Ja również życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet (chociaż sa to troszkę spóźnione życzenia).
Musze przyznać, że brak diety mnie zadziwił.
A jakie są pani ulubione potrawy? ;)
Printable View
Ja również życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet (chociaż sa to troszkę spóźnione życzenia).
Musze przyznać, że brak diety mnie zadziwił.
A jakie są pani ulubione potrawy? ;)
Witam!!
Mnie także brak diety bardzo zdziwił, a ile pani spożywa dziennie posiłków i są to jakieś specjalne posiłki czy to na co ma pani ochotę??
Nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa, mianowicie jak wygląda w tym sporcie sprawa dopingu.
Są jakieś ostre testy??
Czekam na odp.
ps: najczęściej jakie ćwiczenia pani stosuje na treningu??
pzdr.
CZy pani ma męza? Jezeli uwaza pani ze to pytanie nie na miejscu to prosze nei odpowiadac:]
[quote=jonasz7]Witam!!
Mnie także brak diety bardzo zdziwił, a ile pani spożywa dziennie posiłków i są to jakieś specjalne posiłki czy to na co ma pani ochotę??
Nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa, mianowicie jak wygląda w tym sporcie sprawa dopingu.
Są jakieś ostre testy??
Czekam na odp.
ps: najczęściej jakie ćwiczenia pani stosuje na treningu??
pzdr.[/quote]
Takie samo mam pytanie
I jakie są pani ulubione potrawy ??
A więc męża nie mam :wink:
Jesli chodzi o posiłki, to jem 3 razy dziennie. (śniadanko, obiadek i kolację) Generalnie nie jestem wybredna, ale podstawą w mich posiłkach jest mięsko.
Co do badań, to tak oczywiscie są takowe.
Pozdrawiam
OK dziękuje za odpowiedzi, jestem bardzo zadowolony choć trochę czekałem, pewnie ma pani zawalone terminy zawodami :razz:
Jeszcze jak by pani napisała jakie pani stosuje ćwiczenia na siłowni to już byłbym baaardo wdzięczny.
Pozdrawiam gorąco :!:
[quote=AnetaFlorczyk]ale podstawą w mich posiłkach jest mięsko.[/quote] Nie żebym się podlizywał lub coś z tego lecz ja też najbardziej jem mięso nie patrzę na Diete :mrgreen: tylko jem to co dobre i jem kiedy jestem głodny hehe nie ta jak inni
pzdr.
Co do moich treningów, to w 99% robię konkurencje które sa na zawodach. czyli jest to trening na sprzęcie. Np: walizki, opona, belka, ciągi, przysiady, kule itd....
Dziękuje za odpowiedź!!!
Gorąco pozdrawiam i życze dalszych sukcesów pod polską flagą :mrgreen:
[b]AnetaFlorczyk[/b], po pierwsze to bardzo serdecznie witam :D nie wiedziałem ze na naszym forum sa takie sławy dopiero dzisiaj kolega mi na siłowni o tym powiedział :D
mam takie jedno pytanie w Pani strone:D Jak wyglada sprawa dopingu w strong woman??
w strongman wiem ze zarzywaja doping bo nawet Mariusz Pudzianowki powiedział to w jednym z wywiadów??
czekam na Pani odpowiedź ale oczywiscie zrozumie jesli z jakiegokolwiek wzgledu uzna Pani ze pytanie jest nie na miejscu i na nie nie odpowie:D pozdrawiam i życze dalszych sukcesów:D