Witam, mam pytanie! Czy otrzymanie tego e-maila od ów Adama, którego nie znam jest związane z przypadkiem czy też może ktoś mnie zgłosił? :lol: :lol: :lol: :lol: Hahaha<lol2> :D[glow=yellow:dd8eb4c836][/glow:dd8eb4c836]
Printable View
Witam, mam pytanie! Czy otrzymanie tego e-maila od ów Adama, którego nie znam jest związane z przypadkiem czy też może ktoś mnie zgłosił? :lol: :lol: :lol: :lol: Hahaha<lol2> :D[glow=yellow:dd8eb4c836][/glow:dd8eb4c836]
widocznie ten adam zna Ciebie
jo
[quote=Adriana]Witam, mam pytanie! Czy otrzymanie tego e-maila od ów Adama, którego nie znam jest związane z przypadkiem czy też może ktoś mnie zgłosił? :lol: :lol: :lol: :lol: Hahaha<lol2> :D[glow=yellow:eda286cbb7][/glow:eda286cbb7][/quote]
Adriana :mrgreen: dzięki Ci... nie bede tu rodzynkiem :lol:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-03-12, 20:56[/i] ][/size]
[quote=marcinczwa]widocznie ten adam zna Ciebie[/quote]
to duzo ludzi ten Adam musi znać :lol: bo ja też dostałam od niejakiego Adama zaproszenie :?: ciekawo kto to jest
dołaczam się do zabawy :grin:
[b]bujaka777[/b], :lol: witamy w klubie
nie ważne jak wazne że trafiliście na forum.
kazdy chyba zna jakiegoś adama a może to od niego? :mrgreen:
Dobra zaczynam brać udział w konkursie :d
Dobra biore udzial w Konkursie Zaraz zobaczycie jak szybko ludzie do was przyjda :D mam duze forum wiec napewno bedzie ich sporo a bialko bym sobie zjadl
pamiętajcie ze osoby ktore sie zapisuja MUSZĄ byc aktywne w innym przypadku(nie które osoby nawet sie nie loguja się na swoje konta) będą usuwane i nie będą liczone jako osoby polecone