Ja nie mam narazie skasowanych osób zaproszonych dalej pisze mi 17 , tak że nie wiem o co chodzi. :sad:
Printable View
Ja nie mam narazie skasowanych osób zaproszonych dalej pisze mi 17 , tak że nie wiem o co chodzi. :sad:
No to ludzie, bójcie się, bo biorę udział w konkursie :razz: może się uda :smile: tylko dlaczego takie nagrody?? :neutral: wycieczka jakaś powinna być :razz: no ale cóż, w razie gdybym wygrała (hehe..), to podzielę się z kimś nagrodą :razz:.
sorki, zapomniałem wczoraj sprawdzic czy mod się zrestartował :cry:
i niesety się nie zrestartował. Teraz jest już wszystko dobrze
a jest gdzies jakas tabela czy cos kto prowadzi itp. kto ma najwiecej zaproszonych itp.??
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-16, 21:19[/i] ][/size]
p.s dlaczego teraz nie ma liczby "osób zaproszonych"?? :???:
To jak kogoś zaprosze działa tylko na innych forach czy tez na gg lub na scype itp.??
I jak np. tego lnka wyslałe mkoledze i on mi teraz pomaga to rozsyłac to to co on zaprosił tez bendzie sie liczyło dlamnie czy juz nie??
każdy co wejdzie z pośrednictwem twojego linka będzie na ciebie
Ja jakos niemoge sie tego doszukac gdzie pisze ile osób sie ma aliczonych czy może jak sie ma 0 osób to jeszcze niepisze?? napiszcie kto narazie prowadzi
a ja mam pytanie na 100% zaprosilem juz jednego uzytkownika ale jakos nie widze zebym mial juz zaproszona osobe w profilu... czy to sie pojawia dopiero po jakims czasie czy na jakiej to zasadzie dziala...?
jak ja zaprosze ekipe to sie tutaj nie pomiscimy :D
ja juz wczesniej zaprosilem ;) troszke osob teraz tez zaczne zapraszac ale pewnie juz nie bedzie tylu co wczesniej