przy takim dziadostwie to im się nie dziwie szczerze mówiąc, żadnych perspektyw...
Printable View
przy takim dziadostwie to im się nie dziwie szczerze mówiąc, żadnych perspektyw...
ja tego nie rozumiem jak mogliśmy być potęgą za czasów Lato etc a teraz tak słabo grać :(
bo świat idzie do przodu a my się cofamy jeśli chodzi o organizację, zaplecze, system szkolenia itd.
Ci co kupili bilety i zasiedli na trybunach są idiotami. Nie dość, że się tam znaleźli to krzyczeli jeszcze je..ć PZPN...to po co kupowaliście bilety jak je...cie PZPN? Daliście im kasę i nie macie do nich szacunku? Debile z was (przepraszam ale taka jest prawda). Jeśli tak nie lubicie PZPN-u to trzeba było zostać w domu, a nie krzyczycie jeszcze Smuda czyni cuda. Ok, a nie pomyśleliście dzięki jakiej inicjatywie został on trenerem reprezentacji? Przypomnę Wam: dzięki akcji pusty stadion w Chorzowie. Nie rozumiecie, że możemy załatwić w ten sposób jeszcze kilka innych rzeczy? Pozdrawiam wszystkich mądrych i prawdziwych kibiców polskiej piłki.
I oczywiście poza tym gratuluję piłkarzom zwycięstwa:) Calkiem dobry mecz. Brawo!
też się zdziwiłem że tyle ludzi przyszło, to był błąd
Jak myślicie na kogo postawi Smuda w bramce na Euro 2012 ? Teraz jeszcze nie wiadomo w jakiej kto będzie formie, ale zawsze można kogoś obstawić. Może Boruc wróci do gry. Ja nie przepadam za Kuszczakiem, chociaż ostatnio miał 2 dobre mecze w Manchesterze.
Kuszczak Fabiański i Szczęsny.
kurna widziałem jakie gole wpuścił Fabiański w ostatnim ich meczu Pucharu Anglii chyba, jakie dno, normalnie jak by ktoś z pola stał w bramce, 3 gole mu władowali, w ogóle go wyprzedzali, nawet piłki nie dotknął, takie gafy przy tych bramkach tragedia, ja go nie widzę w naszej reprezentacji na euro, bo gościu po prostu nie ma talentu niech kebaby sprzedaje w budce u turka
[url]http://www.youtube.com/watch?v=uCkEvnbidlY&feature=related[/url]
Czy ja wiem,oni wogole nie byli kryci,wkraczali na teren bramkarza jak chcieli.
No ale on też się nie popisał jakimś wyjściem, albo lepszym ustawieniem. W jednej akcji chciał łapać gałę a tu gościu go ubiegł i łeb wsadził. Podobno dostał niskie noty za ten mecz. Ogólnie wyglądał na bezradnego w tym meczu. Obrona mu nie pomagała to fakt ;O
taa tu sie zgodze z ta sytuacja,gdzie mogl wybiec i zlapac ta pilke ale koles byl szybszy i z glowki strzeil.
"Pooolska, granatowo-czerwono-biali" :rockon: - jeśli jesteś kibicem reprezentacji, naucz się szybko słów tej przyśpiewki. :headbang:
Firma Nike przygotowała piłkarzom Franciszka Smudy szokujący zestaw strojów wyjazdowych. W dominującym kolorze granatowym i z czerwono-białą flagą Monako na rękawach. :pray:
hehe widzieliście nowe stroje ? :yawn:
[URL]http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/euro/2012/polska-na-granatowo_sto2240788/story.shtml[/URL]
[URL]http://www.sport.pl/sport/10,67450,7619100,Szok__Nowe_stroje_pilkarskiej_kadry_sa_granatowe_i___.html[/URL]
beka jak nic... ogolnie koszulki zle nie sa, ale chyba lepiej by w tym wygladali amerykanie... ja nie wiem czemu oni nawet z tym musza pajacowac ... zdaje sobie sprawe, ze gdybysmy jechali na finaly RPA to raczej by sie nikt nie czepial, a skoro nic naszym nie wychodzi to wszystko jest zle i w oczy kole, ale tak po prawdzie to KO**** bez przesady... zobaczymy co te nasze pajace dzisiaj zagraja...
"W sumie nic dziwnego, że Nike nie pomyślała o tym, w jakich strojach wystąpią polscy piłkarze, bo na oficjalnej stronie internetowej korporacji, nie ma śladu, żeby zaopatrywała polską kadrę w sprzęt..."
no ale wygląda na to że jajca sobie z nas robią, inne reprezentacje dostały normalne stroje, mogli zostać przy pumie, najpierw była akcja z tym przetargiem że był przeciek i nike wygrało, wcisnęli ich na siłę, a teraz się nie umieją odezwać nawet nie chcą komentować tego, to jak im się podobają te stroje to chociaż by mogli to skomentować, a nie nic się nie odzywać na ten temat, jak by były piękne to zaraz Lato by wylazł i się rozpływał jakie cudne stroje mamy;/ jeszcze ten niebieski kolor aż tak bardzo obciachowy nie jest jak te rękawy gdzie odwrócona flaga Polski jest :P
stroje wprosto proporcjonalne do poziomu pilki w polsce :)
Bułgaria chyba z 30 miejsc wyżej od nas w rankingu, czuję że będzie niezła draka ;d
a mi sie te stroje podobaja;d fakt ze granatowy kolor nie ma nic wspolnego z Polska ale czasami trzeba cos zmienic wiec ja uwazam ze tragedii nie ma
p.s. pamietamy ze juz kiedys Polska zagrała w calych czarnych koszulkach;d
wyjazdowe stroje wiadomo że muszą mieć inny jakiś kolor, ale żeby odwróconą flagę na rękawach robić... mnie się to nie podoba
jak im nie pasowały odwrotnie kolory na tych rękawkach to mogli wymyślić coś innego, koszulki ogólnie fajne no ale nie dla reprezentacji ;)
jak dla mnie kolor nie ma znaczenia... wazne ze orzelek na piersi jest:)
a jesli chodzi o te pasy czerwono-biale to moze prducenci nie mieli zamiaru w ten sposob przedstawiac falgi tylko poprostu kolory narodowe... choc przyznam ze moze to budzic sprzeczne uczucia.
Może przez to, że stroje trochę gówniane, nasi piłkarze zaczną lepiej grać, żeby nie być pośmiewiskiem na całej linii...;) Ja stawiam dzisiaj 2:1 dla Polski... ehh ta wiara;)
2:0 dla Bułgari (jedna bramka Berbatova) ... chcialbym 5:0 dla Polski :(
narazie nic nie pokazuja ciekawego...
p.s głowka Dudki po dosrodkowaniu Obraniaka z wolnego...zal
i jest pieknie :)
dla mnie jest juz w miare ok , brakuje mariusza i krzynia
do 30 minuty nic za bardzo nie pokazywali...pozniej zaczeli grac duzo lepiej czego efektem dwie bramki:)
mozna powiedziec ze poziom gry reprezentacji w tym meczu byl duzo lepszy niz podczas kwalifikacji do mundialu...oby forma rosla;d
brawo Blaszczykowaski:)
no Błaszczykowski pociągnął grę
już momentami da się na to w miarę patrzeć :)
miejmy nadzieje ze to nie byl tylko jednorazowy przeblysk tylko zwiastun duzo lepszej gry:)
w obronie robią jeszcze dużo gniotów, muszą nad nią popracować
do euro ponad 2 lata maja wiec jak sie Franz za nic wezmie to powinno byc duzo lepiej:) tylko tak zastanawiam sie nad tym Żewłakowem, czy on dotrwa do Euro?!?!
chyba nie dotrwa. 2 lata to dlugi okres. mysle, ze sadlok za zewlaka. jeszcze wasilewski moze wroci do reprezentacji na ta prawa obrone za kowalczyka.
kowalczyk to dla mnie... same faule
i niepotrzebna zabawa w polu karnym
Żewłakow często nie dochodzi do zawodnika w polu karnym tylko pozwala na oddanie strzału. W tym meczu tez była taka sytuacja.
juz nie te lata i nie ta szybkosc. nadrabia doswiadczeniem i czasami dobrze sie ustawia. podobnie jak swego czasu bak.
trochę żałosne to jest ze musimy walczyć o każdego lepszego zawodnika który ma polskie korzenie a został wychowany i wytrenowany zagranicą, Francja ma dużo czarnych no ale oni zostali wyszkoleni u nich w kraju, a u nas nie ma szkółek, szkolenie młodzieży na dnie, a jak jakiś zawodnik grający w Bundeslidze odmówi gry dla nas to zaraz afera w mediach ;/
Marcin Wasilewski wrócił na boisko po ośmiomiesięcznej przerwie spowodowanej kontuzją. Obrońca Anderlechtu Bruksela zagrał od 82. minuty w meczu belgijskiej ekstraklasy z Sint-Truidense V.V. (2-1).
Występujący w holenderskiej Rodzie Kerkrade bramkarz Przemysław Tytoń został powołany przez selekcjonera piłkarskiej reprezentacji Polski Franciszka Smudę do kadry na towarzyskie mecze z Finlandią (29.05), Serbią (2.06) i Hiszpanią (8.06). 23-letni piłkarz w kraju grał w Hetmanie Zamość i Górniku Łęczna. W 2007 roku wyjechał do Holandii. Do tej pory zagrał w 18 spotkaniach ligowych.
Będzie to jego pierwszy kontakt z drużyną narodową. W 2007 roku zagrał w MŚ drużyn do lat 20 w Kanadzie.
[CENTER][IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24215/tyton_roda470.jpeg[/IMG][/CENTER]
Dobrze że mu dał szansę, bo Fabiański to dno, a do Kuszczaka też nie mam przekonania.
bramkarzy to my mamy dużo, ale trochę nie rozumiem jak taki Kuszczak czy Fabiański mogą być pierwszymi bramkarzami reprezentacji jak większość sezonu spędzają na ławie. Bardzo dobrze, że dał szansę dla Tytonia niech konkurenci zrozumieją, że aby grać trzeba regularnie występować w klubie..Kuszczak się dobrze rozwijał i co z tego? chłop ma 28lat, a do dziś nie wystąpił nawet w 100meczach klubowych, niestety :( zamiast grzać ławę do końca życia w tym MU niech lepiej zmieni klub.
Nie mogę się doczekać aż dla Sandomierskiego da szansę :D, a ponoć ma dać :)
6-0 z Hiszpanami hehe szkoda że nie 10, rywal wysokiej klasy, ale w takim stylu przegrać... żallll ichhhh ! jak technicznie nie istnieją to chociaż fizycznie powinni coś pokazać, wole walki, pressing, a tu zero czegokolwiek, jak na Żewłakowie ma się opierać obrona na euro2012 to powodzenia życze