-
Zawsze możesz nakręcić film dokumenstly.
Bigger stronger with no legs czyli jak chodzić w długich spodniach przez całe lato.
-
Julka sio spać. Naogladalas się jakiś przystojaniakow umiesnionych polnagich w przymierzalni inspac się odechcialo ??
-
nie gora tez nie byla zdolna do cwiczen tak jak pisalem 3 miesiace zero silowni. Schlac tez sie balem bo bym mogl nie przezyc roboty do konca %-)
-
wzruszyła mnie Twoja historia ... chlip, chlip ..
:D
-
Niestety dziś nie dotarłam do endykronologa przez swoją głupote - budzik nastawiłam na złą godzinę, zamiast 6:30 na 8:00 wrrrrrr, a kolejny wolny termin za jakieś 2 tygodnie, chyba że jakimś cudem ktoś będzie taką pierdoła jak ja i się zwolni endykronolog wcześniej dzięki temu :( Bardzo zła na siebie, bo lek musi zdecydowanie mi nie pasować, obrzęk cały czas jest mocniejszy nawet przy małej dawcę i do tego skóra robi się sucha bardzo i cały czas chodzę się drapie jak jakaś zakażona :smile: - mega dyskomfort. Eh niema nic fajnego w lekach hormonalnych powiem wam :(
A ogólnie 2x interwały - DONE, i trening pośladków + brzuszek -DONE
[B]Pośladki:[/B]
Trening siłowy:
1. [B]Seria łączona[/B] : Wyciskanie sztangi na suwnicy w klędu podpartym kazdą nogą po kolei (obciążenie 30kg) 20 powtórzeń[B] +[/B] Unoszenia bioder w leżeniu ze sztangą na biodrach (obciążenie 40kg) 25 powtórzeń [B]6 serii[/B]
2. [B]Seria lączona[/B]: Przysiady w rozkroku trochę szerszym od szerokości barków (tak by móc zejść tyłkiem aż do samej podłogi) z obciązeniem w bramie z wyciągu dolnego (ile kg nie pamiętam - wszystko co było. Ogólnie kochammm to ćwiczonko, pomaga się skupić tylko i wyłącznie na pośladkach - nie rozrzerza i tak mojej nie wąskiej talii jak zwykłe przysiady ze sztangą na barkach, mniej obciąża odcinek lędźwiowy - co dla mnie ważne bo mam trochę z nim problemy, ale trzeba by tułów był lekko pochylony do tyłu, oparcie calego ciała się skupia bardziej na stopach ) 20 powtórzeń[B] +[/B] Martwy ciąg na prostych nogach ze sztangielkami po 20 kg w każdej ręcę 20 powtórzeń [B]6 serii[/B]
[B]Brzusio:[/B]
1. [B]Seria łączona[/B]: Przyciąganie kolan do łokci w zwisie (technicznie daje radę 15 powtórzeń - yeah i am a loser :smile: )[B] +[/B] Planka z 15kg talerzem na pleckach (czas maksymalny aż wszystko się zaczyną trząść i padam twarzą w matę :smile: ) [B]6 serii[/B] - NIENAWIDZĘ PONAD WSZYSTKO ĆWICZYĆ BRZUCHA :smile:
Rano interwały na orbitreku 30 minut, po siłowym interwały na bieżni 30 min - 7km
Mam nadzieje jutro poczuję swoją pupę, bo coś dawno nie miałam tam porządnych zakwasów - tęskni mi się za tym bólem kiedy nie mogę siedzieć :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489148]
i polubisz brzuszki%-)[/QUOTE]
Nigdy nie polubie brzuszki :smile: Chyba każdy ma taką partię którą nie za bardzo lubi ćwiczyć :smile:
-
Haha , no nie jest tak źle skoro w ogóle używasz go, nawet przymusowo :P
A mi jednak się udało wepchnąć na wizytę do endo jutro na rano, zadzwoniłam do kliniki przestraszyłam biedną konsultantkę że mam okropne skutki uboczne na lek i 2 tygodnie tak nie wytrzymam więc, odrazu się termin znalazł hihi..ale te kliniki.. :smile: Zresztą normalka jest że wizyta liczy się jako godzina, a lekarze prawie zawsze i 30 minut nie siedzą z klientem, nie złe mają przerwy :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489152]ta...ile siana w plecy za taka przyjemność?[/QUOTE]
Mam umowę o pracę i rozszeżony pakiet ubezpieczeniowy w enel-medzie (nawet psycholog i psychoterapeuta hihi) więc wszystko za free. To jest 1 wielki plus mojej pracy, tylko dla tego ubezpieczenia warto to piekło znosić :smile: Normalnie wizyta u endo od 150-200 zł, więc jak bym musiała płacić za każde badania i za każdą wizytę to na mój koks by nie starczyło hahaha :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489154]no wizyta wizytą i 100%płatne leki wiem bo już od połowy marca lżejszy o 5 stów jestem ale to u nosologa%-)rozmyslałem nad prywatnym ubezpieczeniem ale wole full pakiet zusu bo w prywatnych nie wszystko cwaniaczki dają jak ma być.ajak chce specjalisty to i tak płace bo kontraktów z nfzetem nie maja%-)a ci którzy maja to ich unikam%-)[/QUOTE]
no takie pakiety są beznadziejne. Ja jeszcze za żadne wizyty i badania nie płaciłam mimo że robiłam wszystko co tylko się da, ale tyle mi z pesji zabierają na ubezpieczenie że się należy mi siedzieć codziennie w tym enel medzie i tylko robić i robić i robić badania haha :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;489160]nie to ze jestem przeciwko układom itd.ale dodatkowe pakiety zdrowotne to legalna korupcja%-)ajak chce dać w łape to udaja ze nie słyszą%-)[/QUOTE]
Coś w tym jest :smile: