Oświeżam temat, bo znowu nadeszła cisza.. Od 2dni na forum jest strasznie cicho.. Ja wiem, slonce, goraco, ale tak nie mozna!! :mrgreen: :razz:
Printable View
Oświeżam temat, bo znowu nadeszła cisza.. Od 2dni na forum jest strasznie cicho.. Ja wiem, slonce, goraco, ale tak nie mozna!! :mrgreen: :razz:
to robcie cos aby nie było ciszy :twisted: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
[quote=marcinczwa]to robcie cos aby nie było ciszy :twisted: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:[/quote]
Jakbym ja cos zaczela robic, to bym zasmiecila cale forum :mrgreen: To pogadajmy o ... :lol:
Pogadajmy o...
O czym? :P
no nie ma co się dziwić jest weekend ładna pogoda ludzię wolą iść nad wodę albo gdzieś indziej może na piwko
swoją drogą to ja ze swoimi paniami też zaraz się gdzieś wybieram :razz:
[quote=gardos]Pogadajmy o...
O czym? :P[/quote]
a o czym chcecie? :D odpowiem (prawie) na wszystkie pytania :lol:
Qrcze, wy wsszyscy macie cos do roboty, ze tak powiem, a ja siedze na chacie :(( Tak nie moze byc, ktos mnie zaprosi na wakacje?? :D :cool:
[b]sylwka[/b], może zaproś grono przyjaciół z forum do siebie
choć wiem że takie impry nie wypalają :cry:
Dobra, to spotkajmy sie za tydzien w Ostrowie WLKP lub Brzeskach in Protector :cool: :twisted: hyh.. [b] sławo[/b], to za jakis rok zorganizujmy taka prawdziwa impre w gronie moderatorow :mrgreen: W koncu musimy sie kiedys poznac :wink: :grin:
Swoją drodzą fajnie by było zorganizować takie spotkanko :)
[b]nefretette[/b], ale tak, zebysmy wszyscy blisko mieli ;]
Najbliżej wszystkim nam to do nieba, tam się kiedyś wszyscy spotkamy :mrgreen: a z niektórymi to się tylko miniemy :twisted:
ja bym bardzo chciał ale wiem z doświadczenia że taki impry nie wypalają
bo jakoś nagle komuś coś wypada
choć sam nie wiem co by mnie wypadło za rok może moja kobita by mnie nie puściła
ale bardzo bym chciał bo niektórych znam z innych for już pare miesięcy
[b]sławo[/b], powiedz, kogo znasz, powiedz !! :D Ja to sie przedtem nie udzielalam na innych forach.. To bylo moje pierwsze ;)
Z tego co się orientuję to nikt z tego forum chyba nie wybiera się na beach party do gdyni?
ps. pisze sie "miesiecy" a nie miesiency :cool:
już poprawiłem :twisted: :razz:
a kogo znam
tych co i mnie znają :razz:
[quote=sławo]już poprawiłem :twisted: :razz:
a kogo znam
tych co i mnie znają :razz:[/quote]
powiedz, nikt sie nie dowie :mrgreen: To napisz mi na PW ;) <prosi ladnie> :P
A dlaczego to spotkanie to za rok i tylko moderatorzy?? Są tez inni chętni :P
[b]gardos[/b], kto wie, moze za rok bedziesz moderatorem.. :mrgreen: No ibedziesz mogl uczstniczyc w tym spotkaniu :twisted:
jak dla mnie to mógłby każdy uczestniczyć
Ja moderatorem... na warezie jakimś tak, na forum kulturystycznym nie :P hehe ale na takie spotkanie mogę jechać... jak będą fajne dupki :P
ja tam mam fajną
w sumie na przysiadach wyćwiwiczona ale jędrna jest :mrgreen:
pochwal sie zdjeicem :P
kudłatą dupe mam
troche niewyjściowa i do zdjec sie nie nadaje :razz:
ups.. chyba nie do tego pokoju weszlam, przepraszam (typowo meskie rozmowy :mrgreen: ). Moze ja pozniej przyjde.. :P
hades - nie wiem jak Ty, ale ja wole kobiece dupki :)
sylwka - nie no zostań z nami.... kobiety często dodają coś inteligętnego to męskiej rozmowy :P
:shock: oj [b] hades[/b].. Czy ja o czyms nie wiem????????
[b]gardos[/b], pewnie, ze zostane.. :P
I znowu cisza.. nie wiem, w niedzielę nigdy tu nie ma za dużo ludzi.. xD A ja idę na Peję.. heh.. pozdro :)) :*
chodziły ploty że peja ponad 40 w kablu zrobił
po koncercie zdaj nam relacje
[quote]chodziły ploty że peja ponad 40 w kablu zrobił[/quote]na koxie to latwo poszlo :mrgreen:
[quote=hades] po koncercie zdaj nam relacje[/quote]
Ale krótką :]
No więc Peja spóźnił się 2 godziny.. Miał być na 19.30, a był o 21.30 i jeszcze musiał mieć pół godziny na przygotowanie.. A w Błaszkach to ogrom ludzi był :shock: Ale nieważne. Tak ogólnie to "śpiewał" tylko jakąś godzinę (ze Slums Attack) i raczej te znane utworki, np. Głucha noc, Jest jedna rzecz, Życie kurewskie, itp. W jednej ręce mikrofon, w drugiej piwko xD Ale naszą błaszkowską społeczność rozchulał, nie powiem :] Więc źle nie było, jedynie co dzieciaki nauczyli się nowych przekleństw i biegały po rynku i puszczali takie wiązanki.. aż uszy więdły <lol2> A potem Peja rozdawał autografy. Mnie niestety przy tym nie było :P Hehe..
[b]hades[/b] nie widziałam nic, bo miał na sobie bluzę z długim rękawem :P
pozdrawiam :D
[quote]hades nie widziałam nic, bo miał na sobie bluzę z długim rękawem [/quote]pewnie mu spadlo [img]http://img80.imageshack.us/img80/1882/17bp.gif[/img]
[quote=Jose][quote]hades nie widziałam nic, bo miał na sobie bluzę z długim rękawem [/quote]pewnie mu spadlo [url=http://img80.imageshack.us/img80/1882/17bp.gif]Obrazek[/url][/quote]
co mu spadło.. ??
bicho i dlatego mial bluze zeby nie bylo widac :mrgreen:
i znowu nastała cisza
jak to zwykle po konkursie :razz:
sławo a co wolisz po raz xxx układac/sprawdzac trening
pisac po raz xxx jak sie bierze monohydrat? :razz:
moze jest mniej ale konkretniej i o to chodzi
ps. co ja mówie i tak są wciaz te same pytania na forum :evil:
hm.. cisza :( przez burzą hehe ]:-> gdzie wszystkich wywiało.. nikogo nie ma.. Tęsknię za Wami!! :cry: (wydało się.. xD "Ciekawe, za kim ona tęskni najbardziej.. hmm :P)
eeeeeee, nudy :(