ma nawet fundamentów diety to jak ma sie redukować >>?[/QUOTE]
co rozumiesz pod pojeciem fundament diety?
dzis:
1.4 jaja 200g owsa
2.130g tuny 2 bulki grahamy
3.szejk bialkowy z lycha lnianego
4.ryz kura z pary warzywa lycha lnianego
5.4 jaja 200g owsa warzywa
6.kostka twarogo chudego 20g lnianego
dobre to mo ^^
Możesz mi powiedzieć czemu jesz 200g owsa w przedostatnim posiłku, nie lepiej to rozbić?
bo 100g to dla mnie strasznie malo jak na raz
otoz tak panowie,ruszam z bomby,nie bede czekac do kwietnia,zrobmy to teraz
od dzis zaczalem redukowac, w sniadaniu z 200g owsa zjadlem 140g
w szkole zamiast 2 bulek zjadlem jedna,ale porcja tunczyka taka sama
teraz przed treningowo zjem pol worka ryzu i 200g kury po,tak samo, dobrze kombinuje?
tylko co pic o treningu,cukry z bialkiem czy samo bialko,i odrazu po silowni czy silownia->aero i dopiero po wszystkim bialko
na silowni mam do dyspozycji skakanke a nad silownia 10 pieter schodów,rowera jeszcze nie mam
supli zadnych nie mam,oprocz bialka.
to jak,moze byc cos z tego czy lepiej sie jakos przygotowac?
za godzine bym chcial isc na trening wiec jaki mam obrac zakres powt,serii i cwiczen, i kiedy i ile aero
trening normalny taki jak zawsze robisz . oblicz tak ww by było 3g na kgmc .
zmniejsz troche ciężar kosztem większej ilośći powtórzen
i po treningu..
dzis lekko bic krotkie przerwy,mniejszy ciezar,odrazu po, 20min po schodkach,i bialko - aminów jeszcze nie mam,ale szybko nabende
zmeczylem sie masakrycznie,mialo byc 30min ale nie dalem rady ale z tygodnia na tydzien bedzie pewnie lepiej
a i pompa mimo tych krotkich przerw cos hujowa byla,moze za malo wody
1.4 jaja 140 owsa
2.bulka graham 130 tuny
3.~50g ryzu filet z kury warzywa
4. to samo
5.tu pujda chyba 4jaja i 100g owsa
6.twarog, tluszcze
Ja nie mogę jakie podejście. Weź ty najpierw oblicz ile kalorii musisz spożywać. Odejmnij 300-500 kcal na dzień dobry. Aeroby prawie codziennie (np: bieganie wieczorem). Obetnij węgle, większość kcal prawie z białka.
Ja w miesiąć zjechałem 5 kg, ale dieta 100 procent była żadnych dojadanek :)
wegle juz obciete,wyzej,jak widac
aeroby tezjuz sa,na bieganie za zimno,tymbardziej wieczorem
tez teraz nic nie dojadam
[QUOTE]na bieganie za zimno,tymbardziej wieczorem[/QUOTE]
[video=youtube;g6jGNxVGNaU]http://www.youtube.com/watch?v=g6jGNxVGNaU&feature=related[/video]
sam zes pipa,poprostu nie chce zachorowac a mam do tego latwa tendencje
jutro odpuszcze sobie 2 pierwsze fizyczki wiec walnal bym aeroba z rana,ale jesli z rana to na pusty zaladek?
zalezy my zeby mieso sie nie palilo wiec moze chociaz bialko lyknanc?zaznaczam bcaa nie mam
i co po skonczeniu zjesc?
hehe nie no, jak chorowity jesteś to ok, bo zazwyczaj pierdolą że zimno, że chorowity, a tak naprawdę się nie nie chce po prostu.. może tak tylko myślę, bo ja jak nie pójdę pobiegać czy w zimę czy deszcz, mróz, to jakoś nie choruję, dziwne. Rano będą moim zdaniem lepsze niż wieczorem, z tego względu że na noc biegając mi się czasem chce rzygać, a rano jesteś lekki. najlepiej na pusty żołądek, jak nie masz bcaa to nic wielkiego się imo nie stanie, w końcu nie będziesz biegł ponad godzine, tylko pewnie ze 30 minut, to mięśni nie popalisz takim czasem. po aero normalny posiłek, jak chcesz to węgle mniej złożone, jakiś biały ryz rozgotowany.
niektórzy trzęsą dupą, że im masa spadnie jak biegają naczczo, i że jeszcze bez bcaa itd. ale jakoś dawno dawno temu kulturyści napierdalali naczczo bez żadnych proszków a masa im dziwnym trafem nie spadała, wiec zdecydujesz sam.
ratunku godzine temu zjadlem udko z kurczaka 50g ryzu i 5g tluszczy
teraz jestem juz glodny jak by to bylo 3 godziny temu,jak pochamowac apetyt ale zeby nic nie podjesc
bo nastepne udko dopiero za godzine,a mam jeszcze drozdzowki z rana w chlebaku :((
jednak pierdole panowie ta redukcje,poprostu nie mam smykałki do takich zagrywek.
jade z masa dalej,od jutra znow wysoko wegle i tluszcze jak zza dawnych lat,ale aeroby zostana,zeby sie bardziej juz nie zalewac,i trening zmieniam na HIT,-moja 1 zmiana treningu od 2 lat
Wiedziałem że tak będzie. Brak Ci samozaparcia. Jak będziesz dalej masował i jeszcze bardziej Cię zaleje to prędzej czy później będziesz musiał zrobić tą redukcję i zamiast 2 miesięcznej będzie musiał robić dłuższa. Wyobrażasz sobie życie na ścisłej diecie redukcyjnej 3-4 miesiącę? Bo ja szczerze mowiąc nie wytrzymałbym, dlatego robię redukcję 1-2 miesięcy max i uważam by na masie zbytnio mnie nie zalało.
bdzie dobrze,brzuchem sie bede martwic za 2-3 miechy,a teraz sie bede pilnowac i masowac z glowa
znalazlem cos takiego,spece od treningu bedzie dobre??
- Przysiady ze sztangą 1x20
- Podciąganie na drążku podchwytem 8-10
- Wyciskanie sztangi w leżeniu 8-10
- Wyciskanie sztangi na barki 10-12
- Pompki na poręczach 8-10
- Uginanie ramion ze sztangą 8-10
- Sztrugsy 12-14
i taki trening 3 razy w tyg,myslaklem jeszcze zeby ilosc serii z jednej zwiekszyc do chociaz dwoch
tak tak wmawiaj sobie . patrz w moją sygnaturę i stwierdź kim jesteś !
rob ta redukcje a nie pierdol... biadolisz i biadolisz ze nie dasz rady, w tym sporcie nie ma takiego czegoś jak "nie dam rady".
ogladalem sobie dzis dzienniki treningowe na animal paku i prawie kazdy koles ktory byl na masie byl zalany ostro,niektozi nawet bardziej odemnie i nie plakali,
mtm jesli chcesz powiedziec ze jestem cipa to sie mylisz nie ze bym nie wytrzymal tylko narazie szkoda mi czasu na takie rzeczy,wole jescze troche masy zlapac,ale tej czystej,bez przesady tak zle jeszcze nie jest zeby nie moglo byc gorzej,teraz polece z 2 miechy tym hitem i zobaczymy
[QUOTE=.rocky;400820] jesli chcesz powiedziec ze jestem cipa to sie mylisz nie ze bym nie wytrzymal [/QUOTE]
UDOWODNIJ ! :P LENIUCH I TYLE ! :D
PS: Wczytaj się czasami w to co piszą na animal paku i spróbj sobie zobrazować to o czym piszą. Czasami przeszadzają.
dzis byl plec
pozmienialem troche kolejnosc i niektore cwiczenia,te najciezsze na sam poczatek a wyciagi na koniec
1.wioslo sztanga podchwyt 4x10-7
2.tbar 4x10-6
3.wyciag wasko dla klatki 4s 12-8
4.wyciag szeroko podchwyt 4s 11-7
dzis na czczo bylo 20min skakanki
meni:
1.4 jaja 200g owsa
2.graham z pasta twarogu i sardynki,lisc salaty
3.to samo
4.ryz filet z kury warzywa
5.to samo
6.pol porcji dymatiza,kawalek twarogu,jedno jajko,owies,mleko
7.twarog tluszcze
[video=youtube;U3f4iB9Ijpo]http://www.youtube.com/watch?v=U3f4iB9Ijpo[/video]
tu jescze video,nie z treningu ale zawsze cos:[video=youtube;eFK3anaj01M]http://www.youtube.com/watch?v=eFK3anaj01M[/video]
barki kaptur szyja
1.wyciskanie sztangi zzaglowy 4s 14-7 z dropsetami
2. hantle unoszenie przodem 1s
3.unoszenie bokiem 4s 15-8 z dropsetami
4.unoszenie w opadzie 4s 15-10
5.szrugsy hantlami 4s 14-8
pompa spoko,wygladalem prawie jak ten mutant ktorego wkleilem tu kilka stron temu
1.6 jaj (takie małe jak od wróbla ;/) 200 owsa
2.udko z kury ryz warzywa lniany
4.filet z kury ryz warzywa
trening-po 35g dymatiza dwa male banany
5. to samo co w 4
6.tiramisu (biszkopt+ser maskarpone),mama zrobila wiec nie moglem odmowic
7.twarog lniany
a i z rana jeszcze bylo 25 min na worku,intensywnosc dosyc niska, bo z poczatku po 3 min juz dyszałem,ale po tych 25 fajnie sie ze mnie lalo
wchodzi tu wogole ktos :/
Ja wchodzę :P powodzenia widzę na 2 filmiku jakiś kompozytorów którzy złapali wenę :D
ja nie wchodze
o co chodzi z tym pianinem?? Pierwszy raz zobaczyliście takie cudo ? :d
weź daj video jak napierdalasz w worek a nie klawisz