ja biorę rano dawkę taką z apteki + b6, w południe kompleks witamin i minerałów, a wieczorem zma. nie pamietam tylko jakie dawki tam są. jutro obczaje jak nie zapomne
Printable View
ja biorę rano dawkę taką z apteki + b6, w południe kompleks witamin i minerałów, a wieczorem zma. nie pamietam tylko jakie dawki tam są. jutro obczaje jak nie zapomne
Jesli chodzi o suplementacje amino, to robicie przerwy w braniu BCAA, czy stosujecie non stop?
[QUOTE=yaro09;459941]Jesli chodzi o suplementacje amino, to robicie przerwy w braniu BCAA, czy stosujecie non stop?[/QUOTE]
u mnie jest cały czas w suplementacji - ale to kwestia kasy, jak będą inne wydatki to bez skrupułów odstąpię od nich ;)
non stop chyba że nie mam kasy albo robię całkowity odpoczynek od supli :)
jK wyzej. kupuje te ktore sa na specjalu po dwa i tyle:) byle nie jakis niewiadomy shit.
ok. ja tez ładuje non stop. tylko zastanawiam się, czy robić jakąś przerwę od nich, czy to nie jest dużo obciążenie dla organizmu?
Slim, jak robisz całkowitą przerwę od supli, to ile ona trwa?
Mi się w sumie ostatnio pokończyły, to chyba zrobię sobię taką przerwę 2-tyg :)
obxiazenie czym? kolorantem?slodzikiem? :)
przy smakowych bcaa ponoć olbrzymie ilości słodzików lecą przy produkcji - ale jako tako od bcaa takie samo obciążenie jak przy innych"potrawach" :)
no to git :) tak pytam bo wiadomo, co za duzo to niezdrowo :)
a jeszcze jedno pytanie. suple w capsach są pakowane w osłonki tylko aby byly odpowiednie porcje? czy osłonka pełni również funkcje taką osłonowa, jak przy lekach?
Pytam, bo niektórzy wysypują te kapsułki, mieszają z woda i pija
[QUOTE=yaro09;459959]no to git :) tak pytam bo wiadomo, co za duzo to niezdrowo :)
a jeszcze jedno pytanie. suple w capsach są pakowane w osłonki tylko aby byly odpowiednie porcje? czy osłonka pełni również funkcje taką osłonowa, jak przy lekach?
Pytam, bo niektórzy wysypują te kapsułki, mieszają z woda i pija[/QUOTE]
no to mają "hopla" - no ale każdy robi co lubi :)
wszystko kwestia wygody