-
[QUOTE=Pikaczu;489314]Odpoczynek wazna sprawa zawsze otym gadam%-)[/QUOTE]
Wiem.. ale ale :smile: Aż mnie boli jak pomyśle że kurdę 7 dni bez treningu, oszaleje :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489316]mi sie w głowie wiele rzeczy kłóciło i dalej kłóci.ale efekt sie liczy%-)[/QUOTE]
takk zobaczymy co z tego wyjdzie :smie: ...
-
[QUOTE=Pikaczu;489318]same pozytywy[IMG]http://www.body-factory.pl/images/smilies/lokurvaad1.gif[/IMG][/QUOTE]
Albo tłuszcz :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489320]no organizm albo zareaguje podlaniem albo troszke podleje i sie unormuje.czasem trzeba zrobić krok w tył.po unormowaniu szybko wrócisz do formy więc niema co tak tego przezywać.wiem po sobie%-)[/QUOTE]
Och gdzie już dalej podlewać.. :smile: Ale masz rację, później szybcien ruszy wszystko
-
[QUOTE=Pikaczu;489323]no i już takie nastawienie mi sie podoba%-)[/QUOTE]
Hehe no już wyboru żadnego nie mam, skoro katowanie się w niczym nie pomaga, a ja jak na barana należy - uparciuch straszny - musiałam zrobić wszystko co odemnie zależy by przynajmniej spróbować się wyrzeźbić. Teraz ze spokojnym sumieniem mogę odpocząć bo wiem że to nie moja wina a tylko organizm się broni :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489325]cieszy mnie twoja postawa%-)[/QUOTE]
:smile: niom, a jak Euthyrox będzie też podlewał cały czas to przestanę brać i tyle, będę zapodawać na swoją rękę tylko t3. Substancję pomocznicze euthyroxie i letroxu skrobia kukurydziana i laktoza, a ja puchnę i 1 i 2.. :smile: Fajne no nie? Tym bardziej że przy niedoczynnośći się mówi nie jeść glutenu i produktów z laktozą :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489327]a ile tam tego jest?[/QUOTE]
no właśnie nie wiem ile tego można wepchnąć w 1 tabletkę, ale jakimś cudem tak reaguje że podlewa mnie bardziej niż na ładowanie węglowodanami :( :( :(
-
[QUOTE=Pikaczu;489329]to nie wesoło.ale niema to tamto bedzie dobrze.[/QUOTE]
SOME DAY :smile: a jak narazie musze jak słoń wyglądac :(
-
[QUOTE=Pikaczu;489331]to zadziwiajace ze bardziej wierze w to ze bedzie dobrze ze niz ty%-)[/QUOTE]
hehe no wiesz bo ja chodzę z tym podlaniem tyle czasu :smile:, tzn wierze że w końcu musi ten dzień przyjść kiedy się coś naprawi, tylko coraz mniej sił już na ten dzień czekać :smile: Chchę by ten pacyfik zostawił moje ciało, i piękne moje mięsko się odsłoniło hahaha :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489333]Pacyfiku a kysz%-)[/QUOTE]
Huh i jutro po tych słowach się obudzę wyrzeźbiona w kaluży wody, oby się nie utopić :smile: