-
Fissan bardziej zapobiega powstawaniu nowych niż likwiduje już powstałe.
Próbuje właśnie maści podanej przez "pakernia.pl"
"Urea (mocznik) 5,0
Aq.destilata
Lanolini anhydryci
Vaselini albi
aa ad 50,00"
- na recepte kosztuje tylko 5zł!!!, ale zaczekajcie aż obczaje czy żeczywiście skutkuje, na razie wydaje mi sie, że troszke wybieliło rozstępa...
-
proponuję małą modyfikację maści z mocznikiem, wszystko to samo tylko 100 g dlatego że za 50 g i za 100 g zapłacicie na receptę tyle samo czyli 5 zł,
myślę że to dosyć istotne, zawsze większa ilość za tę samą cenę pod warunkiem że będziecie mieć receptę :wink:
Rp.
Urea 10,0
Lanolini
Vaselini albi
Aq. destilata
aa ad 100
P.S. Dla wszystkich zamawiających w [url]www.pakernia.pl[/url] maść z mocznikiem gratis :wink:, tylko przypominać się proszę :wink:
-
mam jeszcze takie pytanie: czy jak nic nie bede robil z rozstepami to one mi sie samoczynnie straca czy bede je mial do konca "życia" :razz: ?
-
raczej same się nie stracą...
-
[quote=krzychuool]mam jeszcze takie pytanie: czy jak nic nie bede robil z rozstepami to one mi sie samoczynnie straca czy bede je mial do konca "życia" ?[/quote] musisz je redukować od razu kiedy się pojawiają, bo inaczej zrobią się większe i bardziej widoczne a usunięcie ich będzie praktycznie niemożliwe - ofc jedynie chirurkicznie ;)
-
[quote=krzychuool]mam jeszcze takie pytanie: czy jak nic nie bede robil z rozstepami to one mi sie samoczynnie straca czy bede je mial do konca "życia" :razz: ?[/quote]
Są na rynku różnego rodzaju preparaty wspomagające blednięcie widocznych rozstępów, lub w jakimś stopniu zapobiegają ich powstawaniu lecz one tylko pomagają, a nie usuwają...Trzeba się z tym pogodzić, że rozstępy będą z nami już do końca życia :/
-
eee odkrył może ktoś jakąś nową, skuteczną maść??
-
[quote]eee odkrył może ktoś jakąś nową, skuteczną maść??[/quote]ja bym z checia sprobowal tej z mocznikiem[quote]P.S. Dla wszystkich zamawiających w [url]www.pakernia.pl[/url] maść z mocznikiem gratis , tylko przypominać się proszę [/quote]ale upominalem sie przy zmowieniach ale masci i tak nie dostalem i mecze sie z tym fissanem a z tym wiecej je*ania niz efektow :?
-
Jose, nie żałuj właśnie ją jeszcze udoskonaliłem :mrgreen: następnym razem napisz w komentarzu, że chcesz :mrgreen:
-
ok ale tym razem mam nadzieje ze ja dostane i licze na jej cudowne dzialanie :P
ps. moze na dniach bede cos zamawial :P dam znac jak cos ;)