-
[quote]Największą masakrą jest chyba zjeść pół słoika ogórków kiszonych i wypić tą wode z nich... Mam pisać co się wtedy dzieje, czy ktoś już tak próbował ? :twisted:[/quote]
na mnie takie rzeczy nie działają ale moge napisac jak podziałało na mojego kumpla który takie cos zrobił...
TAAAAAAAAAAAAAAAKA SRAAAAAKA.... [img]http://img364.imageshack.us/img364/350/termonter1rc.gif[/img]
-
-
długo jeszcze będziecie rozmkiniać kwestię stolca :>
może otwórzcie jakąś Kakalandię czy cos :P
-
słusznie LoLi :mrgreen: ile można ??
-
jak kogoś to tak bardzo interesuje to zapraszam na [url]www.kupa.pl[/url] :lol: :lol:
-
-
śpicie już czy jak ? taka piękna gorąca noc jest :D
-
goraca... chyba w grecji :D
-
ja sie dzisiaj tak wymeczyłem na rowerze a i tak nie moge spać..
-
ja od pol roku nie jezdze na rowerze bo nei moglem nigdy przez to zlapac masy... ale robiac dziennie po 100 km w kilka h to co sie dziwic.. brakuje juz mi roweru... przytylem 6 kg od stycznia jeszcze chce 6 kg i bedzie dobrze :D
-
a kto powiedział ze ja na nim intensywnie jeździłem [img]http://img364.imageshack.us/img364/350/termonter1rc.gif[/img] do kumpla, a potem do tesco po piwo.. :mrgreen: wogóle nie moge sie śmiac ani kaszlec bo przesadziłem wczoraj z treningiem na brzuch.. :neutral:
-
-
degustator - u mnie noc była gorąca, nie wiem jak u Ciebie :P
-
[quote]wogóle nie moge sie śmiac ani kaszlec bo przesadziłem wczoraj z treningiem na brzuch..[/quote]widze ze wziales sie na powaznie za treningi :) powodzenia :)
-
[b]Jose[/b], jak tam idzie praca i treningi
-
wczoraj w nocy pisalem co sie wydarzylo ale dzis tego nie ma na forum :[
zajrzyj do tematu wyjezdzam zaraz tam wszystko opisze :mrgreen:
-
Pierwszy weekend wakacji, to wszyscy się bawią :D nie ma nikogo ciszaaaa :P
Widze, że sama tu zamulam :mrgreen:
Moje przygody może jutro będą miały swój początek, narazie posiadówka w domku przed kompem :]
-
nom... i temat zamarl :cry:
-
a ja wrocilem :mrgreen:
chyba sie nie nadaje do pracy :D
-
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!! Dotrwałam do 22!! Cud :P ALe qrczę ja jestem, innych nie ma:D hyh.. :D
-
inni sa ale sie nie udzielaja :P
-
Chętnie bym poszła spać, ale ten upał i ta muza z heinekena mi poprostu na to nie pozwalają :(:(
-
:cry: a mieliśmy jechać na opener :cry:
-
Noooo powiem Ci, że chyba dużo straciliście, impreza to tam jest gruba... jestem tylko ciekawa ile tysięcy ludzi bawia się na lotnisku :P
-
to mnie pocieszylaś :razz: i tak mialem ciężki tydzień :razz:
-
ale już dziś na szczęście jak dla mnie :P ostatni dzień imprezy... będzie wielkie sprzątanie :grin:
-
:F:F:F:F:F:F
Co tam ktos jeszcze nie spi ???
od poczatku wakacji mam taka lipe ze siedze w nocy do 2 - 4 i pozniej wstaje o 12 raz nawet o 14 wstalem....'
lipton totalny dzien sie krotki wydaje a te nocki to taka cos ala hibernacja bo chce sie spac z drugiej strony wiesz ze nie zasniesz.....
macie jakies remedium na moj problem???
lykalem kiedys mealtonine troche pomoglo a pozniej wogole przestalo dzialac....
teraz sie zastanawiam zeby ZMA lykac :D:D bede wkrecal starszych zeby mi sponsorowali na sen :D ahhaha
ostatnio moj rekord to wstalem o 9 rano (a spac poszedlem o 2 standart) i na aero na rowerek i 2 X TSE niah niah :D:D:D
pozniej czlowiek sei fajnie czuje po takich aerobach prysznic i jak nowo narodzony :D
Są jeszcze jakies nocne marki???
PS Lolita nie mow ze to real avatar :D:D
-
[quote]Są jeszcze jakies nocne marki???[/quote]o tej godzinie to jedynie mareczki... nocne marki to sie po 2 w nocy zaczynaja takie prawdziwe nocne marki :P
-
wiem teraz sie dopiero rozgrzewamy
:F
ale ambicjonalnie kazalem sie jutro o 9 rano obudzic coby wrocic do normalnego cyklu noc/dzien i przygotowywac sie do powrotu na pakernie
-
[quote]ale ambicjonalnie kazalem sie jutro o 9 rano obudzic coby wrocic do normalnego cyklu noc/dzien[/quote]ciezko z tym jest.. :?
ja tez cale wakacje chodze gdzies tak o 2 spac i wstaje tak o 10.30-11.30 :? i ciezko sie oduczyc oj ciezko
-
no to wam zazdroszczę bo ja muszę codziennie watawać już o 6.30 ale za to o przyzwoitej godzince jem śniadanko i mam przed sobą jeszcze dlugi dzień
ale pospać by się chcialo .... :sad:
-
[quote]ale pospać by się chcialo ....[/quote]ja mimo tego ze pozno wstaje to i tak chce mi sie dalej spac ;]
-
dokladnie czlowiek jest taki rozbity tak hibernuje bez energii na poczatku dnia :F cos jak zombii :D
obczajcie linka nie ma to jak znawcy w temacie :D
[url]http://gitara.pl/forum/viewtopic.php?id=34216&p=1[/url]
-
a ja się uzależnilam od kawy, wypijam jej chyba litry dziennie, do tego lykam TS a i tak w polowie dnia gdybym mogla to przybilabym tzw. gwoździa na biurku :roll:
-
Jak wrazenia z TSE Monika??
mam zamiar za 2 tygodnie jechac na tym suplu przez 2 miechy po 6 capsow dziennie...
--------------------------------------------------------
ja natomiast ciagle pije zielona i czerwona herbate na przemian :F
jednego dnia skonczyla sie woda (a na redukcji tylko to i cole light pije)
a ze bylo goraco i z natury jest ze mnie parszywy leniwiec :D to zamiast isc grzecznie do sklepu zrobilem sobie lacznie okolo 2 litry tych herbat :F
nastepnego dnia waga wskazywala 0.8 kg mniej :F nie ma to jak termogeneza i przyspieszenie metabolzimu :F (czerwona po za tym ma wlasciowsc - jaranie fatu)
efekt sie utrzymuje :F
-
[b]Moniq[/b] ja też kiedyś musiałem wypić z rana kawe, bo jak nie wypiłem to mnie szlak trafiał :P ale jakoś przeszło ;)
[b]Rascal666[/b] polecam wypić trochę alkoholu... lepszy sen gwarantowant... ja ostatnio poszedłem spać po 3, a wstałem o 8, bo coś w piwnicy mi wiercili... a mieszkam na parterze :/
-
niezdrowy sen jest po %
aldehydy nam truja
-
nie strasz mnie takim czymś nawet, bo nie będę mógł wziąść alkoholu do ust...
może i niezdrowy, ale przyjemny ;p
-
ja pije codziennie :D i trenuje haha jaja
-
No właśnie ja narazie pije, bo po wakacjach będzie start z siłownią, i już pił nie będę :P