ok ale przez kilka treningow bedzie podchwyt bo mi latwiej,jeszce lekko bicepsa zaangazuje a jak sie sila wyrobi bedzie szeroki nachwyt
obecnie szeroko nachwytem 3 i pol a po 1 minucie odpoczynku z 2 wiec narazie nie ma sensu
Printable View
ok ale przez kilka treningow bedzie podchwyt bo mi latwiej,jeszce lekko bicepsa zaangazuje a jak sie sila wyrobi bedzie szeroki nachwyt
obecnie szeroko nachwytem 3 i pol a po 1 minucie odpoczynku z 2 wiec narazie nie ma sensu
zaczynaj jak Ci łatwiej, ważne żebyś się wyrabiał
[ATTACH=CONFIG]4600[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4599[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4598[/ATTACH]
[video=youtube;p7CaiWxKYBo]http://www.youtube.com/watch?v=p7CaiWxKYBo&feature=player_detailpage[/video]
nie wiem czemu to wstawilem.
a ty tam masuj masuj, jak przekroczysz 115kg to bediemy myslec jak tu dobrze poredukowac.
bez przesady,jeszcze kilka 'czystych' kg i mozna zbijac
Fall chyba troszkę Cię poniosło z tymi 115;P z 15kg musiałby jeszcze dorzucić, bo Rocky waży pewnie teraz w granicach 100kg, nie mylę się?;)
tak,102 dokladnie,ale dla mnie juz troche duzo bo juz to wyraznie odczuwam przy chodzeniu bieganiu itp,wiec niechce juz zbednych kg,jak by nie bylo, miesiac przed wakacjami zaczne zbijac chociaz do 95 w pasie bo narazie jest o 5 cm za duzo
siema
to wszystko co bylo pisane tu z kilogramami jest nieaktualne,w piwnicznej silce byly zle powazone talerze,najprawdopodobniej wazone na zwyklej wadze lazienkowej z odjetymi kilga kg w dol,dzis bylem na publicznej i na klatke poszlo 85x7powt bez pomocy a kilka dni temu na naszej silce 75x6 z pomoca,co jest strone albo dwie wczesniej nawet opisane wiec szacujac na mc,na barki,wioslo,uginanie biceps,francuz pojdzie ok 10kg wiecej niz bylo tu pisane
wiec klata+triceps
-wl 4x7-5
-wl skos+ hantle 4x7-6
-baterflaj 2x15 na szybka dojebke
-francuz hantle 4x6,6,7,9 zdropsetem
-prostowanie w oparciu 4x5-10
trening spoko,klatka napuchnieta,a reki wyprostowac nie umialem,krotkie przerwy,dobra pompa, a z okazji zblizajacych sie swiat sp przelaczyl na radio maryja,i trening przebiegal przy najświeższej relacji na zywo z watykanu,ale dla mnie to nie mialo wiekszego znaczenia bo trening sam w sobie szedl fajnie .
przed chwila wrocilem z roweru,30 min,nawet probowalem na tylnim ale to hardkorowa damka z blotnikami do ziemi i bagaznikiem wiec nie dalo rady . i odziwo po srodowych plecach z bicepsem,juz drugi dzien boli biceps, po jedynie 4 seriach,wiadomo duzo mniej niz wczoraj ale jeszcze czuc : )
szama :
-4jaja owies
-owies 2 jaja serwatka (niebylo miesa
trening,po banan serwatka
-duszona kura ryz brokul
-duszona kura chlyb razowiak,pomidor
-wiejski,lniany
bajce pracują Ci też przy robieniu pleców, więc to zasługa nie tylko tych 4s :p
czemu nie piszesz obciążenia? jak nie zaczniesz to nie będę wchodzić tutaj