-
duuuzy buziak dla wspanialej [b]sylwka[/b], :smile: :smile: :smile: :wink:
a co do [b]ŁuKaSz_GT[/b], to nie mam zamiaru sie klocic na forum bo to nie jest do tego....
po co sie znizac i wyzywac.... i w ogole zart nie smaczny i malo inteligentny :neutral:
[b]fishe[/b], tak to tylko dodalem do tego zdjecia.... to nie powod by sie czepiac :neutral:
[b]sylwka[/b], a kto Wam zakazuje wchodzic :wink: :wink: ???? buziaki
-
[b]fredzki89[/b] thx :) Ale pamiętać, że jest to forum o Gregu Kovacu, a nie o mnie :razz: Mianuję się prawą ręką fishe (chyba że mi nie pozwoli :razz: ) [b]ozzbrain[/b] A ja i tak będę wchodzic na to forum, czy Ci się to podoba, czy też nie!!! :neutral:
-
[b]sylwka[/b], oczywiscie ze ci pozwalam :wink:
[b]fredzik89[/b], ale nie potrzebne takie zdjecie trzabylo zaleozyc temat w hydepark jak chcecie wygladac i tam wysylac jakies foty :wink:
-
Zgadzam się z moim wspólnikiem fishe :wink: [b]fredzik89[/b] lepiej tak zrób, mówię Ci :grin: pozdro dla wszystkich :*
-
marzenia sie nie spełniaja ! nigdy nie bedziecie tak wyglądac chyba ze wj** wiadro koxu jak Arnold albo pudzian
-
[b]Kafar [/b] no ja przepraszam Cię bardzo, ale kto powiedział, że chłopaki tak na pewno nie będą wyglądać?! Jeżeli postawią na swoim, to będą tak wyglądać (a kto wie, moze nawet lepiej :smile: ) I nie przeklinaj, bo na forum moga być dziewczyny, a niektóre nie lubią takich słów :neutral:
-
kto mi tu z forum wygania nasz skarb narodowy jakim sa polskie dziewczeta?
żeby wyglądac jak tamten koles to trzeba miec mocne zdrowie i troche kase. reszte się kupi
-
[b]tomek[/b] ja Ci powiem, kto nas wygania-ozzbrain!!!
-
Wygląda jak Kupa Mięsa, nic poza tym! Ciekawe jak bedzie wygląda jak żuci koks! Hahaha ps. współczuje mu!
-