-
[url]http://www.bcaa.pl/peak/x_pump_fusion_1400g_3179.html[/url]
TESTOWAŁ KTOŚ- interesują mnie wasze odczucia i opinie na temat tego suplementu . :) ogólnie jak oceniacie firmę peak, bo niby producent może pisać na etykiecie a jest inaczej... Wolę się upewnić. ;D
-
w Carbonox z Olimpu jest L-arginina. Carbo biorę jakieś 30 min po tren, ale nasunęła mi się myśl, aby jedna porcję brać przed tren a drugą 30 min po. Powodem jest zwiększenie produkcji tlenku azotu, co pociaga za sobą lepsze ukrwienie itd... co sądzicie?
-
sadze ze powinienes zalozyc relacje i testowac te pomysly co masz co chwila i je opisywac.
-
Czyli aż tak będzie wyczuwalne carbo 30min. przed treningiem ? :P i po tej 300mg argininy aż taka pompa idzie ? :)
Nie czytaj aż tak dokładnie tych etykietek :P
-
witam:)
co sądzicie o białku alphamale masix protein? cena - 91zł 2,550g ( w skłądnie białko wpc i spi )
-
[QUOTE=Gangsta Latino;455103]w Carbonox z Olimpu jest L-arginina. Carbo biorę jakieś 30 min po tren, ale nasunęła mi się myśl, aby jedna porcję brać przed tren a drugą 30 min po. Powodem jest zwiększenie produkcji tlenku azotu, co pociaga za sobą lepsze ukrwienie itd... co sądzicie?[/QUOTE]
no tak możesz to dodać do kreatyny i bcaa przed treningiem+ jakieś 6 g aakg po treningu ten sam zestaw
-
[QUOTE=neoxiu;456046]witam:)
co sądzicie o białku alphamale masix protein? cena - 91zł 2,550g ( w skłądnie białko wpc i spi )[/QUOTE]
ja mam bcaa z tej firmy :) bardziej bym ci polecił izolat białka Peak dokładasz 50zł i masz 2 kg zajebistego białka skład jest mocny :)
-
Kiedy bierzecie białko w prochu przy dobrej diecie, zalozmy bez wiekszych brakow. Po treningu, w ciagu dnia jakos, do snu ?
-
ja biorę poł godziny po sniadaniu (serwatka), potem bezpośrednio po treningu (izolat) i ostatnia dawka pół godziny przed snem(kazeina)
-
po treningu. A w DNT obojętnie kiedy