[quote=Kaczybielawa123;96552]zeby to w miare normalnie wygladalo to jego partnerka bedzie musiala miec ze 45 w lapie i w nodze jakies 65:P:P:P
zobaczymy jak beda czaskac piruety:D[/quote]
TRZASKAĆ jeśli już!
Printable View
[quote=Kaczybielawa123;96552]zeby to w miare normalnie wygladalo to jego partnerka bedzie musiala miec ze 45 w lapie i w nodze jakies 65:P:P:P
zobaczymy jak beda czaskac piruety:D[/quote]
TRZASKAĆ jeśli już!
[video=youtube;-_6ynwvJewY]http://www.youtube.com/watch?v=-_6ynwvJewY&feature=player_embedded#at=158[/video]
Nie wiem ale on wogóle z akcentem angielskim nie mówi :P Dziwnie jakoś tak.
grunt , ze sie jakos dogada
[QUOTE=Pioter1994;408694]Nie wiem ale on wogóle z akcentem angielskim nie mówi :P Dziwnie jakoś tak.[/QUOTE]
Widzisz Piotrku, on stawia akcent na złą sylabę w angielskim ,a Ty robisz "byki" w polskim :)
[QUOTE=Pioter1994;408694]Nie wiem ale on wogóle z akcentem angielskim nie mówi :P Dziwnie jakoś tak.[/QUOTE]
sądze ze wcale lepiej bym nie mówił...moze akcent lepszy ale znajomosc jezyka.....xD
Eee tam English is easy for me :) A byków w Polskim staram się nie robić bo to w końcu mój oj czysty język :P
Zrobiłeś w poprzednim i w tym :) Tylko tak dla wiadomości, bez czepiania :)
[video=youtube;dA2G4cEt7Dc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dA2G4cEt7Dc[/video]
czekam na pudzian zabija wieprza pięścia .... haha nie no swoje za to wziął i gra.
niech wyjdzie jakis odcinek jak gania żubry na live na lasy.gov.pl
haha, dosyć dawno wyszedł już podobny odcinek z karpiem tylko ze z Najmanem w roli głównej :)
Teraz ma niby walczyć z kimś z kim jeszcze nigdy nie walczył i nie miał jeszcze tak mocnego rywala, zobaczymy czy mocniejszy niż Thopmson.
łatwo skóry nie odda :razz:
Chyba raczej "tanio skóry nie sprzedam" haha
Ciekawe co zrobi gdy będzie musiał walczyć np z Bedorfem, w sumie to mogłoby byc ciekawe.
[QUOTE=Sevik;463946]Ciekawe co zrobi gdy będzie musiał walczyć np z Bedorfem, w sumie to mogłoby byc ciekawe.[/QUOTE]
I co niby tutaj byłoby ciekawego? Pudzianowski jest słabym zawodnikiem o nikłych umiejętnościach. Jak na razie walczy z takimi zawodnikami i tak pozostanie.
Jest słaby kondycyjnie, umiejętności może i już ma większe, ale kondycja ciągle nie ta.
Pudzian powinien być strongmanem bo w tym był najlepszy i mógłby nadal odnosić ogromne sukcesy, a do MMA on się nie nadaje.
Całe życie nie może dźwigać ogromnych ciężarów, dobrze że nadal coś robi w sporcie a nie siedzi na dupie. Widać że teraz temu się poświęca i dobrze mu życze
Tylko żeby faktycznie się temu poświęcał, na początku owszem starał się, a teraz jakoś o nim cicho.
I już wiadomo, że Sean McCorkle będzie rywalem Pudziana, ciekawe jak sobie z nim poradzi bo to jednak nie emeryt.
[IMG]http://www.kfd.pl/uploads/monthly_05_2013/post-126653-0-00826700-1369992698_thumb.jpg[/IMG]
Pudzian będzie lżejszy od przyszłego rywala o blisko 20 kg, czarno to widze.
Pudzian przegrał, ale jakoś tego się spodziewałem, ciekawe co pokaże na kolejnej gali. Przynajmniej potrafi przyjąć porażkę jak prawdziwy zawodnik
Dzisiaj na wp czytałem że pudzian załapał się do pierwszej piątki najgorszych zawodników wagi ciężkiej według amerykanów . Dowalili też że pudzian ma jeszcze jedną alternatywę jakby zrezygnował z mma, może zawsze śpiewać z bratem :)
spotkałęm pudziana w 2004 roku zrobił na mnie wrażenie ogormne spotkałem go tydzień temu podaliśmy sobie reke zrobili nam zdjęcie al wrażeni nie zrobił na mnie jakoś
Szkoda że nie walczy na ksw 25 :( Pudzian był dla mnie wzorem do naśladowania od wtedy kiedy był w Strongman na TVN :P
Jak Pudzian brał udział w strongmenach to się oglądało. Teraz to nie to samo...
w strongmenach pewnie za mało zarabiał no i osiągnął już wszystko co mógł.