-
Krystian, bo ta Kurwa(choroba) nie wie z kim ma do czynienia , proste :)
-
[QUOTE=USgorn;488936]a czym tu sie chwalic bedzie forma na zawody kulturystyczne ( i nie mam tu na mysli wagi pizdzikow 80 kg ) to sie bede chwalil %-)[/QUOTE]
waga 80kg czystego mięska nie jest tak mało - tzn wszystko zależy jaki wzrost :smile:
-
yy nie wiem jak zaczac zdanie zeby bylo dobrze bo albo wychodzi pedalsko albo glupio. To zrobie tak %-) .Imo byk>chudzielec. wzrost mam przecietny bo 180 cm.
-
no wczesniej myslalem ze 90 kg czystego miecha przy przecietnym wzroscie to duzo...mylilem sie pozniej zobaczylem byka 100 kg i wcale nie byl taki duzy jakby sie wydawalo %-) wiadomo wrazenie robil ale w wyobrazeniu 100 kg mialem wieksze. Zreszta lepiej postawic poprzeczke za wysoko niz za nisko.
-
Hihi rośnijcie chłopaki :smile: Kwestia gustu, lubię estetyczne sylwetki u facetów, przy 180 cm całkiem ok by było mieć 100 kg po wyrzeźbieniu, nawet bardzo ok i smacznie arrrr :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;488951]ja mam 184 i jak miałem 90kg na zyłce to wygladałem jak pizduś%-)[/QUOTE]
Może najwyższy czas zacząć trenować nogi..
-
Hihi tak... ciągle mało, ja kiedyś marzyłam wyglądać tak jak teraz, a teraz patrze i myśle OMFG jak jak źle wyglądam :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;488962]otym jak bardzo źle wygladasz to moze kiedyś ocenie%-)[/QUOTE]
Napewno ten dzień przyjdzie :) some day...
-
[QUOTE=Pikaczu;488965]mamy czas%-)[/QUOTE]
Uhum, jutro na 9 rano mam wizytę u endykronologa, przycisnę go do ściany i zmuszę wypisać mi diuretyk lub inny lek hormonalny bo mam dosyć bycia chomikiem :smile: Jeszcze kolega w pracy zrobił "fajny" komplement, mówi do mnie : "widze że trochę więcej ciebie się zrobiło, wcześniej byłaś wychudzona, a teraz wyglądasz...hmmm na silną" i weź tu coś wytłumacz .. że to nie tłuszcz a woda.. każdy myśli że zwariowałam i zaczełam się objadać po zawodach :( :( :( Więc odpowiedź była krótka: "Nie wyglądam na silną a jestem, robię masę" i hihi haha, a w środku aż ze złości wszysko się przewraca i płakać się chcę. Kurde zamknę się w mieszkaniu niedługo i nie będę wychodzić nigdzie :(
-
[QUOTE=Pikaczu;488970]mi jak kumple mówia że strasznie puchudłem to odpowiadam ze jeszcze potrafie wpierdolic za dwóch.albo mówie bo mam hiv i raka żołądka a polski rząd długo nie pociagnie%-)[/QUOTE]
pozytywnie o niegatywnym hehe :smile: