"jak po techno to gdzies indziej tu same pakiery" o to mi chodzi! niby nic, a moze urazic:/
Printable View
"jak po techno to gdzies indziej tu same pakiery" o to mi chodzi! niby nic, a moze urazic:/
To ja tutaj tez zapodaje jakies tytuly:):):)
The Funk Phenomena - Armand Van Helden
Eastclubbers - Wonderful dancing
Lexy& K Paul - Freak
duzo tego jest w sumie......
Ale najlepszy i tak jest Hazel i przy tym mozna sobie posmigac:):):):):):)
[b]sylwka[/b], to przepraszam jesli cie urazilem nie mialem na mysli ze techno jest do bani ale wypowiedzialem sie o tym ze mozna by bylo sciagac z tej stronki techno oto mi chodzilo
Ech, ok. To ja też przepraszam, trochę mnie poniosło :neutral: Sorry..
niema za co ja napewno nie chcialem cie urazic sam uwielbiam muze techno to moja nirvana w zyciu
Ja tez uwielbiam muze elektroniczna... :mrgreen: heh lubilem tez na imprezy jezdzic :shock: ale teraz juz sobie nie pozwalam na to bo szkoda masy... ;)
[quote]ale teraz juz sobie nie pozwalam na to bo szkoda masy...[/quote] ale z samej silowni nie da sie zyc dobrze jest tak po parkiecie po smigac
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=-3191226797024857617&pl=true[/url]
Patrzcie i się uczcie!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jak ktoś sie wybiera na meydey to podstawa do opanowania :mrgreen: :mrgreen:
Nie tyle już żegnam co po prostu mam kilka forów, i rzeczywiście, jeden post był potrzebny, a kluturystyką się nie zajmuje, narazie akceptuje swoje ciało takie jakie jest, trochę z nim popracować będzie trzba w przyszłości niedalekiej :-))