2-0 w plecy będzie, taki wynik obstawiam
Printable View
2-0 w plecy będzie, taki wynik obstawiam
nikt nie wywrozy jaki wynik bedzie dzisiaj bo nowy selekcjoner !! nie moge sie doczekac
Mi też się nie podoba sytuacja w PZPN. Ale nic nie możemy zrobić, i reprezentacja nie powinna za czyjeś błędy obrywać.
Obstawiam 3 - 1 dla Naszych :happy:
obstawie dopiero jak poznam skład a chyba jescze nie został podany do opini publicznej?
sorki juz jest wiec obstawiam 1-0 dla polski :) szkoda ze brozka nie ma:(
W Pradze od pierwszej minuty wybiegną: Kowalewski - Rzeźniczak, Głowacki, Polczak, Gancarczyk - Błaszczykowski, Iwański, M. Lewandowski, Obraniak - Jeleń, Grosicki.:lol:
ciekawy jestem jak zagra Grosicki ten chłopak ma naprawde talent, dobrze ze Kowalewski stanie miedzy słupkami a nie Dudek:) Majewski szczeze mówiac wybrał najlepszych z tych których wczesniej powołał oprucz jednej osoby Polczak ta obsada mi nie pasuje!!!
Grosicki niedługo znowu będzie łaził do kasyna zamiast na treningi. Bardziej od niego może błysnąć Jeleń lub Lewandowski. A to, że broni Kowalewski to spore zaskoczenie. Ale może być też tak, że po 45 minutach dojdzie do zmiany z Dudkiem.
:whistle:
raczej nie wydaje mi sie zeby doszło do zmiany na pozycji bramkarza bo to wkoncu nie jest mecz towarzyski, co do Grosickiego to racja chłopak musi sie zastanowic co chce w życiu robic ale talent ma!!! nasi holigansi juz rozrabiaja zreszta jak wszedzie i zawsze!!!
Skład na dzisiejszy mecz;
[code]
Kowalewski
Rzeźniczak, Polczak, Głowacki, Gancarczyk
Błaszczykowski, M. Lewandowski, Iwański, Obraniak
Grosicki, Jeleń.
[/code]
Oraz relacja live, jeśli ktoś ma problemy z dostępem do TV -> [url=http://www.sportfan.pl/artykul/12455/to-ostatnia-szansa-na-mundial-czechy-polska-0-0-live]przejdź[/url]
Osobiście obstawiam, hmm remis? :P