-
[QUOTE=Pikaczu;489335]kałuża wody to by była w innych okolicznosciach.hrhrhrhr[/QUOTE]
hahahaha :smile: Może to jest sposób na pozbycię się opuchnięcią..hm hm hm :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489337]z checia pomoge%-)[/QUOTE]
Już przetestowane, nie pomagało niestety :smile: :P
-
I'm back :smile:
Wczoraj byłam u rodziny i musiałam się męczyć patrząc jak wszyscy jedli te mega smaczne domowe ciasta - to najbardziej męczyło bo już węglowodanów zdecydowanie mi brak, jestem 4 tydzień bez ładowania zaczynam widzieć wszędzie węgleeee :smile: Ale jestem z siebie dumna, bo mimo tego że się nie szykuję do zawodów z wiadomych przyczyn na nic się nie skusiłam, szamka była trzymana jak zawsze w 100%.
Jestem 3 dzień bez treningu i nie wiem jak jeszcze 4 dni mam tak wytrzymać, mogę powiedziec że jestem treningową narkomanką bo mam straszne uczucie niepokoju przez to że nie trenuję :smile: Chciałam dziś się skusić przynajmniej na aeroby, ale się powstrzymałam, skoro mam dać 7 dni wolnego muszę to wytrzymać. Chodze tylko sprawdzam czy nigdzie mi tłuszczu nie przybywa hahaha wariatka
-
[QUOTE=Pikaczu;489453]szykuj recepture na dobre bliny%-)[/QUOTE]
heh po co? :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489455]bo ze mna nigdy nic nie wiadomo%-)a u kobity zdolność do przetwarzania produktów spożywczych jest bardzo ceniona%-)[/QUOTE]
Ah ok :smile: wybierasz się do wawy do mnie w gości? :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489459]powiedzmy ze jeszcze tego nie wiem%-)[/QUOTE]
hmm hmmm od czego to zależy? :smile:
-
Czy naostrzy łyżwy..a Wiki siekiere..just sayin'
-
[QUOTE=Pikaczu;489467]Maria mnie vrillem przetransportuje%-)[/QUOTE]
Hehe nie ja teraz gości nie przyjmuję, chowam się w piwnicy. W piątek mam urodzinki i 1 raz w życiu będę sama siedzieć w domu, nie chce się ani gdzieś iść ani nikogo zapraszać - siebie nie poznaje... :( :( :(
-
[QUOTE=N3ver_quit;489477]Hehe nie ja teraz gości nie przyjmuję, chowam się w piwnicy. W piątek mam urodzinki i 1 raz w życiu będę sama siedzieć w domu, nie chce się ani gdzieś iść ani nikogo zapraszać - siebie nie poznaje... :( :( :([/QUOTE]
to stawiasz flache na forum %-)
-
2 załącznik(i)
[QUOTE=USgorn;489481]to stawiasz flache na forum %-)[/QUOTE]
Shake białkowy :smile: Picie u mnie zawsze wesoło się kończy: