-
tak US jestem nudna :P Ogólnie do dieta teraz przypomina przedstartową swoją nudnością i brakiem różnorodności, już się zaczełam znowu przyzwyczajać heh :smile: Jest plus taki że robi się wszystko mega szybko i makra lekko wyliczać. Powoli nawet znikają zachcianki na coś na słodko, popadam więć w rutynę.. :smile:
Reserve diet jest fajne..tylko takie coś jest nie fajne, im więcej jem tym bardziej głodna! heh..Ale z tego co wiem każdy tak ma na reserve diet, rzeczywiście odczuwam cały czas dużo mocniejszy głód, teraz mam 1900kcal a jestem o wiele bardziej głodna niż kiedy jadłam nawet 1000 kcal :smile: Oby to znaczyło że rusza metabolizm i coś tam się dzieje...no a do tego t3 w dawcę 25mcg, niby mało a ręcę mi się przez pierwsze dwie godziny trzesą, latam heh, no i mam chęć zamieszkać w lodówcę :smile: Dalej zwiększać nie będę, bo niema potrzeby, to jest moje dawkowanie. Kolejne próby odstawić t3 bedą pewnie kiedy dojdę do dziennego bilansu 2300 kcal i przytrzymam tak ze 2 tygodnie, ogólnie chciałabym poświęcić jeszcze więcej czasu i pójść wyżej z kcal w taki sam wolny sposób, by później obcinać z dużej kaloryczności i już nigdy poniżej ok. 1600kcal nie zejść. Będę się obserować, idealnie by było poświęcić jeszcze rok czasu i dobić nawet do 3000 kcal, dając czas metabolizmowi na adaptację by uniknąć przybycia sporej ilośći tkanki tłuszczowej. Jak bym dobiła do 3000 to koniec redukcji by był przy 2000kcal, co już w ogóle kosmos :smile: Wieć.. długotrwałe cele są, chcę kierować swoim ciałem a nie żeby ciało kierowało mną, jak wyjdzie w praktyce się okaże. Ten czas poświęcam na doszkalanie się, rozwoju wiedzy i budowaniu mięchaaaaaaaaa.
Dziś po 2 tygodniach ciągłego niedospania, spała 14 godzin heh - uwielbiam takie maratony raz na jakiś czas :smile: Obudziłam się z dużo mniejszymy obrzękami, kortyzol kortyzol mnie zjada kiedy niedosypiam, jestem jak dzieciak jakiś, potrzebuje po 8-10 g snu :smile:
-
7 załącznik(i)
Chyba mi też można na scene hahahaha OMG OMG OMG czym trzeba myśleć żeby z tym czymś wyjść.. a kurde jakim cudem na werfikacji takich dopuszczają...
[ATTACH=CONFIG]8921[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8922[/ATTACH]
Teraz natomist coś z innej beczki... Christina Stron Fjaere, wszystko co mogła w europie wygrała, jak burza od mistrzost świata juniorów, do MŚ seniorek w swojej wzrostowej kat. i OPEN. Debiutowała jako PRO na Olimpii z 27 osob była bliżej 20, jakoś 17-20...... nigdy nie zrozumiem oceniania kategorii Bikini... jedyne co była zbyt sucha zdecydowanie jak na poziom amerykańskich PRO zawodniczek..ale być w ostatniej 3 dziesiątce..z takimi proporcjami i ciałem.. :(
[ATTACH=CONFIG]8923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8925[/ATTACH]
Dla porównania Ashlee, 2 raz wygrywa Olimpię 2013 i 2014...Jest zajebista owszem..podoba się i 1 i 2..ale żeby tyle miejsc między nimi było..Do tego Ashlee ma trochę końską mordę według mnie.. i porusza się po scenie jak pokraka.. no ale cóź ..dziwny świat :smile:
[ATTACH=CONFIG]8926[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8927[/ATTACH]
-
3 załącznik(i)
Przez miesiąc myślalam czy wyslać swoje dupsko na konkurs KIF...zaryzykowałam, nie wiem jakie mam szanse i czy moja pupcia bedzie doceniona hahaha
[url]http://kif.pl/www/konkursy/najpiekniejsza-pupa-kif-zdjecia/[/url]
czekam na wasze szczere zdania chłopaki. Napisane że zdjęcia mogą być jak z zawodów tak i na masie w domowych warunkach, więc wyslałam rózne z różnych okresów, 1 zrobiłam dziś samojebke heh :P
[ATTACH=CONFIG]8928[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8929[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8930[/ATTACH]
-
dwa razy na przed przed ostatnia wiadomosc mi odpisalas ? ;p
Apetyt rosnie w miare jedzenia ;p
Heh dobrze ze energia jest a w pracy jak zobacza ze rece sie trzesa to powiedza ze kreski zaczelas ciagnac ;p
No i dobrze ze juz na dluzszy czas masz plan nie bedziesz dzieki temu dzialac chaotycznie :)
Pociesze Cie ze ja tez potrzebuje 9 h zeby sie wyspac. Tyle ze ja ogolnie w nocy beast mode a rano i to wcale nie tak rano yy zdechlok mode heh.
Ta pierwsza fota to na pewno Twoja bo jakas do siebie nie podobna jestes ;p Ale wlasnie ta pierwsza fota wlasnie najlepiej uwidacznia atuty Twojej pupy ;p
Hehe odwagi tej pierwszej nie brak. No ale forma parowki tez forma dobra :D
Haha wariatka ze sie do czegos takiego zglosilas ;p no ale Ciebie nie wrzucili ? :( a jak ktos dobrze napisal ta 1. Maja to wcale nie ma hehe.
Ta pierwsza fota to na pewno Twoja bo jakas do siebie nie podobna jestes ;p Ale wlasnie ta pierwsza fota wlasnie najlepiej uwidacznia atuty Twojej pupy ;p
-
Prawdziwe atuty widoczne tylko z bliska....
Wait what??
-
Fal a Ty czasem nie chodziles kiedys w takiej koszulce batmana ? ;p
-
[IMG]http://i58.tinypic.com/2yto5lv.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=USgorn;502660]dwa razy na przed przed ostatnia wiadomosc mi odpisalas ? ;p
Apetyt rosnie w miare jedzenia ;p
Heh dobrze ze energia jest a w pracy jak zobacza ze rece sie trzesa to powiedza ze kreski zaczelas ciagnac ;p
No i dobrze ze juz na dluzszy czas masz plan nie bedziesz dzieki temu dzialac chaotycznie :)
Pociesze Cie ze ja tez potrzebuje 9 h zeby sie wyspac. Tyle ze ja ogolnie w nocy beast mode a rano i to wcale nie tak rano yy zdechlok mode heh.
Hehe odwagi tej pierwszej nie brak. No ale forma parowki tez forma dobra :D
Haha wariatka ze sie do czegos takiego zglosilas ;p no ale Ciebie nie wrzucili ? :( a jak ktos dobrze napisal ta 1. Maja to wcale nie ma hehe.
Ta pierwsza fota to na pewno Twoja bo jakas do siebie nie podobna jestes ;p Ale wlasnie ta pierwsza fota wlasnie najlepiej uwidacznia atuty Twojej pupy ;p[/QUOTE]
tak dokładnie rośnie apetyt w miarę jedzenia :smile: dobrze że ja nie sama jestem z tym bólem, taki śpioch :smile:
Jak to 1 fota do mnie nie podobna??? :smile: Założone okularki i rozpuszczone włosy :P Wzieło mnie na zdjecię przed pójściem spać, więc zgłosiłam siebie bardzo impulsywnie do konkursu. Nie opublikowane nie wiem czemu, może w sumie już za późno, za długo myślałam, konkurs do 1 października haha :smile: Się dowiem w poniedziałek. Może i lepiej jak nie opublikują bo trochę zaczynam żałować że w ogóle wysłałam..heh. Najlepiej mówisz, tłuszczyk przybył pupa większa hehehe :P
Zato Maja ma jaką górę.... zazdroszcze jej plecom i barkom, mam ją na fb.
-
[QUOTE=fallenursus;502661]Prawdziwe atuty widoczne tylko z bliska....
Wait what??[/QUOTE]
a ty się nie chwal! :P
-
[QUOTE=USgorn;502662]Fal a Ty czasem nie chodziles kiedys w takiej koszulce batmana ? ;p[/QUOTE]
nie, to nie jest koszulka DOminika :smile: :P
-
No tak jak najbardziej ona pod sylwetkowe zawody sie nadaje ale pod ten konkurs poprostu nie zbytnio ;)
No wlasnie o te okulary i wlosy rozpuszczone szczegolnie w sumie o te wlosy rozpuszczone chodzilo bo w sumie chyba na fotach nigdy nie masz ;p
No udalo sie odzyskac bo napisalem to wyzej chcialem zacytowac grubego i zniklo no ale udalo sie odzyskac wiec niech bedzie ze nie jest taki gruby ;p
[QUOTE=N3ver_quit;502677]a ty się nie chwal! :P[/QUOTE]
A i tak zapomnial napisac o tym ze nie mial soczewek i tak nic nie widzial ;p
----
Racja on ma supermana, sie dobraliscie na miescie juz porzadek bedzie panowal 24/7 ;p
-
[QUOTE=USgorn;502680]No tak jak najbardziej ona pod sylwetkowe zawody sie nadaje ale pod ten konkurs poprostu nie zbytnio ;)
No wlasnie o te okulary i wlosy rozpuszczone szczegolnie w sumie o te wlosy rozpuszczone chodzilo bo w sumie chyba na fotach nigdy nie masz ;p
No udalo sie odzyskac bo napisalem to wyzej chcialem zacytowac grubego i zniklo no ale udalo sie odzyskac wiec niech bedzie ze nie jest taki gruby ;p
A i tak zapomnial napisac o tym ze nie mial soczewek i tak nic nie widzial ;p
----
Racja on ma supermana, sie dobraliscie na miescie juz porzadek bedzie panowal 24/7 ;p[/QUOTE]
Niektórzy po prostu mają genetyke lepsza do rozrostu dołu a z górą mają problemy, tak jak ja :smile: A niektórym megaaa ciężko zbudować pupę i jak by się nie katowało ją jest nadal płaska, więc całe szczęscie że chociażby coś u mnie jest nie pod górkę :smile: Chociaż w sumie większość kobiet ma jednak problemy z górą, Maja wyjątek.
Tam mam nie rozpuszczone włosy a jakiś kompletny bałagan na głowie hahaha, no nigdy na fotkach nie mam rozpuszczonych, bo mnie wkurzająąąąąąą strasznie jak łaskoczą szyje :smile:
No własnie DOminik często nie zdejmuje soczewek na noc hehe... więc się chyba dobrze przyjrzał :smile:
-
nom ja jedynie napisalem pod katem tego konkursu a nie ze jakos formy nie ma czy cos ;p
hah ciekawy argument przeciwko rozpuszczonym wlosa ja osobiscie jestem za rozpuszczonymi wlosami oO juz myslalem ze to Dominik Karola przyslal ale to tylko sasiad na skuterze przyjechal.
Strasznie oczy sie wysuszaja jak sie nie zdejmuje pewnie te 3 dni tylko nie zdejmowal bo mial ku temu dobry powod ;p
-
[QUOTE=USgorn;502689]nom ja jedynie napisalem pod katem tego konkursu a nie ze jakos formy nie ma czy cos ;p
hah ciekawy argument przeciwko rozpuszczonym wlosa ja osobiscie jestem za rozpuszczonymi wlosami oO juz myslalem ze to Dominik Karola przyslal ale to tylko sasiad na skuterze przyjechal.
Strasznie oczy sie wysuszaja jak sie nie zdejmuje pewnie te 3 dni tylko nie zdejmowal bo mial ku temu dobry powod ;p[/QUOTE]
hehe nie no jasne , zrozumiałam o co ci chodzi :smile:
jak bym miała takie gęste włosy jak moja siostra bym chodziła w rozpuszczonych hehe, a tak to wiesz.. :( :( :(
nie Dominik jest leniwa pierdoła, i często nie zdejmuje soczewek, tak Dominik czytaj czytaj!!! Walcze z tym hehe
oczy masakrycznie się wysuszają
-
e tam kazda kobieta narzeka na gestosc wlosow ;p
oo widzisz a prezentuje sie na aktywnego takiego ciekawie chociaz czy rzeczywiscie rano czy tylko budzik ustawia na ta godzine, chociaz w sumie nieraz go atakowalem kolo 11 naszego czasu to odpisywal (nie celowo tak bezswiadomie ze u niego jeszcze noc prawie) Wiec na tym froncie zadnego hot newsa sie nie znajdzie... No ale nie wiem moze Tobie jakis przyjdzie to dawaj dawaj ;p
no a jeszcze wieczorem na balecie popij dobrze i na drugi dzien zdejmowac to jakby jakas szpachla sie to robilo hehe dlatego nie pije (nie no zartuje nie dlatego)
-
[QUOTE=USgorn;502693]e tam kazda kobieta narzeka na gestosc wlosow ;p
oo widzisz a prezentuje sie na aktywnego takiego ciekawie chociaz czy rzeczywiscie rano czy tylko budzik ustawia na ta godzine, chociaz w sumie nieraz go atakowalem kolo 11 naszego czasu to odpisywal (nie celowo tak bezswiadomie ze u niego jeszcze noc prawie) Wiec na tym froncie zadnego hot newsa sie nie znajdzie... No ale nie wiem moze Tobie jakis przyjdzie to dawaj dawaj ;p
no a jeszcze wieczorem na balecie popij dobrze i na drugi dzien zdejmowac to jakby jakas szpachla sie to robilo hehe dlatego nie pije (nie no zartuje nie dlatego)[/QUOTE]
hehe, on tak aktywny przez cały dzień że na wieczór już po prostu nie starcza sił na taką chwilową czynność hehehe
-
Uu teraz przez to co napisalas bedzie mial depreche ale dzieki temu jest szansa na jeszcze jeden nowy nr BB maga z hitem na okladce ;p
-
[QUOTE=USgorn;502695]Uu teraz przez to co napisalas bedzie mial depreche ale dzieki temu jest szansa na jeszcze jeden nowy nr BB maga z hitem na okladce ;p[/QUOTE]
miałam na myśli tylko soczewki haha :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;502696]miałam na myśli tylko soczewki haha :P[/QUOTE]
nic ta wiadomosc sie skasuje i bedzie hit ;p
-
1 załącznik(i)
Ok pierwszy raz od 10 miesięcy zrobiłam zdjęcie brzucha..swojego zallanego brzucha, którego strasznie się wstydze teraz..chociaż zawsze go się wstydziłam hehe..w każdym bądź razie za tłuszczykiem i wodą chowa się dosyć mocny brzuch i sporo mięska, zaczeły się znowu zarysowywać skosy co w sumie dziwi przy takiej (wysokiej jak dla mnie) kaloryczności i takim podlaniu.
[ATTACH=CONFIG]8931[/ATTACH]
-
Hm jeszcze zmiany są takie że zyłki wszystkie są wyżej, bliżej skory, nie wiem jak to określić, w każdym bądź razie nigdy nie miałam tak by wiedzieć na nogach, klatce czy brzuchu by widoczna była siatka z żyłek
Filmik WORK THAT BOOTY :P wpadła mi ta piosenka, non stop chodze sobie nucę hehe
[video=youtube;hLJqmGxhtcY]https://www.youtube.com/watch?list=UUdAWWm5lWMVQ1bNXNKSPHag&v=hLJqmGxhtcY[/video]
-
1 załącznik(i)
Dziś próbuje wlaczac niektore produkty do zywienia, zaczelam od samych bialek jaj, narazie nic nie swędzi hehe
omlet z 8 bialek jaj, cynamon, crystal lighe, i 25 gr oleju kokosowego yummiii jak się stęsniłam za omlecikami
[ATTACH=CONFIG]8932[/ATTACH]
-
w jajkach siedzi beta alanina wiec moze swedziec ;p
dobrze jest zaloze sie ze naprawde bardzo malo osob w Twojej sytuacji byliby w stanie utrzymac taka forme ;)
-
1 załącznik(i)
no jajka są częstym alergenem u wielu osób, np. moja mama też nie może jeść jajek w ogóle. No raczej wielu osób z moimi problelemami zalewa się od 20-30 kg tluszczu, ale to wynika z tego że nie chcą dopilnować diety i chociażby ograniczyć te tycia do 10-15 kg. To lepiej niż 30 :smile:
Ok wrzucam dziwne zdjęcie ale macie patrzeć pod kątem sportowym! Zadnego erotycznego podtekstu heheh. Zarysowują się dwójki i cel osiąga się, pośladkowy sie oddziela od długłowego, będzie serduszko i trójkącik <3
[ATTACH=CONFIG]8933[/ATTACH]
-
Pod takim kątem to ja moge oglądać cały czas ;) Jako zdrowy facet powiem tylko ufffffff, nic nie powiem - poezja ;))))))
-
No dokladnie.
Haha ale wyskoczylas z ta fota ;p Nowa poze na zawodach wprowadza dzieki Tobie ;p A tak powaznie masz racje ze widac zarysowania ;)
-
2 załącznik(i)
na żywo wygląda lepiej :P ale mega się cieszę, pamiętam jak nie całe pół roku temu patrzyłam jak ktoś tak ma z tyłu ud i płakałam nad tymi zdjęciami że tez tak chcę i jak bym nie musiała tych nóg katować i dupska to zrobię, tylko zazwyczaj takie coś widać przy wyrzeźbieniu lub przynajmniej dosyć małej ilości body fat, tym bardziej u kobiet, nasze nogi uwielbiają trzymać ocean wody i zalewać się tłuszczem, więc fakt że z taką ilością tłuszczyku i wody jak teraz mam dwójki zaczynąją być widocznie jeszcze bardziej cieszy. Nie stoje w miejscu co daje siły by dalej walczyć o swoje, bo progres motywuję jak nic innego.
hahah no wiesz niektórzy tak i pozują ...patrz :smile: hahaha, normalnie płacze nad tymi zdjęciami ze śmiechu
[ATTACH=CONFIG]8943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8942[/ATTACH]
[QUOTE=Wikidajło;502711]Pod takim kątem to ja moge oglądać cały czas ;) Jako zdrowy facet powiem tylko ufffffff, nic nie powiem - poezja ;))))))[/QUOTE]
heh no wiesz.. zauważtyłam że Panowie lubią mnie kiedy jestem bardziej hmmm nie taka chudzina i zombi jak byłam przed zawodami, a tylko teraz kiedy są kształty kobiece :P
-
aaa i US, na temat jajek, niestety po 1.5 godziny się zaczeło mega swędzenie itd itp P:smile: więc jajka out kiedyś jeszcze raz spróbuje narazie nie czas
-
haha no szczegolnie ta druga fota dobra.
no szkoda moze nastepnym razem sie uda.
-
[QUOTE=N3ver_quit;502715]
heh no wiesz.. zauważtyłam że Panowie lubią mnie kiedy jestem bardziej hmmm nie taka chudzina i zombi jak byłam przed zawodami, a tylko teraz kiedy są kształty kobiece :P[/QUOTE]
Prosty ze mnie jest "góral" więc napisze tylko że "bufecik" masz 1 klasa ;)
Pozdrawiam ;)
-
[QUOTE=USgorn;502717]haha no szczegolnie ta druga fota dobra.
no szkoda moze nastepnym razem sie uda.[/QUOTE]
juz sie pogodziłam że jest tak a nie inaczej, czas pokaże
-
[QUOTE=Wikidajło;502718]Prosty ze mnie jest "góral" więc napisze tylko że "bufecik" masz 1 klasa ;)
Pozdrawiam ;)[/QUOTE]
heh dzięki, zapierdalam na ten bufecik :smile: :P
-
Zglodnialem.
A dwa to naprawdę Zadko która by tak zmasowala bo panicznie boją się o utratę formy paranoiczki ale bez masy niema klasy. Tu raczej gołym okiem widać co z tego wyjdzie pod kontrolą kogoś kumatego w temacie.
Buffet prima sort wyzerka dobra nie dla królików bo sałaty brak ...
-
[QUOTE=fallenursus;502723]Zglodnialem.
A dwa to naprawdę Zadko która by tak zmasowala bo panicznie boją się o utratę formy paranoiczki ale bez masy niema klasy. Tu raczej gołym okiem widać co z tego wyjdzie pod kontrolą kogoś kumatego w temacie.
Buffet prima sort wyzerka dobra nie dla królików bo sałaty brak ...[/QUOTE]
heh ty jak zawsz w swoim stylu :smile: zresztą wiesz że też jestem paranoiczką i masa jest wymuszona hahaha :P ale wszystko się dzieje nie bez przyczyny , i jesli dzięki temu zbuduje sporo mięcha to jest tego warte :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;502724]heh ty jak zawsz w swoim stylu :smile: [/QUOTE]
Nie ma sensu zmieniać czegoś co jest dobre :)
-
wzielo mnie wspominki wczoraj..ogladalam stare zdjecia..filmiki z zawodow któe nagrywane byly prywatne przez siostre i byłego, wrzucam pare :smile:
[video=youtube;hWl91wSddXQ]https://www.youtube.com/watch?v=hWl91wSddXQ[/video]
wychudzony szczurek, twarz jak nie moja :smile:
[video=youtube;BzWeB5ElkPY]https://www.youtube.com/watch?v=BzWeB5ElkPY[/video]
No i jednak wyszłam na następny dzień heh:
[video=youtube;DLsXGMr2r-I]https://www.youtube.com/watch?v=DLsXGMr2r-I[/video]
trochę back stagu
[video=youtube;6cr0k-RPYfs]https://www.youtube.com/watch?v=6cr0k-RPYfs[/video]
[video=youtube;Q0Pghnewwy8]https://www.youtube.com/watch?v=Q0Pghnewwy8[/video]
-
-
[QUOTE=N3ver_quit;502724]heh ty jak zawsz w swoim stylu :smile: [/QUOTE]
Przeciez do tej pory nikt sie nie skarzyl....a nawet jak sie skarzyl to zostal zakopany i przestal sie skarzyc :)
--------
Filmik1. Ale Twoj byly mial tepe teksty nic dziwnego ze juz jest bylym ;p a ogolnie dorwalas sie jakbys tydzien nic nie jadla ;p
Filmik2. Oprocz jedzania to jaralas cos do tego ? ;p
Filmik3. Pupcie to juz od dawna masz najepsza ;p nie boli twarz od takiego usmiechania sie cale zawody ? ;p
-
[QUOTE=USgorn;502736]Przeciez do tej pory nikt sie nie skarzyl....a nawet jak sie skarzyl to zostal zakopany i przestal sie skarzyc :)
--------
Filmik1. Ale Twoj byly mial tepe teksty nic dziwnego ze juz jest bylym ;p a ogolnie dorwalas sie jakbys tydzien nic nie jadla ;p
Filmik2. Oprocz jedzania to jaralas cos do tego ? ;p
Filmik3. Pupcie to juz od dawna masz najepsza ;p nie boli twarz od takiego usmiechania sie cale zawody ? ;p[/QUOTE]
mnie nie zakopie ja mogę się zkarżyć haha, ma słabość do mojej pupy haha
filmik1. heh było mineło. A tak dorwałam się..w zasadzie się tak czułam..tyle miesięcy sam ryż z kurakiem, 800 kcal ostatnim miesiącu, tyle treningów...ostatni tydzień przed zawodami wszystko bez smaku bo nawadnianie i odwodnienie, i w zasadzie przy odwodnieniu 2 dni ostatnie jadłam..prawie nie jadłam to było po ok 30 gr kurczaka 5 razy dziennie i pol torebeczki ryzu podzielone na caly dzien bez warzyw od tygodnia, nic co zawiera sod :smile: No i ten filmik jest z ok 22 wieczoru sobota po 1 starcie w juniorach i w niedzele ten nastepny w pucharze co wrzucilam filmik, a nie piłam od rana piątku ani kropli wody, więc szkoda że nie nagrałam filmik jak ja się męczyłam po tym chwilowym szczęsciu i zabawie z pizza :smile: Susza była taka że musiałam leżeć przynajmniej mokrym kawałkiem waty moczyć usta :smile:
2. Nic nie jarałam hahaha, to tak szamka mnie trzepie, najprawdziwsze najszczersze szczęście na twarzy :smile:
3. Hehe dziękuję, chociaż teraz widze że była beznadziejna w porównaniu do teraz :smile: Na redukcji sporo z tyłka leci, zobacze co z tej okrągłości zostanie :smile:
Twarz boli - serio, cała szczeka, a do tego ciężko się uśmiechać bo sucho w buzi i wargi do zębów się przyklejały hahaha. Boli nie tylko twarz a całe ciało od wyginania się, największe zakwasy po tym na plecach nogach i brzuchu :smile:
Wiesz dlatego strasznie się wkurzam kiedy ktoś mówi że to nie sport wszystko co robimy a tylko konkurs..ja pierdole..żeby każdy poczuł jak do tego "konkursu" się przyszykować..ile to sił poświęcenia.. latami dalej trenowac..progresować.. i ktoś mówi że to nie sport. heh Chociaż niektórzy wychodza w takiej formie że rzeczywiście z biegu i po 2 wizytach na siłowni
-
hehe dla Ciebie bedzie mial bardziej pomyslowa kare ;p
no odwodnienie moze sie ostro w znaki dac tez przez taka nagonke na sol duzo osob cwiczacych spozywa jej za malo (nie mowie tu o zawodach bo to wiadomo ze potrzeba sie odwodnic tylko tak zwyczajnie)
3. No teraz jest lepiej a co bedzie za 3-5 lat.
Haha dobre no ale trzeba sie raz na te zawody poswiecic.
No moze i niektore zawody wygladaja komicznie tyle ze na scenie sie jest pare minut a przygotowywuje sie przez caly rok i ogolnie nie odbiega od zadnego sportu kulturystyka/fitness a nawet niektore przegania czasem i wkladem jaki trzeba wlozyc