[COLOR=#000000]Smuda nie Geppetto drewna nie ożywi..
[/COLOR]
Printable View
[COLOR=#000000]Smuda nie Geppetto drewna nie ożywi..
[/COLOR]
Dla mnie na plus Peszko, Rybus ( za walke) , Kuszczaka mi szkoda, że nie mógł się pokazać, Błaszczykowski plus( jak zawsze), Nowak(jak z niego zeszło ciśnienie to powalczył) Dla innych nie ma wypowiedzi . :D
Pokazali nam hiszpanie jak daleko nam do czołówki jeśli chodzi o gre reprezentacyjną... Jak to komentator wczoraj powiedział narazie mozemy mierzyć sie i walczyć tylko ze średniakami a uważam ze to i tak dużo jak na naszą reprezentacje i czasami kto wie czy nie za duzo
Fakt faktem kilku naszych reprezentanów ,,cos'' pokazało, jakies umiejetności i wole walki...A wynik, równie dobrze mogło sie skończyć 10:0.
Mówiąc krótko Hiszpania nas zmiażdzyła, niestety;/
Dobrze powiedział, jak Hiszpanie w koszykówkę zdobyli ME to ich trener powiedział "że dali mu ferrari a on tylko musiał nim jeździć" tak samo ma teraz Vicente Del Bosque, Polska narazie jeździ rowerem :) hihi
[QUOTE=mumin1992;357580] Polska narazie jeździ rowerem :) hihi[/QUOTE]
w tym wypadku Smuda;d hehe
nie no całkowicie sie z tym zgadzam ale taktyka, zmiany odpowiedni skład, trening a co za tym idzie przygotowanie tez jest bardzo wazne a tutaj juz trener musi sie wykazac:)
oj tam przynajmniej Hiszpania mogła się nastrzelać przed mundialem :)
od momentu kiedy stało się faktem, że taki mecz się odbędzie było wiadome że tak się skończy, więc żadnego zaskoczenia nie ma
My jesteśmy dla Hiszpanii jak dla nas San Marino, a z nich się śmiejemy że tam fryzjerzy grają.
Sam Błaszczykowski nic nie zdziała, bo przejdzie jednego nie ma do kogo podać, a kolejny wjeżdża już w niego z faulem i przerywa akcje.
Mnie to się śmiać chciało jak komentator mówił, że Hiszpanie mają łatwiej bo Polska gra w osłabionym składzie bo Jelenia nie ma... co by zrobił ten Jeleń jak by piłek nie dostawał..
Fizycznie odstawaliśmy, już pomijając to że sami nie wychodziliśmy na pozycje (u Hiszpanów zawsze był jeden wolny zawodnik do którego szło podanie) to nie mieli nawet siły (albo wizji jak to zrobić) żeby przykryć napastników w polu karnym :|
Kuszczak przy tym jednym golu co go przelobowali też się nie popisał, po hu*a wychodził, jak już się zdecydował to powinien iść agresywnie na piłkę, a nie ręce bezradnie wystawić i liczyć że sama w nie wpadnie. Jak to zobaczyłem to jedyne o czym pomyślałem to o meczach które z kolegami graliśmy jak byliśmy młodzi, co często jakiś lewar na bramce stał i bał się żeby w ryja, albo w jaja piłką nie dostać to się dupą odwracał a jak już wychodził z bramki to komedia jak na reprezentacji ostatnio...
Hiszpania jak idzie do przodu to cała drużyna idzie za piłą, a u nas poda i za podaniem nie pójdzie i już nie ma komu odegrać. :/
Jak nie ma siły biec, no to nie pójdzie za niczym.
Wychodzi ta nasza "szkołe trenerów" i zajebiste szkolenie o którym na każdym kroku pieprzą Piechniczek,Engel i inne "mądre głowy" z Pzpn.Prawda jest taka,że jesteśmy 15-20 lat do tyłu i nie łudzmy się,że za 2 lata będzie inaczej.Nasza liga jest beznadziejna a wyszkolenie młodych piłkarzy jest tragicznie słabe.Z takim systemem szkolenia nigdy nawet nie nawiążemy walki z zespołami zachodnimi. Smuda się jarał,że tworzyliśmy ładne akcje z Finlandią,która jest bandą drwali.Co z tych składnych akcji jesli w 3 meczach nie strzelamy bramki.
eee moze cos zrobi Franz z reprezentacja, ale w tym momencie mozemy jedynie sie cieszyc ze nie pojechalismy na mistrzostwa, bo trafilibysmy zamiast paragwaju na brazyle, portugalie i WKS i "dziękuje dobranoc:)"
a tak na spokoju mozna po kibicowac:)
[QUOTE=grochos;357915]eee moze cos zrobi Franz z reprezentacja, ale w tym momencie mozemy jedynie sie cieszyc ze nie pojechalismy na mistrzostwa, bo trafilibysmy zamiast paragwaju na brazyle, portugalie i WKS i "dziękuje dobranoc:)"
a tak na spokoju mozna po kibicowac:)[/QUOTE]
Z pustego i Salomon nie leje.Cenię Franza ale realnie patrząc nic nie zdziała.Takie moje zdanie.
W Polsce jak źle idzie to jedyne co potrafią zrobić, to zmienić trenera. To od lat jest ich sposób na poprawę sytuacji.
[QUOTE=tm7;358121]W Polsce jak źle idzie to jedyne co potrafią zrobić, to zmienić trenera. To od lat jest ich sposób na poprawę sytuacji.[/QUOTE]
(nie przypomina to wam pewnej hiszpanskiej druzyny? Dodam ze zaczyna sie na literke "R") :P
Nie ma co tu porównywać, sukcesy klubowe, siła ligi, haha. Polska Liga ma lekkie tyły
Jacek Krzynówek ( Cały czas do przodu!) zakończył karierę! Szkoda, ale jego czas na boisku już chyba nabiegł końca.
[video=youtube;DLYojTGS8DI]http://www.youtube.com/watch?v=DLYojTGS8DI[/video] Dziękujemy!;)
Nareszcie...
przymusowo zakończył
[QUOTE]Nareszcie... [/QUOTE]
a dla mnie szkoda, na reprezentacje jest już za stary, ale w bundeslidze mógłby sobie kopać piłkę dalej
A teraz w radiu podawali, że jednak nie zakończył kariery...
To już nie wiem jaka jest prawda;p
bo gierzy sobie w wiselce i nawet dzisiaj trafił ;)
sorry o zurawskim mowilem ;d
omg... Krzynówek leczy obecnie kontuzje i pewne jest, że nie będzie grał już w Hannowerze, a kariery nie zakończył ponieważ szuka nowego klubu ^^
no haha to jest idiotyczne, sami go tam nie chcą i taki ploty,
coś wspominał o powrocie do polskiej ligi ;)
Już jest Żurawski, Wichniarek. Niech jeszcze inni wrócą i można rozpoczynać walkę w europejskich pucharach :P
O Smolarek może w Polonii będzie grał.
Eminem ( Slim:P) jeszcze Żewłakow w Bełchatowie będzie grał
11 sierpnia graja w szczecinie xD iddee
jak nic mi nie wypadnie to idę na meczyk z Kamerunem, ale szkoda, że bez Eto.
niebedze eto ?? szkoda ale nie ide dal eto
no podobno zrezygnował w grze w kadrze po mistrzostwach
a skad mas bilety??
bedze Eto XD
eto ponoć skończył karierę znawco
znawco kamerun wyslal liste pilkarzy na mecz polska kamerun i jest tam Eto wejdz na strone pogon szczecin .info
Polska ! Polska ! Polska !
byłem na meczu, doping był, oprawa była, dobrej gry nie było.
jesteśmy najgorsi na świecie, nie licząc nieprofesjonalnych drużyn typu San Marino
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=r6wWx3x49c0&feature=player_embedded[/URL]
rozhulał się, ostatnio mówił ze nie wolno go zdymisjonować tylko trzeba go wyrzucić
sam chciał Smude, a teraz narzeka, co za człowiek...
ale trzeba przyznać że [COLOR=#000000]nasi piłkarze są wszechstronnie nieutalentowani i nawet Jose Mourinho nie pomógłby im
[/COLOR]
Ja jestem prawdziwym kibcem na dobre i na zle,wsciekam sie po porazkach jak kazdy wiadomo ale wierze caly czas w naszych pilkarzy.Denerwuje mnie rozne rzeczy takie naprzyklad jak to,ze do niedawna wszyscy chcieli Smude na trenera a raptem po 2 porazkach go wszyscy zwalniaja a on dostal zadanie przygotowac druzyne do Euro i ja tam poprowadzic.Ocenmy go dopiero po mistrzostwach a nie rzucajmy klody pod nogi po przegranych towarzyskich meczach z mistrzami swiata zawodnikami ktorzy sa warci grobe miliony i graja w Realu czy Barcelonie lub z Kamerunem ktory tez byl uczestnikiem Mundialu.Zgadzam sie z tym ze swiat nam odjechal,ale musimy wlasnie uczyc sie grac od najlepszych a nie wygrywac z San Marino po 10 do 0 bo to nic nie da.Nie mozemy zyc juz starymi latami kiedy to nasza reprezentacja byla wsrod najlepszych na swiecie,powstaja nowe stadiony organizujemy mistrzostwa powinnismy sie zlaczyc zeby wszystko zaczac od nowa.Pozdro dla prawdziwych wierzacych kibicow
Ja nie mam żadnych złudzeń że bez odpowiedniego zaplecza do treningów i systemu szkolenia młodzieży nie będzie dobrze... nie będzie kim grać. Teraz do dziadujemy na kilku swoich zawodnikach co coś sobą reprezentują i szukamy ludzi takich jak Sebastian Boenisch który Polsce jeśli chodzi o karierę nic nie zawdzięcza bo go wyszkolono za granicą...
Polska : Ukraina 1:1
już trochę lepiej to wyglądało
[QUOTE=tm7;373916]Ja nie mam żadnych złudzeń że bez odpowiedniego zaplecza do treningów i systemu szkolenia młodzieży nie będzie dobrze... nie będzie kim grać. Teraz do dziadujemy na kilku swoich zawodnikach co coś sobą reprezentują i szukamy ludzi takich jak Sebastian Boenisch który Polsce jeśli chodzi o karierę nic nie zawdzięcza bo go wyszkolono za granicą...
Polska : Ukraina 1:1
już trochę lepiej to wyglądało[/QUOTE]
Tjaa, trochę lepiej. Szkoda tej bramki na koniec...
Co powiesz na powrót Frankowskiego do kadry ;P?