-
Opowiadasz o 2 treningach dziennie watpie aby Mariusz sie tak przygotowywał :neutral: Także ogladałem ten film i sadze ze była to tylko popisówa kazdy inny strong man na sprzecie cwiczy tylko raz max 2 razy w tygodniu potrzeba do tego zajebistej regeneracji niektórzy cwicza partie miesniowe 2 razy w tyg.
-
mozliwe ze to tylko dla filmu zrobili ale oni i tak na wspomagaczach jada to nie potrzebuja takiej regeneracji jak normalny czlowiek :wink:
-
no jak codziennie by tak trenowal to niezle.. też mysle ze musi jego cialo miec czas na reegenreracje :grin:
-
Fishe[b][/b]moze i tak ale chcialbym taki plan. Wyglad to wyglad a sila swoja droga. Dajcie mi ten link to sobie sciagne ten film
-
Siemanko czytając ten temat zauważyłem rozmowe o filmie "Dominator" :mrgreen: Prosze aby ktos go udostepnił...Dajcie jakiegoś linka bo nigdzie nie moge tego filmu znalesc z gory THX
-
Załóz nowy temat, anie robisz off topic.
Co do Mariusza Pudzianowskiego to ma wspaniale wymiary oraz jest wwspaniałym człowiekiem. :smile:
-
-
[quote=pkmh]Siemanko czytając ten temat zauważyłem rozmowe o filmie "Dominator" :mrgreen: Prosze aby ktos go udostepnił...Dajcie jakiegoś linka bo nigdzie nie moge tego filmu znaleźć z gory THX[/quote]
wpisz w eMule dominator i juz go masz. napewno jest też dostępny w bearshare
-
mariusz pudzianowski- ciężko pracował na swoje osiągnięcia, ma dobrą sylwetkę, ale widomo wszystko kosztuje...
-
Moim zdaniem pudzian jest zaj**** ,wzór dla młodych i wszytkich którzy upprawiaja ten sport,ja bym chcilal sie spotkac z mariuszem:D hehe ale to pewnie niemozliwe POZDRO jestes wielki