jak nie potrzebujesz lepszej pompy lub nie narzekasz na "naturalną" to bym zrezygnował :), a WF drogawe fakt tyle ,że względnie dobrze ekonomicznie wychodzi (jeszcze zależy jaką cenę byś miał)
Printable View
jak nie potrzebujesz lepszej pompy lub nie narzekasz na "naturalną" to bym zrezygnował :), a WF drogawe fakt tyle ,że względnie dobrze ekonomicznie wychodzi (jeszcze zależy jaką cenę byś miał)
możesz zamiast zwykłych bcaa kupić purple wraath tam masz wszystko, niby drogie ale jak przeliczysz na ile Ci starczą to spoko wychodzi
jak chcesz pompy to aakg jak najbardziej, możesz też dla zabawy kupić sobie gliceryne i też bedzie dobra pompa :)
jest do tego taka wypaśna z MEGABOLA ze strzykawką !! gliceryna oczywiście :P .. a na poważnie, zajadaliście i polecacie - jeszcze nie miałem coś weny na "test" :)
jest zbiorowy watek w relacjach na tem glicery, mnie suple z tym nigdy nie jaraly. prubiwalem cl glycergrow i majt nienurywalo.
próbowałem, dla mnie fajna pompa, sporo supli takiej nie daje, to jest alternatywa dla tych co nie chcą wydawać dużo kasy, tyle że to polecam na 3-max 4 tygodnie potem już tak nie działa, jest gdzieś relacja moja i innych jak Fallen wspomniał
szukam w dziale relacji - może znajdę :), sorry za ten offtop ;) i dzięki za opinie
pump'n'go na glicynie -zapytaj manka czemu tego niemaja...scitec'a.
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?22030-Glicerol!!-Test-%29-Watek-zbiorowy-%29&highlight=gliceryna[/url]
Massacra II ma w składzie glicerol
gliceryna/glicerol
kwas tl
dobra pompka choc duoy nie urywa
pragnienie jak smok wawelski
dosc duzo cza brac
kaloryczne
glicyna
aminokwas
smiesznie male dawki
zero pragnienia
duzo wieksza pompka jak na gliceynie
zero kalori
[QUOTE=slim shady;459347]możesz zamiast zwykłych bcaa kupić purple wraath tam masz wszystko, niby drogie ale jak przeliczysz na ile Ci starczą to spoko wychodzi
jak chcesz pompy to aakg jak najbardziej, możesz też dla zabawy kupić sobie gliceryne i też bedzie dobra pompa :)[/QUOTE]
a czesto bierzesz aakg? i jak łączycz je z innymi suplami? bo zawsze przed i po treningu biorę krete + amino, wiec nie wiem gdzie wsadzić jeszcze te aakg. razem z nimi?
Chyba, ze aakg zastosować teraz w przerwie, przed następną kretą
Ale z kolei ta przerwa będzie trwać jakies 3 tyg, wiec nie wiem
edit
co do tej gliceryny itp to jakos nie ciągną mnie takie wynalazki :) jesli juz to ten WF czy aakg i wystarczy w zupelnosci :)