wiem wiem mowia mi tez niektozi ze pod wzgl genetycznym mam je dobre ,i ze jak bym je robil od poczatku to by byly juz fajne kopyta wiec to tez mnie zacheca zeby je robic
Printable View
wiem wiem mowia mi tez niektozi ze pod wzgl genetycznym mam je dobre ,i ze jak bym je robil od poczatku to by byly juz fajne kopyta wiec to tez mnie zacheca zeby je robic
dobra dzis treningu nie ma ale cos napisze zeby temat nie spadl jeszcze nizej
no to moze co zjadlem dzis:
1.serwatka owies
2.4 bułki z pasta z wedzonej ryby i jajek,pomidor
3. 3 pikantne chickenburgery
4.tunczyk ryz salata
i potem moze twarog z konfitura
z tymi nogami przesada,zrobilem je w niedziele a do dzis nie potrafie lydki rozciagnanc bo ból jak niewiemco,poslady dwojki i czworki tez godnie czuc
dlatego tez dzis nie poszlem do kuzni bo mialy byc plecy ale jak bym mc robil w takim stanie
mc mozna robic na suwnicy?
dzis bede na publiczej silce to bedzie dostep
i czy biale pieczywo na masie moze sie czasem pojawic bo do schabu nie ma czym zagrysc bo ryz sie skonczyl a bułki mam tylko w chlebaku
plecy i bcps
-sciaganie drazka do karku 4x12-8
-unoszenie tlowia z opadu+15kg 4x10-6 wyraznie izoluje prostownik bo pieczenie jak nigdy
-wioslo hantlem 4x8 8 8 8
-supinacja hantlami 4x10-7
szama ok po treningu jedynie wafle nadziewane toffi bo bananow nie bylo .
[QUOTE]mc mozna robic na suwnicy?
dzis bede na publiczej silce to bedzie dostep
i czy biale pieczywo na masie moze sie czasem pojawic bo do schabu nie ma czym zagrysc bo ryz sie skonczyl a bułki mam tylko w chlebaku [/QUOTE]
możesz zagryzać białym, na masie możesz sobie pozwolić na więcej odstępstw
po co robić mc na suwnicy ? wykorzystaj moc tego ćwiczenia
[QUOTE]-sciaganie drazka do karku 4x12-8[/QUOTE]
czemu na drążku się nie podciągasz ?
Wszystko pięknie ładnie, ale ja się pytam gdzie są filmy???
PS> Na drążku się nie podciąga pewnie dlatego, że jest za ciężki;)
to żadne wytłumaczenie, ja przy wadze +100 się podciągałem, może szału nie było, ale zawsze do przodu
potem dłuższa przerwa od drążka, czego trochę żałuje
nie ma co mówic kto ile warzy bo jeden wazy 100kg i jest pełen fat inny sam miesien:P Ale jednak podciagac sie jest dobrze ;)
luo na publiczna jakos tak hujowo mi bylo brac aparat,szczegolnie ze to male pomieszczenie z duza iloscia osob, ale jak jestem u siebie to czesto nagrywam,przewertuj kilka stron,tyko ze juz posuuwane
slim ostatnio sie podciagalem podchwytem ale mam za malo sil,jednorazowo podciagne sie 4-5 razy,wiec proboje sciaganie drazka wyrobic troche sily
[QUOTE]slim ostatnio sie podciagalem podchwytem ale mam za malo sil,jednorazowo podciagne sie 4-5 razy,wiec proboje sciaganie drazka wyrobic troche sily [/QUOTE]
no i dobrze zrobisz kilka serii po 4-5 i będzie git, za jakiś czas będziesz się podciągał 6 razy, potem 7 i będzie szło do przodu, wyciąg nie zastąpi drążka, wzmocnisz przy okazji chwyt i przedramię