ok powiem, 78kg na 6 powt,potem reszta z pomoca, nic nie mowcie wiem ze powinno byc min. 20kg wiecej
Printable View
ok powiem, 78kg na 6 powt,potem reszta z pomoca, nic nie mowcie wiem ze powinno byc min. 20kg wiecej
Nie jest źle
[QUOTE=.rocky;408131]ok powiem, 78kg na 6 powt,potem reszta z pomoca, nic nie mowcie wiem ze powinno byc min. 20kg wiecej[/QUOTE]
[img]przytul[/img]
;p
[QUOTE=.rocky;408122]nie pisze bo sa smieszne[/QUOTE]
rozpisujesz trening dla publiki czy dla siebie? zebys po pewnym czasie mógł wrócić kilka stron wcześniej i zobaczyć jakim ciężarem robiłes?
[ATTACH=CONFIG]4565[/ATTACH]wieprz szpinak ryz
[ATTACH=CONFIG]4564[/ATTACH]
mam dobrą pamiec,ale dobra zaczne rozpisywac
[QUOTE=.rocky;408131]ok powiem, 78kg na 6 powt,potem reszta z pomoca, nic nie mowcie wiem ze powinno byc min. 20kg wiecej[/QUOTE]
Pewnie i tak mnie nie posłuchasz ale przy takim ciężarze nie robi się jeszcze z pomocą partnera,zamiast tych ostatnich ruchów z pomocą zrób lepiej sam dodatkową serię.
drążek bez obrazy ale gadasz głupoty , jeden rps max ma 150 , drugi 80 . Ostatnia seria z sparing partnerem do załamana + faza excentryczna+ wolne opuszczanie , bez sęsu jest w ostatniej serii znów mieć zapas powtózeń .
dajesz roki !
w 3-4 serii sam moglem wykonac tylko do 3 i pół powt a 2 z pomaca zeby dobic do 6,a ta pomoc to taka ze 1 cm w gore=15 sekund
masz problem w mozgu.
serio.
wbij sobie do czaszki ze to zrobisz, i zrobisz.
fallen chcialbym zeby tak rzeczywiscie bylo,wbije sobie do czaszki ze wycisne kazdy ciezar poczym podejde pod wl 350kg i go wycisne..
ponoc teraz jest moda na duzy zakres powt,z koleji ja teraz na wszystko oprocz lydek i przedramion bede robic nie wiecej niz 6 powt,po dwoch takich treningach moge powiedziec ze podoba mi sie tak i fajne sa takie treningi ciezkie ale konkret,i to juz nie rosne wiec co mam do
stracenia-nic,wiec zobaczymy..