na wl 7-5rps 85-80kg,potem na hantla skos+ 26kg, na france 18kg hantel,prostowanie 15
Printable View
na wl 7-5rps 85-80kg,potem na hantla skos+ 26kg, na france 18kg hantel,prostowanie 15
barki+kaptury
-wyciskanie hantli 4x8-5 24-32kg
-unoszenie bokiem 4x12-8 15-18kg
-'ciagniecie raczki wyciagu dolnego bokiem' niewiem jak to sie nazywa ale tez na boczne 3x10 3 sztaby czyli chyba 15kg
-unoszenie z opadu 4x10-8 9-12kg
-szrugsy sztanga na suwni z przodu+z tylu seria laczona 4x12-5 50-85kg bylo by wiecej ale chwyty puszczaly
idealne te szrugsy na suwnicy,zajebiscie poczulem kazda czesc,a po ostatniej serii tak mi kark spompowalo ze przez kilka minut wygladalem jak amstaff,jeszcze tak mi tetnica podeszla pod sama skore na szyji ze wygladala jak zyla grubosci malego palca,w sumie niewiem od czego tak ale fajne jak nie moglem glowy przekrecic .
szama ok,jedyne co to twix xxl,ale to potreningu .
ile gdzies mozna jaj jesc dziennie,bo ja niewiem czy troche nei zaduzo ale ostatnio pochlaniam 12 dziennie,4 na sniadanie,4 na inny posilek, i 4 na noc,stanie sie cos?
umrzesz.
to wychodzi 84 tygodniowo,ale taniej niz mieso wiec mi pasuje,ale mama mi mowi ze za pare lat bede tego zalowac,a wtedy mi nie da pieniedzy na leczenie
lelum polelum kurwa ja jem czasem po 15,
No wiesz mówi się że powinno się jeść 3 żółtka na 10 białek, ale np dwóch moich znajomych już od dawna je po 8-10 jaj dziennie, a wszystkie badania mają dobre. W żółtku masz sporo potasu, siarki, wapnia czy lecytyny która m.in reguluje poziom cholesterolu, poprawia zdolność koncentracji i panowanie nad stresem, a cały czas jeszcze mówi się że jaja podnoszą cholesterol[IMG]http://img831.imageshack.us/img831/4679/morda.gif[/IMG]
Jak to jest do końca z tą awidyną, która blokuje przyswajanie biotyny H? po obróbce termicznej nie jest przypadkiem neutralizowana?
BTW> Lekarze twierdzą, że nie powinno się jeść więcej niż 5 jaj tygodniowo, a że sam jem 5 dziennie to znaczy że umrę?[img]http://imgcash4.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif[/img]
obejrzyj sobie seminarium treningowe z r. słodkiewiczem, to się dowiesz dobrych rzeczy, albo przynajmniej nie bedziesz sobie głowy zawracał takimi głupotami, wiedząc że radek na tłuszczowej diecie łoił ile hmmm, nie chce mi się szukać momentu, ale z 12-16 dzienne całych jaj. więc prawdopodobnie przeżyjesz, o ile nie bedzie tych jaj próbował połykać w całości.
na co jest ta dieta tluszczowa?
nie tylko chodzi mi o czynniki zdrowotne albo niezdrowotne ale tez np ilosc tluszczu,czemu tylu ludzi je je nasniadanie skoro tak wolno sie wchlaniaja,
[QUOTE=luo;409505]Jak to jest do końca z tą awidyną, która blokuje przyswajanie biotyny H? po obróbce termicznej nie jest przypadkiem neutralizowana?
[/QUOTE]
awidyna jest neutralizowana juz po pasturyzacji. czasami jak sie spiesze to wchlaniam jajca prosto z kartona, i yebie mnie to ze smakuja jak gluty...:)