nie bierz mnie pod włos
Printable View
nie bierz mnie pod włos
ciiiii
święta są :twisted:
a co do rozruszania forum - napisałam kilka tematów o dragach itd. to mi je skasowaliście . j nie propoaguje narkotyków tylko wrto czasem o nich coś wiedziec.
[b]LoLiTa[/b], ma rację porozmawiać zawsze można nie musi bys taka sztywna atmosfera
widocznie admin jest taki mądry i sam sobie będzie pisał nowe tematy [których ja jakos nie widzę] i dbał o rozwój forum.
p.s jestem na forach modem w działach o dragach,seksie i imprezach to wybacz ale nie będę pisac o czymś jesli się nie znam na czymś bo to najmniejszego sensu nie ma. jesli ktoś ma kasować moje tematy to nie będe się fatygowac;]
[b]LoLiTa[/b], nie bede sie z toba sprzeczac.
nie masz zamiaru pisac to nie nikt Cie do tego nie zmusza
nie wiem kto stwarza sztywna atmosfere bo chyba nie ja
zycze wesołych świąt i mokrego dyngusa
[b]LoLiTa[/b], ale nie wiem czy wiesz ale admin nie jest od pisania postow tylko od pilnowonia forum zeby chodzilo itp. :wink:
[quote=fishe]LoLiTa, ale nie wiem czy wiesz ale admin nie jest od pisania postow tylko od pilnowonia forum zeby chodzilo itp. [/quote] to macie tutaj dziwne zasady i obowiązki ;] ja osobiście nic do admina nie mam i nie będe krytykować bo nie o to chodzi.
[b]LoLiTa[/b], Spoko ale chyba wszedzie tak jest ze admin nie pisze duzo :wink:
wracajac do tematy dzisiaj nie jest wcale cisza dzisiaj wszyscy pisza jak burza chyba konkurs zmotywowal do pisania
wszyscy, a szczegolnie Fishe :P :P :P - jakies natchnienie ??