[QUOTE=Bull2;456123]Kiedy bierzecie białko w prochu przy dobrej diecie, zalozmy bez wiekszych brakow. Po treningu, w ciagu dnia jakos, do snu ?[/QUOTE]
jak bez wiekszych brakow to po co odzywka?
Printable View
[QUOTE=Bull2;456123]Kiedy bierzecie białko w prochu przy dobrej diecie, zalozmy bez wiekszych brakow. Po treningu, w ciagu dnia jakos, do snu ?[/QUOTE]
jak bez wiekszych brakow to po co odzywka?
Wlasnie zeby bylo wszystko cacy. Nie wiem kiedy jest najbardziej skuteczne doładowanie sie bialkiem. Po treningu gainerka pijam, a na kolacje czyt. posilek do snu zawsze mam twarog albo tune
wtedy kiedy masz braki czyli posilek w ktorym nie dostarczasz bialka wtedy jest najkorzystniej.
ja pije po treningu, rano ewentualnie kiedy nie dam rady zjeść pełnego posiłku
Arginine ładowac caly tydzien, tylko w dni treningowe, a moze odpuszczac branie ari np. w dni nóg ?
[QUOTE=Bull2;456256]Arginine ładowac caly tydzien, tylko w dni treningowe, a moze odpuszczac branie ari np. w dni nóg ?[/QUOTE]
osobiście nie widzę wielkiego sensu w suplementacji w inne dni niż treningowe
jw. najlepiej brać w dni treningowe, chociaż niektórzy jedzą w nie treningowe argumentując regeneracją
czy kreatyna jest antykatabolikiem?
yup:) :P
[QUOTE=slim shady;456281]jw. najlepiej brać w dni treningowe, chociaż niektórzy jedzą w nie treningowe argumentując regeneracją[/QUOTE]
dziala rowniez na palkinsona :)30-20min przed dwie lyzeczki.